Alles verliep vlot

Klantenservice is geweldig, zeer snelle verzending. De producten zijn altijd zeer veilig ingepakt. Alleen maar positieve ervaringen

Super service

Vriendelijk en snelle service

makkelijk en snel

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

vlotte behandeling van bestelling

Het online bestellen verloopt vlot, de behandeling van de bestelling verliep ook heel vlot. Ik opteerde voor afhaling in Lendelede. Het onthaal was echter matig vriendelijk.

Topservice!

Al meerdere malen besteld bij GinTonicStore en steeds een topservice! Snel geleverd en met de nodige bescherming. Hier zal ik nog vaker bij bestellen!

Alles vlot verlopen, snelle levering

Vlotte levering, bij issues via mail snelle reactie en oplossing. Super tevreden

Snelle levering!

Nog niet geopend, want kerstcadeau, maar heel snelle levering.

Efficiënt/behulpzaam/met zorg ingepakt en verzonden/snelle levering

Ik geniet van een gemberbiertje, in de zomer als heerlijk koel frisdrankje met ijs en citroen. Ik gebruik het ook in coctails. Groot was mijn verbazing toen gekende warenhuizen één na één me vertelden dat het niet meer op "assortiment" was. Reden: corona. Dus ben ikzelf maar op zoek gegaan en jullie gevonden! en besteld! en zeer vlug gekregen! WAARVOOR DANK;

Heel positief

Ik had op zondag besteld en dinsdag mijn pakketje al ontvangen

Alles perfect

snel en alles zoals het hoorde!

Snelle en keurige service

Bestelling geplaatst, snelle follow-up en verzending. Bestelling kwam snel aan en in goede orde ontvangen, keurige track&trace. Graag weer.

top

snelle levering netjes verzorgd

Great service

Awesome service. Ordered as a present for family members in Belgium. Fast delivery. Would highly recommend

perfect service, very quick delivery

very quick delivery inspite of corona

Lekkere Gin, heel snel geleverd

Lekkere Gin, heel snel geleverd

Perfect service and delivery the next day !

The service was impeccable so as the delivery. My friend received her bottle the next day. I received emails from GinTonicStore giving me details on the delivery at all times. Great service, delivery and after sale !

perfect, supersnel en mooie kwaliteit

Zoals vermeld op de site volgend een vlotte verzending . Producten zijn veilig en degelijk ingepakt . Zeer leuk dat er een foldertje met nieuwe aanbiedingen bijgevoegd was . En als kers op de taart een factuur waarop een persoonlijke handgeschreven dankjewel van jullie bij zat .

Perfecte service

Bestelling werd goed en correct afgehandeld Vriendelijke mensen die u onmiddellijk helpen als je een probleem hebt Blij dat er dranken bestaan zonder alcohol en dat ik bij jullie tercht kan.

Perfecte dienstverlening, vlotte handeling

Snelle levering, correcte handel

Top ervaring!

Super lekker & snelle levering!

Stip en correct

Snelle en correcte levering groote keuze een aanrader

Voordeliger dan elders. Vlotte levering.

Vlotte levering. Gemakkelijke en duidelijke website.

Heel goede ervaring hoor

Alles was prima