Snel.geleverd en goedkoop
zeer acceptable prijs en snelle verzending van een prima product
Door een medewerker zal GÉÉN namen erbij zetten, maar hij had een artikel opgezocht op basis van mn kenteken. Ik ben na ontvangst van het artikel naar een garage gegaan, maar al snel bleek dat de onderdeel verkeerd was kortom allemaal koste gemaakt om het te laten bezorgen en kosten van de garage(demonteren en weer monteren vd oude onderdeel. Ik ben dus maandag weer naar Rotterdam gereden waar ze zitten om de verkeerde onderdeel terug te brengen met de hoop het om te ruilen met de juiste onderdeel, maar helaas kreeg te horen ze zijn een webwinkel dusndat gaat niet! Ik kon mn geld terug krijgen vd verkeerde onderdeel en derest gemaakte kosten daar kon ik naar fluiten! Ik heb vervolgens email gestuurd naar die gene die mij adviseerde om dat onderdeel te kopen maar tot vandaag géén reactie ook een bericht gestuurd via hun site met de hoop dat een andere collega het zou oppakken helaas van niemand wat gehoord. HOE SLECHT BEN JE DAN! Het is maar dat het moet om minimaal 1 ster te geven om mijn reactie te plaatsen, maar zelf 1 ster zijn ze niet waard!!!
Beste klant, Dat is heel vervelend dat het onderdeel niet past! Het kenteken is helaas geen 100 % zekerheid maar meer een hulpmiddel in het zoeken ervan! Omruilen kan alleen als u dit van tevoren aan ons doorgeeft via een retour aanvraag! Ter plekke kan dit helaas niet omdat het onderdeel dan niet klaar ligt voor u! Onze excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Alleen het statie geld heb ik achteraan moeten mailen, na 6 weken. Wat dan wel vrij vlot terug is gestort
Met de belofte op de site: vandaag besteld morgen in huis (wanneer delen voorradig) na een aantal keer uitstellen na een week een deel binnen. Er word met 2 verschillende 2transportbedrijven geleverd. 1 transporteur heeft de bestelling geretourneerd aan verzender ivm beschadiging. Nu na 4 weken nog maar een deel van mij bestelling gekregen. En via de klantenservice word er een hoop beloofd maar nog steeds de bestelling niet binnen.
Beste klant, Dat is heel vervelend dat er 1 pakket beschadigd is geraakt onderweg! Het beschadigd pakket hebben wij tot op heden nog niet retour ontvangen! Op 12-7 is er besloten om een nalevering te gaan doen! Dit pakket is op 14-7 verstuurd naar u toe! Onze excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Hello; Ik zou mijn bestelling de volgende ophalen bij HEMA zoals opgegeven bij de orde. Men wist van niets daar. Na mijn klacht van niet ontvangen van het bestelde bij de klantenservice van onderdelenlijn en het onderzoek dat zij deden bij DHL dat ongeveer tien dagen duurde kreeg ik uiteindelijk mijn bestelling via POST NL. Kortom een heel slechte service. mvg; M Moumen
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Uw pakket is verstuurd met DHL en uw pakket is helaas vermist geraakt! Na het onderzoek hebben wij een nieuw pakket met Postnl verstuurd! Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Snel, ongecompliceerd, behulpzaam
Een accu besteld die volgens de site in voorraad was. Zou de volgende dag worden geleverd. Dat gebeurde niet. Contact met het bedrijf gehad, antwoord was dat de fabriek het niet in voorraad had. Als op de site staat dat het in voorraad is bedoelen ze dus NIET dat ze het zelf in voorraad hebben. Ik vind dat misleidend
Beste klant, Dit is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald! Er was helaas een voorraad verschil opgetreden bij ons waardoor wij juist bij onze leverancier heb moeten bestellen waardoor er een vertraging is opgetreden! Hierdoor is er een vertraging opgetreden van 2 dagen! Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
goede service bij bezorging bleek het achter licht beschadigt te zijn binnen een week een nieuwe ontvangen
Moeilijk contact opnemen, klantenservice werkt niet goed mee. artikelen terug sturen wordt lastig gemaakt. moet een mailtje sturen met verzendbewijs van post nl. was makkelijker geweest als er een retour label bij de mail zat wanneer je wilt retourenen
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Uw pakketten zijn helaas niet in onze magazijn terecht gekomen! Door het bewijs wat u heeft gestuurd, is uw retour pakket handmatig door het magazijn vandaag verwerkt! Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Overzichtelijke en gebruikersvriendelijke site. Vriendelijk, betrouwbaar en snel service.
Ik had nieuwe ruitenwissers nodig voor mijn auto, was wat aan he surfen op het internet en kwam op de site van mijn auto onderdelen.nl zag daar de ruitenwissers die ik nodig had en voor een goede prijs. heb ze besteld en ik moet zeggen, wat ze aangeven komen ze ook na, had ze de volgende dag al binnen. Goede service en ik kan allen maar zeggen, ga zo door. Vr.Gr Rinus
Makkelijk om onderdelen te zoeken
Was mijn eerste bestelling, zeer tevreden
Snel levering , wel goed kwaliteit ,blij mee, ik kom later zeker terug ʘ‿ʘ
Goede service en snelle levering
zoals verwacht. levertijd gehaald. prima.
Goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer snelle levering waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden.
Snelle levering en de prijs is goed
Product zoals beschreven. Vlotte levering en afhandeling Laag geprijsd. Een aanrader !
Had snel een achterlichtkap voor een Chevrolet Spark nodig. Op de site van auto-onderdelen.nl gevonden en besteld. De volgende dag kon ik het al ophalen.
Ik heb onderdelen besteld en ze werden de volgende dag geleverd.
maandag 4juli besteld wel na 20:00 dus ik verwachte mijn producten woensdag geleverd nou had ik zelf een foutje gemaakt door een verkeerde kant koplamp te bestellen ik heb een mail gestuurd dinsdag 5 juli had ik andwoord dat dit was opgelost dat was super top en zeer snel geregeld dus ik was super blij ik denk nou door deze vertraging zal ik dan donderdag wel de bestelling ontvangen maar nee nog steeds geen track en tracé en de status van de verzending blijft op bezig met inpakken staan. Dit vind ik zeer jammer anders had ik zeker meer onderdelen besteld bij jullie.
Goederen kunnen gelukkig retour bij een onjuiste beoordeling van MijnAutoOnderdelen.nl