Prima product, verkeerde koerierdienst
Beste,
bij deze raden wij jullie toch aan om bij Bpost een klacht in te dienen. Jullie betalen (via de klant) portkosten aan Bpost. Dan mag er ook verondersteld worden dat Bpost de pakketten aflevert.
Ons order 13223 werd zogezegd aangeboden op 22/12 om 11u45. Dit kon zogezegd niet afgeleverd worden omdat er niemand aanwezig zou geweest zijn. U moet weten dat onze zaak 24/24 - 7/7 geopend is en dat het alternatief leveringsadres (zaak van de buren) ook geopend was op het aangegeven tijdstip.
Geen melding in de brievenbus, m.a.w. als we zelf de track en trace niet hadden geraadpleegd wisten we zelfs niet dat het pakket nog de dag zelf terug onderweg was naar het postkantoor waar het de volgende dag door ons kon opgehaald worden. Dit is op zich ook al merkwaardig daar dit normaal pas op de 2e werkdag na aanbieding mogelijk is. Wij veronderstellen dus dat het pakket zelfs niet op uitlevering is geweest. Eerlijk gezegd alles behalve service waarvan jullie waarschijnlijk niet op de hoogte zijn. Toch eens een alternatief overwegen als koerierdienst.
Het door ons afgehaalde pakket voldeed gelukkig wel volledig aan onze verwachtingen waarvoor dank.
Vriendelijke groeten,