Snelle service en product in juiste kwaliteit

Tevreden.

Super!!!

goed omschreven en snel geleverd

Gewoon goed

Een echte aanrader!

Alles loopt vlot, snel, op tijd. + een geweldig klantenservice! Binnen enkele minuten verbonden, alles duidelijk en vriendelijk uitgelegd en snel opgelost.

Een echte aanrader!

Geleverd wat ik besteld had. Snel geleverd. Geen ervaring met retour zendingen.

Prima productbeschrijving, snelle levering

Snelle service.

Prima productbeschrijving, snelle levering

Snelle service.

Snelle levering, goede redelijke prijs voor A kwaliteit.

Na de keuze had ik heel snel mijn schokdempers.

Slecht!!!!

Dit bedrijf heeft maling aan zijn klant. Nooit meer iets bestellen bij deze mensen. Elke keer een ander smoesje waarop je bestelling niet geleverd word.

Tevreden over de bestelling

Goed overzicht om het juiste produkt te vinden. Bestelling en bezorging zijn vlot verlopen.

Goede aankoopervaring

Goede tools om het juiste product te vinden. De aankoop en levering zijn vlot verlopen. Met dank.

tevreden

positief

Prima ervaring ondanks mijn eigen fout alles goed geregeld topbedrijf

Helemaal top geregeld

Snelle service en goed geregeld.

Alle stappen bij de aankoop en levering vlot verlopen. Zeer goede informatie om juiste keuze te maken voor elk onderdeel

Het is dat ik een minimale ster moet aanvinken, waardeloos!!

Jeetje wat een slechte klantenservice! Adverteren met bestellen voor 09.00 uur vandaag in huis. Bevestig via de mail dat de bezorg datum dezelfde dag is. Niks ontvangen! Krijg je 1,5 dag later mail dat je bestelling de volgende dag in de avond pas bezorgd zal worden! Een telefoontje met de “klantenservice” is niet de moeite. Krijg je toch een grote mond! Ongekend dit!! Nooit wat bestellen hier!

Slechte levering

Op de site wordt geadverteerd met “vandaag besteld morgen in huis”. Ik heb maandagmiddag een accu besteld. Deze was er niet op dinsdag maar op woensdagavond om 22.15! Op deze manier zat ik dus niet 2, maar 4 dagen zonder auto, aangezien niemand om half 11 ‘s avonds zijn accu nog gaat vervangen. Als je het niet waar kan maken adverteer er dan niet mee! Verder was het wel een goede prijs

Slechte levering

Waardeloos

2 identieke lampen besteld nodig voor de apk keuring. Krijg ik 2 verschillende lampen opgestuurd. Waarvan 1 de binnenkant afgebroken al bleek te zijn. APK afgekeurd vervolgens moet je dan eerst het artikel terugsturen waarin je dan tot 3 dagen erna kunt wachten alvorens zij de nieuwe opsturen. Niet alleen troep maar ook waardeloze service! Vervolgens blijkt lampenkap 2 ook niet goed de binnenkant smelt door de warmte van de lamp omdat gaten nu slecht geboord zijn en zo kunnen we bezig blijven natuurlijk. Waardeloos bedrijf!

Kiyoh Bewertungen