Goed en snel

Staan voor kwaliteit en kwantiteit

Super blij mee

Is een goed ervaring ja Levering is ook snel

producten prima, levering erg moeizaam

de producten en de prijzen zijn prima. Kreeg maar liefst zes (6!) orderbevestigingen. Helaas werd niet alles geleverd. Op mail werd niet gereageerd. Telefonisch contact gezocht: men beloofde mij dezelfde dag antwoord te geven, wat helaas niet gebeurde. Weer gemaild, geen reactie. Uiteindelijk gebeld met Rachel en zij heeft het snel in orde gebracht

Slechte afspraak over levering

Artikel perfect. Levering dag te laat in de namiddag , slecht. Kon hierdoor niet over mijn auto beschikken en moest met openbaar vervoer. Begrijp niet waarom er niemand met het lumineuze idee kon komen om het onderdeeltje ( 5 cm ) in een envelop te doen met een postzegel. Dan had ik het ruim op tijd gehad zonder hoge verzendkosten.

Slechte ervaring

Er is een ander artikel geleverd dan op de website is afgebeeld

Gevonden wat ik zocht

Was op zoek naar een rubberen dakstrip voor mijn bijna 20 jarige Toyota Yaris. Kreeg direct reactie van een bedrijf om de hoek. TOP!

Slecht verpakt

Ik heb hier een ruitenwisser besteld. Was op voorraad, en goedkoop. Levering was redelijk snel, maar wel slecht verpakt. De ruitenwisser was gelukkig wel in orde. Ze hebben me ook ongevraagd aangemeld voor een nieuwsbrief, wat ik altijd heel irritant vind. Vandaar deze beoordeling.

tegenover een paar jaar terug service achteruit gegaan.

Het is lastiger om een product te zoeken op de site, tegen een paar jaar terug. En de producten zijn minder duidelijk omschreven... Ook levering duurt aanmerkelijk langer dan voorheen, en een track & trace zit er blijkbaar niet meer in... Je hebt dus ook geen idee of het bij het bedrijf en / of bij de post is blijven liggen. Extra vervelend dat je geen track & trace krijgt: De post geeft geen "niet thuis briefjes" meer, en berichtjes worden door de post ook lang niet altijd verstuurd. Gevolg: pakketten kunnen zo maar worden terug gestuurd, omdat jij als klant niet weet dat het er is.

Slecht advies en naderhand weinig service

Na invoeren van kenteken komen er artikelen naar voren die niet passen op de auto. De klantenservice geeft vervolgens aan dat het een advies is maar dat dat niet wil zeggen dat de artikelen ook daadwerkelijk geschikt zijn. Terugsturen kan maar tegen eigen verzendkosten a 6,95 beetje veel voor een artikel van net 10 euro..

Szybka dostawa

Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam

Snelle service, ook retourneren geen probleem en snel geregeld

Makkelijk, vriendelijk

artikel was snel binnen en kon makkelijk retour toen hij overbodig bleek

verkeerde onderdelen.

Onderdelen van en Toyota aygo besteld, en onderdelen van Peugeot 405 geleverd,(wielremcilinder) Kan terug sturen maar hun fout kost mij 7 euro verzend kosten en ik kan niet direct auto rijden,

Prima kwaliteit zoals je van het merk: Bosch mag verwachten.

Makkelijk te monteren en stralen een gedegen als luxe uit. Altijd fijn om nieuwe ruitwissers te hebben.

Snelle service en duidelijke informatie bij telefonisch contact.

Ik kreeg mijn bestelde onderdelen snel en omdat ik ook nog een stekkertje zocht , heb ik telefonisch contact gezocht en kreeg een bevredigend antwoord van iemand die er verstand van heeft .

Slecht

Had een dieselfilter besteld met spoed want zou volgende dag naar Spanje gaan. Staat overal op hun website bestel voor 20:00 uur volgende dag in huis. Heb de bestelling gedaan om 18:30!!! Volgende dag geen dieselfilter binnen!! Ik een klacht ingediend krijg alleen te horen sorry voor het ongemak wat heb ik hier aan als ik met spoed besteld?

Snel en voordelig

Vanaf kenteken de juiste ruitenwissers. Snel en voordelig geleverd.

Slecht

Lang wachten ... kenteken intypen en dan alsnog verkeerder spullen ontvangen

altijd snelle en goede levering

Verschillende bestellingen gedaan met de tijd maar altijd snelle levering en goed verpakt.

Dit was puur doorschuiven van een doosje, dus niets bijzonders.

Idem

DISASTROUS !

IS NOW 1 MONT , THE PART IS NOT ARRIVAL . I CALL 2 TIMES , I SENT 3 EMAILS , I CALL THE COMPANY IN CHARGE OF THE DELIVERY .... I DONT HAVE WORLDS !

Het bestelde product snel bezorgd bij mij. Ik was op het moment van bezorgen niet thuis dus de bezorger had het verborgen in mijn tuin gezet zoals gevraagd. Toppie

Beloofde levertijd wordt na lang na niet nagekomen..

Op de website stond voor 23:00 besteld morgen thuis bezorgd.. Ik heb voor 18:00 besteld en ik kreeg na 2 dagen de accu niet geleverd… Ik stond de hele dag thuis, omdat er stond dat de bezorger onderweg was. Oeps last minuut bezorger komt niet meer. Gebeld om verhaal te halen, kreeg ik een hele onaardig medewerker aan de lijn die me een les over verwachtingen wilde leren…

was erg goed

werd netjes aan de telefoon geholpen en via online besteld en een dag later in huis zal zeker als het nodig is weer bij mijn auto onderdelen bestellen.

Kiyoh Bewertungen