Normaal wanneer de aangekochte items in een afhaalpunt komt wordt de klant verwittigd, heb geen bericht ontvangen nu een maand later nog steeds niets ontvangen, geen berichten geen aangekochte items, heb via email contact gezocht maar wordt gewoon uitgelachen, Ga Paypal verwittigen om mijn geld terug te krijgen en een andere plaats kiezen om mijn items te kopen
Beste klant, Dit is heel vervelend dat het pakket retour is gegaan! We hebben uw order erbij gepakt en we zien het volgende! Uw pakket is op 13-4 in ontvangst genomen door Postnl! Op 13-4 is het rond 17:00 bij een afhaal punt gebracht! U heeft dit niet binnen 7 dagen afgehaald waardoor het pakket retour is gegaan! Uw pakket heeft een lange reis gemaakt en is gisteren retour gekomen! Onze collega van het magazijn heeft uw order gecrediteerd en zal binnen 10 dagen worden overgemaakt1 We hebben ook de email erbij gepakt en we zien nergens een reactie dat u uitgelachen wordt! Als dit wel het geval is geweest, dan willen we heel graag een print screen van het gesprek zodat onze collega hierop aangesproken zal gaan worden! We hebben namelijk het idee dat dit bij een andere webshop is gebeurt! Al met al is het probleem netjes door ons opgelost! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Jammer dat google mijn het foute artikelnummer weergaf. Fijn dat het retour mocht
Onderdeel paste niet goed niet stevig niet stabiel / weer eraf gevallen
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Als iets niet goed is, dan kunt u dit het beste aangeven via email zodat we kunnen kijken naar een oplossing! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Snel besteld door kenteken en vlot geleverd voor een goede prijs.
Het vinden van de onderdelen ging goed, ook kontakt met de klantenservice vanwege onduidelijkheid over bouwjaar, verliep prima.
Vind het wel raar als je je bestelling terug stuurt dat het je geld kost om dat er dan geen retour code bij zit
Nu voor de tweede keer hier besteld. Bij de artikelen stond voor 23:00 uur besteld vogende dag in huis. Beide keren de leverijd niet gehaal eerste bestelling 3 dagen en de tweede bestelling 5 dagen. Je kunt er niet op vetrouwen dat de artikelen op tijd worden geleverd, dus plan je werkzaamheden niet te krap.
Vlotte levering!
Ik bestel duidelijk een juiste derde remlicht. Goed nagekeken en bestelling geplaatst. Vervolgens krijg je remlicht voor e.e.a, mini-auto.
Heel Goed.
Ik bestel gasveer voor mijn auto waar bij staat links en rechts, ga vanuit dat het allebei kant is, maar blijkbaar niet, en staat helemaal geen informatie dat het voor 1 kant is, lekker onduidelijk en bezorging was slecht, want ze hadden niet eens opgestuurd, pas na week wel, zogenaamd was het schuld van postnl. Slechtste service en webshop!
Beste klant, Dit is heel vervelend! Gasveren gaan per stuk. Er staat bij het onderdeel het volgende vermeld: L&R. We zullen hieronder een uitleg geven wat dit betekend! Wat betekent L&R? Bij sommige producten staat bij de productomschrijving "(L&R)" Hiermee wordt bedoeld dat het product (bijvoorbeeld een knipperlicht) geschikt is voor zowel de linker- als rechterkant. Dus wanneer je '1 stuk' van dit product besteld, krijg je ook één product en niet twee. Indien je bijvoorbeeld 2 knipperlichten nodig heeft, voor de linker- EN rechterkant dien je het product 2 maal te bestellen. Link: https://www.mijnautoonderdelen.nl/klantenservice/product-en-prijs/ Onze excuses dat dit anders is begrepen! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Onderdelen die geleverd worden liggen vaak half uit de verpakking of is bij levering gescheurd. Bij de levering van een spatbord kregen wij als klant een opmerking van de pakketdienst, dat vanwege ondeugdelijke verpakking het spatbord normaliter retour gestuurd zou worden.
Radiateur geleverd past perfect en een goede prijs bedankt.
Het uitzoeken van de juiste onderdelen was simpel met de kenteken check en keuzes overzichtelijk.
Bestelling was snel geleverd, en goede kwaliteit
Op site is het makkelijk om bepaalde artikelen te vinden, niet duur, netjes geleverd. Enkel levertijd duurde iets langer. Maar goed verder alles prima.
* goede website * betaalbaar * goede afhandeling * correct ingepakt
Prima, alles keurig op tijd bezorgd.
het asbakje kan handig vastgeschroefd worden, met bijgeleverde tape is het niet mogelijk goed te bevestigen. track&trace werkte helemaal niet, gaf "dit pakketnummer is onbekend" het werd een dag later geleverd dan de aangegeven levertijd, vermoedelijk wegens pasen. ik kreeg wel emails van "vergeet niet uw pakket af te halen" toen het op het ophaalpunt lag. ik ben tevreden over het product.
Gewoon goede site en nette afhandeling.
Bij de bestelling proberen ze duurdere olie met bijbetaling te leveren . omdat de olie niet leverbaar zou zijn [SLECHTE SMOES] IS OP DE SITE GEWOON LEVERBAAR . slechte verkoop smoes .
Geachte klant, Spijtig om te horen dat het bestelde niet leverbaar meer was. Een voorraadverschil is inderdaad mogelijk. In dit soort gevallen kijken wij naar alternatieven en bieden deze dan ook aan de klant aan. Dit kan een duurder of goedkoper alternatief zijn helaas. Uiteraard is het ook enkel een aanbod. Met vriendelijke groet, Klantenservice.
door het kenteken van de auto op te geven ga je er van uit dat je de juiste onderdelen toegestuurd krijgt. Helaas niets is minder waar. Het terugsturen kost je dan €7,25, welke voor jou rekening komt, Dit doe ik dus nooit meer.
Geachte klant, Een kenteken is enkel een filter om het zoeken gemakkelijker te maken. Daarnaast zijn de specificaties van de product ook van belang. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Zoals beloofd een snelle levering, de volgende dag al. Onderdeel (startmotor) is netjes verpakt en werkt perfect. Bij jullie zal ik vaker bestellen indien nodig. Mvg, Wim
Op zich is het goedkoop maar als na de bestelling wil afrekenen word het bedrag ineens meer dan heb ik het niet over verzendkosten die je miet hoeft tebetalen boven een x bedrag ook dat klopt niet maar dat is mijn ondervinding
Geachte klant, Dat is apart wat u vermeld. Heeft u voor ons een voorbeeld? Onze prijzen op de website en in de winkelwagen zijn gelijk en er komen ook geen extra kosten bij. Wellicht bent u in de war met een ander webwinkel. Er zijn namelijk diverse webwinkels waar er in de winkelwagen ineens toeslagen worden berekend. Met vriendelijke groet, Klantenservice