Filtre

Snelle afhandeling & levering

verpakking was echter beschadigd en herstelt door DHL

directe reactie

direct vele reacties

Goeie ervaring.

Side overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

goede en snelle leveringen

eerste keer zeker niet de laatste keer bestelling gedaan

Top!!

Snelle servic en goede prijs!!!

Tegenvallende ervaring!

Ik zoek een artikel… volg precies het computerschermen …. Bestel het onderdeel. Blijkt dit een ‘universeel passend’ onderdeel te zijn echter niet passend. Als ik tel contact zoek hierover met uw bedrijf en laat weten dat het ontvangen onderdeel niet het juiste is voor mijn auto reageert men al meteen, zonder dat ik kan toelichten ….. u hebt gekregen wat u besteld heeft. Als ik zeg dat dat zo is maar ik bij het volgen van de bestellingsprocedure op dit artikel uit kwam en ik er dan van uit ga dat dit het juiste artikel is word ik meteen weer gecorrigeerd met de opmerking dat ik dus gekregen heb wat ik besteld heb. Ja maar …. een normaal gesprek is vervolgens niet mogelijk omdat ik steeds na enkele woorden word onderbroken. Als ik vraag of ik mag toelichten en dus netjes vraag of ik even mag uitspreken krijg ik als reactie dat hij op een dergelijke wijze niet met mij wil spreken. Ik laat weten na nog een poging dat ik voldoende weet voor nu en het gesprek beëindigd wordt ; weet ik voor mijzelf dat ik niet opnieuw iets zal bestellen bij dit bedrijf.

Aanrader

Prima accu, duidelijke omschrijving, betaalbaar.

Goede service geen lange bezorgtijd stuur je een mail direct antwoord terug

Kwaliteit en prima service

Product snel gevonden door duidelijke website. Snel geleverd en uitstekende kwaliteit. Ik kom zeker terug.

Duidelijk en snelle service

Artikel netjes ontvangen

Bizar slecht en brutaal te woord gestaan

Zojuist gebeld met klantenserice via het dure betaalde 0900 nummer. Beleefd gevraagd hoe het werkte met mijn bestelling 1224947 waarbij ik extra heb betaald voor "snelste levering". Ik vroeg me af of het uiteindelijk niet zonde van mijn geld was? Ik begon mijn bestelling 12.56 uur en heb met betaling erbij afgerond op 13.03 uur. Blijkbaar ben ik dan te laat voor de afhandeling snelste levering; die liep gistweren tot 13 uur. Ik vroeg me af waarom MijnAutoonderdelen.nl dan wel het hogere bedrag voor snelste levering bij mij afschrijft. De persoon van de klantenservice gaf me in slechts Nederlands aan: "Ja, wat kan ik daar aan doen? Eigen schuld dan had je maar niet te laat moeten bestellen." Bizar; dat is toch geen manier om je klanten te woord te staan? Daarnaast snap ik niet dat je op de website voor de dure bestelvariant kan kiezen NA het tijdstip dat het geen enkel verschil maakt met bestellen via de normale goedkopere bestelvariant. Is dat klantgericht? Maar de brutale communicatie van de 'streetwise' figuur op de klantenserice is nog de slechtste ervaring. Dat figuur heeft waarschijnlijk geen enkele opleiding gehad in klantenservice.

aanrader

Wisselende ervaringen

Telefonisch erg onbeschoft aangesproken, via de chat en mail was dit een stuk beter. Al had ik excuses voor het telefonische gesprek wel op zijn plaats gevonden. Uiteindelijk wel het geld terug gekregen voor een onderdeel dat verkeerd geleverd was, maar daar gingen nog wel de kosten van het terugsturen vanaf gehaald moeten worden…

Primma en zeer snelle levering

Makkelijk besteld en zeer snelle levering een openbaring . Volgende keer weer bij mijnautoonderdelen.nl bestellen .

Snel als mogelijk geholpen

Gewoon super

Auto spiegel besteld heel goedverpakt en snel geleverd en perfecte pasvorm van de spiegel .gewoon super.

Prima prijzen, snelle verzending en artikel als verwacht

Niks op aan te merken, verliep zoals verwacht.

goede ervaring

zeer snelle levering

Voor 20:00u besteld morgen in huis

Voor 20:00u besteld morgen in huis, schreeuwt de website. Maar helaas koop hier niet iets als je het snel nodig hebt want het gaat zeker de volgende dag niet in huis zijn!

Perfect geleverd!

Zeer goede ervaring en snelle levertijd.

Goede ervaring, heb de accu niet zelf opgehaald maar stond keurig klaar. Ik rijd weer zorgeloos rond

Als ik nog andere auto onderdelen nodig mocht hebben (hoop van niet) dan ga ik zeker op de site kijken.

snelle levering uitstekende kwaliteit..

Duidelijke site snel besteld en geleverd. Uitstekende kwaliteit.

Kiyoh Anmeldelser