Onderdelen waren goed verpakt en snel geleverd
Duidelijke site een goede prijs en snelle levering
Als je op de website met de fijne zoekfunctie van je kenteken zoekt dan krijg je het te bestellen artikel prima in je winkelmandje. De prijs lijkt ook goed mee te vallen. Het bestellen zelf lukt me prima en loop ik nergens tegenaan. Je kiest zelf een manier van bezorgen (verzendmethode). Hierbij kies ik voor de "normale" verzending. Hier staan geen extra kosten bij. Ook wanneer je dit aanklikt staan er geen extra kosten behalve de kosten voor de ruitenwissers die ik nodig heb. Je denkt jeetje wat een fijne site en wat een fijne prijzen. Je klikt nog even verder in het bestelproces en uiteindelijk kies je een betaalmethode en ineens daar wordt het bedrag met 8,95 euro verhoogt. Huh? Dit stond nergens erbij? Dit heeft de hele tijd niet in mijn winkelmand gestaan... Ik reken af omdat ik daarna wel ga bekijken waar deze kosten vandaan komen. Wat blijkt.... er worden dus wel ineens verzendkosten gerekend? Die nergens voorbij komen behalve aan het einde van het bestelproces en je dus al een betaalmethode hebt aangeklikt. Bij het bevestigen van je betaling zie je pas dat het bedrag veel meer is geworden. Wanneer je de klantenservice hierover bericht krijg je het geautomatiseerde antwoord terug van ja dit zijn onze bezorgkosten... Kan wel zo zijn, maar die staan nergens tot ik betaal... Dat is niet meer wanneer je extra kosten verwachten. Ook wordt je dan heel simpel verwezen naar een pagina op de website waar ik dit in kleine letters had kunnen lezen. Ik ga toch niet de hele website doorzoeken op zoek naar bezorgkosten? Ik had me hier eigenlijk bij neergelegd hoe hiermee om werd gegaan en heb de bestelling laten staan. Dan zetten ze leuk op hun website voor 20:00 uur besteld morgen in huis (wanneer op voorraad). Mijn ruitenwissers waren prima op voorraad maar worden gewoon niet op tijd verstuurd waardoor mijn bestelling dus te laat werd geleverd. Ook dit meldt ik weer netjes bij de klantenservice om ze een kans te geven dit netjes op te lossen. Blijkbaar kan dit niet.
Beste klant, Dit is heel vervelend dat u dit als slecht heeft ervaren. We hebben op onze website vermeld staan wat de verzendkosten gaat kosten. Aan het einde word alles berekenend of er nog toeslagen zullen gaan komen. Dit geld alleen voor groot pakket. Uw pakket is dezelfde dag nog verzonden. Er is helaas een vertraging opgelopen bij DHL waardoor uw pakket 1 dag vertraging heeft gehad. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
goede kwaliteits artikelen
Bezorging op tijd.
Ben zeer tevreden, snelle levering en goed ingepakt
De nieuwe accu was scherp geprijsd en vlot verzonden. De klantenservice heb ik als zeer vriendelijk en behulpzaam ervaren. Zeer aan te bevelen.
Goede prijs/kwaliteit verhouding, concurrerend en snelle verzending
Ecgt SUPER deze site! Véél goedkoper dan gemiddeld, en inderdáád mijn bestelde BREMBO schijven en blokken gewoon de volgende dag al in huis! Blokken per ongeluk verkeerde typenummer besteld, en klantenservice supersnelle respons , zelfs op Zaterdag, en héél snel en keurig netjes opgelost , chapeau !
goedkoop, snel en goed
Bestellen, betalen, en volgende dag thuis en past
Accu besteld. Keurig thuis afgeleverd. Direct verwisseld met de oude accu. Mijn start/stop werkte weer direct. 100% passende accu voor een Skoda Fabia. Was 40 Euro goedkoper dan bij kwikfit. Verwisselen was 15 min werk.
Zie boven
Deskundig en compleet
Maar bij terug sturen moet de ondvanger zelf de verzendkosten betalen. Beeldje vreemd en onprofessioneel
Omschrijving was voor mij wat onduidelijk, maar dit was snel beantwoord via de service van dit bedrijf Product voldeed aan verwachting en was goed geprijst
Bestelling, betaling, bezorging, geen opmerkingen. Alles zoals vernoemd op de site.
goedkope troep wat niet past en als je het terug wil sturen dan moet je dat zelf betalen.
Beste klant, Dat is heel vervelend dat het niet past. Als iets niet past, dan heeft u 14 dagen bedenktijd. De retour kosten zijn voor de klant mits wij anders beslissen. Bij het aanvragen hiervan kunt u dit mededelen en uw kenteken melden zodat we kunnen uitzoeken of u recht heeft op de retourkosten. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Alles behalve kundig, Faruk (medewerker) als je dit leest mag je wat aan je klant service doen. Beste mensen je besteld een product telefonische en je vertrouwd erop dat je de juiste product geleverd krijgt, maar helaas niet. Dus jullie probleem maken jullie uiteindelijk mijn probleem van, omdat ik niet volgens de 14 dagen bedenktijd heb gehandeld. Ik kan vertellen dat ik nooit meer wat bestel bij jullie. Geen wederzijds gehoor. Alleen bot en kort uit de bocht.
Beste klant, Dat is heel vervelend. Als iets niet goed of verkeerd is geleverd, dan heeft u 14 dagen de tijd om dit te melden aan ons. U heeft 4 maanden geleden een bestelling geplaatst en dit probleem meld u pas gisteren. Dat is ver buiten de 14 dagen bedenktijd en helaas is uw retour hierdoor afgewezen. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Kundige mensen en snelle levering.
ze komen hun afspraakjes na , soms met een vertraging maar ze zijn meestal correct, dus onze complimenten uit Assen en Ravenswoud
Snelle levering en spiegel paste precies.
Product die ik heb besteld was snel binnen. Echter, was dit product niet de juiste. Deze retour gestuurd, nu onder tussen een maand verder en ligt het Product op de kwaliteitscontrole afdeling, het gaat hier om een ruitenwisserblad die de doos uit en weer in is gegaan. Zeer ontevreden over de duratie van dit proces.
ben al 5 weken aan het wachten op een radiator