Snelle, correcte service!

Babyvoeding aan de voordeligste prijs bij pharmazone gevonden! Eerste bestelling krijg je 5€ korting waardoor het nog voordeliger is! Snel in huis!

Vlotte levering, scherpe prijzen

Gemakkelijk besteld; correct geleverd. Prijzen zijn goedkoop.

volledige, snelle levering

Dit ging zeer snel en zeer vlot. Dank u wel.

Woekerprijzen voor mondmasker

***na het schrijven van deze recensie heeft Pharmazone me gecontacteerd om de recensie te veranderen - het is zeer ongepast om druk uit te oefenen op mensen om hun recencies aan te passen !!*** Profijt halen uit een crisis en woekerprijzen aanrekenen voor mondmaskers is onetisch en ronduit schandalig. Dit toont duidelijk aan voor welke waarden dit bedrijf staat.

Overzichtelijke site, duidelijke prijsvermelding en snelle levering

Livraison très rapide, sans problème

Non seulement la livraison est parfaite, mais il y a aussi des échantillons offerts en cadeau!

satisfied with the service

delivery times ok, interesting prices and large choice

voor herhaling vatbaar

gemakkelijk bestellen - vlotte levering - goede prijs -

Very happy with the company and the products. Service and delivery times OK

Everything OK

Schnelle Lieferung

Erste Bestellung,bin sehr zufrieden

Goed, handig

Makkelijk bestellingen te plaatsen Afspraken worden nagekomen

Vlot en onverwacht snelle bezorging

Voor de eerste keer hier besteld. Ben positief gestemd

zeer snelle levering

Zeer snelle en correcte levering, ook op zaterdag!

Zeer snel geleverd

Heb direct gevonden op de Website wat ik moest hebben, was nog het goedkoopst ook ,vergeleken met andere sites.

Perfect en correct

Lage prijzen en levering volgens afspraak

Correcte en snelle levering!

Aanrader. Netjes verpakt en snel geleverd .

Aantrekkelijke prijs met correcte en snelle levering

Bij een vraag voor retour van een product kreeg ik een snel en vriendelijk antwoord van Vincent. Zeker een aanbeveling waard.

Correcte & snelle levering, scherp geprijsd, snelle reactie op vragen

Dit was de tweede keer dat ik iets bestelde (eerste bestelling september 2019). Opnieuw was het product dat ik wenste het scherpst geprijsd bij Pharmazone. Tijdens het bestelproces 's middags had ik in de voorziene rubriek een vraag gesteld i.v.m. het product en enkele uren later was mijn bestelling al in verwerking om aan de koerierdienst te bezorgen. Ik kreeg toen ook al een bevredigend antwoord op mijn vraag van Pharmazonemedewerker Vincent. Daags nadien kon ik mijn pakket al 's namiddags afhalen in het gekozen afhaalpunt. Op mijn bestelbon in de doos stond zelfs een handgeschreven bedankboodschap geschreven: leuk! Ook op de verzenddozen staat een leuke verwijzing van de afzender in de vorm van een pleister met bedrijfsnaam. Om alle bovenvermelde redenen vind ik mijn ervaringsscore correct.

Très bonne expérience

C'était parfait, rien à redire!

Verzorgd en vlug geleverd

Altijd correct heel tevreden altijd

Alles ok

Was perfect

Uitstekend!

Heb hier verder niets aan toe te voegen!

Goed verpakt & vlot geleverd.

Goed verpakt & vlot geleverd.

Vlugge levering, duidelijke site. Ik liet mijn bestelling inpakken met opmerking dat iets niet diende ingepakt te worden. Spijtig genoeg werd alles samen Ingepakt waardoor ik cadeau diende open te doen... Zal dus opnieuw zelf moeten inpakken...

uitstekend

Zeer snelle levering met leuke extraatjes! Bijzonder lage prijzen!

Kammenstraat 61

2000 Antwerpen