Vlotte levering

Vlotte levering

gedienstig tot en met

zeer voorkomende en discretie benadering van de klant,zeer degelijke en onderbouwde informatie,vlotte bedeiening,ruime beschikbaarheid,goede bereikbaarheid,voldoende parking.

Fijne ervaring met een apotheek uit 't Stad

Pharmazone had hetgeen ik zocht en dit aan een scherpe prijs en zodoende gun ik de verkoop dan bij voorkeur aan een firma uit onze stad.

Top Service

Altijd vriendelijke en snelle service

Goede en correct levering

Aleen verpakking verbeteren bij 30 blikken

Uitstekende service.

Makkelijk te bestellen via de website en een snelle levering. Gunstige prijzen voor goede producten.

Snel, betrouwbaar en goede service

Mijn broer en ik hadden onafhankelijk van elkaar een bestelling gedaan. Door omstandigheden waren beide bestellingen niet meer nodig. Na telefonisch contact kon ik beide bestellingen gratis retourneren. Dat was prima service! Alle eerder gedane bestellingen werden snel geleverd.

Très bon service et livraison

Exellent produits qualité prix

Zeer gemakkelijk en snel.

Eergisteren besteld en vandaag ontvangen, perfect toch!

Ruim assortiment, vlotte webshop, correcte levering.

Zeer goede ervaring. M'm huisapotheek is vlotjes aangevuld zonder dat ik de deur uit moest.

Aanrader !

Gemakkelijk te bestellen, goede prijzen, supersnelle levering. Alles prima in orde !

Netjes geleverd

Helemaal perfect op alle vlakken!

Bestelling volledig correct en compleet. Zeer snelle verzending. Zorgvuldig en compact verpakt. Staaltje meegeleverd. Vriendelijk kaartje erbij. Helemaal top!

prima service

na mijn vraag om de bestelling te veranderen is dit prima verzorgd het kleine is direct teruggestort

Snelle levering toen het medicijn in NL niet verkrijgbaar was.

Prima op tijd geleverd en redelijke prijs

Goede website en prima levering

Prima site en netjes op tijd geleverd

Goede duidelijke site, zou nog wel iets meer productomschrijving bij mogen. Verder prima service, top.

Voor de 1ste keer besteld. Goed.

Is meegevallen.

Snel en betrouwbaar.

Snelle levering, binnen afgesproken tijd, dat is wat wij als besteller zeer op prijs stellen, Almere-Holland Vriendelijke groet, Roy Ramdjan

Een hele snelle levering en makkelijk betaalwijze,prima site

Super snelle en correcte levering!

Eenvoudige bestelprocedure, en snelle levering

Super, zeker voor herhaling vatbaar

alles op tijd, correcte bestelling, netjes verpakt, meer moet dat niet zijn.

Dik in orde.

Kammenstraat 61