Artikel niet goed maar moet je het terugsturen via garantie maar moet je wel al een nieuw artikel kopen service van niks.
Beste klant, Dat is heel vervelend. Als een onderdeel is gemonteerd en er komt na de montage problemen, dan dient dit ter expertise opgestuurd worden naar de fabrikant. De fabrikant wilt dit onderzoeken waar dit aan ligt. Na de expertise krijgen we een rapport of het onderdeel onder de garantie gaat vallen of niet. We kunnen helaas deze procedure niet veranderen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Kon onderdelen snel vinden. Afhandeling verliep soepel
Alles in orde
Ik had de buitenspiegel van mijn auto kapot. En had één op kenteken besteld bij een website. Kreeg totaal een verkeerde. Dus andere website nl autoonderdelen.nl ook op kenteken gezicht, goed gekeken op de site naar de spiegel en hij paste precies! Daarom een dikke 10 voor deze mensen! Ik heb hem ook snel ontvangen. Echte aanrader als je iets nodig bent voor je auto.
Snel geleverd Goed ingepakt De juiste onderdelen Kwaliteit
geen pakket, geen geld, ik ben opgelicht. En niemand reageert op e-mail bestelling 1434675_1081295
Helaas trilt mijn bestelde spiegel non stop na het starten van de auto
Beste klant, Dat is heel vervelend dat het onderdeel trilt. We geven u het advies om dit te melden bij onze klantenservice om te kijken naar een oplossing hierin! Onze excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Alles snel en netjes verstuurd ook via mail op de hoogte gehouden. Kwaliteit onderdeel is heel goed
Ik heb uw personeel gevraagd of er een handleiding bij in gesloten is in de Distributieriem set , het antwoord was ja . Ik heb daarop de set besteld maar er bleek geen handleybij ingesloten te zijn!!!!! Waarddloos
Beste klant, Dat is heel vervelend dat u verkeerd bent geïnformeerd. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
U vraagt en wij draaien .
Snelle/vlotte levering en materialen voldoen aan mijn verwachtingen. M.v.g. Louis
Ondanks dat ze mijn remblokken niet konden leveren,toch een positief gevoel aan de firma overgehouden.
Als je het type accu weet snel gevonden in de winkel. Makkelijk te bestellen (duidelijke verzendstatus) en vlot in huis
Goed zoals je mag verwachten.
Aan de verwachtingen voldaan
Al het bestelde paste op de auto, en dit samen met de democratische prijszetting voor de items, is een zegen voor iedere doe-het-zelver.
Erg onduidelijke communicatie op de site. Leggen meerkosten vervolgens bij klant neer. Slechte verpakking. Onvolledige verzending, ontbrekende onderdelen. Kortom: weten nieg waar ze mee bezig zijn. Charlatans.
Beste Rene, Wat jammer dat u uw bestelling in slechte staat en onvolledig heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Graag verzoek ik u om ons te contacteren over wat u precies mist uit uw bestelling, zodat wij dit voor u kunnen naleveren. Wij zien uw telefoontje of bericht graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Team klantenservice
Bestelling #1425174_1074829 Het begin leek goed: goede producten voor redelijke prijzen. Negen items besteld bij MijnAutoOnderdelen (MAO) (ca.100,-) op 08-05-2023 en op 12-05 netjes bezorgd in de PostNL pakketautomaat. Daarbij bleek dat er 1 set lampen (het voor mij belangrijkste item) niet was meegeleverd. Op 16-05 werd de nalevering verzonden met DHL naar diezelfde PostNL-afhaallocatie!? DHL kon dus niet afleveren en ging het pakket 23-05-2023 retour afz. ipv naar een DHL-afhaallocatie!? 26-05-2023 werd er op mijn verzoek opnieuw verzonden naar de pakketautomaat maar raakte het pakket kennelijk zoek. Kreeg ik van MAO hun PostNL-klantencontactnummer om zelf maar te bellen met PostNL. Half uur aan de telefoon gehangen en werd ik als ‘consument’ (ipv bedrijf) met loze beloftes niet geholpen. 03-06-2023 zou MAO een onderzoek laten starten naar het zoekgeraakte pakket. 09-06 opnieuw MAO gemaild over de stand van zaken: ‘pakket kon worden afgehaald op PostNL afhaalpunt’. Wat bleek: op pakketlabel stond niet eens de naam van de geadresseerde!? Niet vreemd dat een pakket op deze manier ‘zoek’ raakt. Afhaalpunt wist wel te vertellen dat de PostNL pakketautomaat in storing stond. Had achtereenvolgens e-mail contact met Rachel, Ergin, Kadir, Metin en Aiman. Per e-mail wordt er snel gereageerd doch zakelijk, kortaf en zonder excuses/compensatie/blijk van medeleven of verklaring voor gemaakte fouten etc. En er wordt kennelijk pas actie ondernomen als jij als klant mailt. Verpakking kon beter: krasgevoelige nachtbril zat gewoon los en onbeschermd (zonder (bubbel)folie of verpakking) tussen de andere items vermalen. Door een pickfout en daarna verkeerde manier van verzenden/adresseren heb ik een MAAND moeten wachten, was veel tijd kwijt aan mailen, regelen, bellen en bv. deze review schrijven. Stond op het punt om de gehele order te annuleren/retourneren/crediteren. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Nooit weer dus. Klantonvriendelijke prutsers!
Beste klant, Dat is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling. We hebben het verloop van uw order bekeken en er zijn wat verbeterpunten voor ons en de vervoerder hierin. Onze collega Ergin heeft op 24-5 excuses aangeboden voor het ongemak hierin en we zien dat onze collega's hun best hebben gedaan om dit zo goed mogelijk op te lossen voor u. Helaas is dit niet in 1 keer opgelost geweest. Onze excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
De klantenservice goed te bereiken en ze reageren heel snel. Ook snelle levering. Alleen hoge verzendkosten. Dat is jammer
Alles was snel geregeld
Na het plaatsen van de bestelling zijn de onderdelen snel verzonden en bij ons afgeleverd.
maandag besteld, vrijdag pas geleverd. Dat was te laat, heb het uiteindelijk elders duur moeten kopen. Jammer.
Beste klant, We hebben uw order erbij gepakt en we zien het volgende. De verwachte levering zou woensdag zijn. Uw pakket is op dinsdag onze magazijn verlaten en de tracking geeft aan dat het op woensdag is bezorgd in uw brievenbus. We hebben het vermoeden dat dit om een andere webshop gaat. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Ik heb goede ervaring bij deze webshop.Dit is de eerste keer dat ik heb besteld, maar het ging vlot en ook snel in huis.
Arrogant traag en alles voorradig, vandaag besteld voor 20:00 misschien wel 4 dagen later in huis en dat 3 bestellingen op rij. Nooit meer
Beste Klant, Vervelend om te horen dat de bestelling niet goed is verlopen. Helaas werken wij met verwachtingen. Wij zijn afhankelijk van vervoerders.
Product als omschreven