heb nog steeds niets ontvangen

Normaal wanneer de aangekochte items in een afhaalpunt komt wordt de klant verwittigd, heb geen bericht ontvangen nu een maand later nog steeds niets ontvangen, geen berichten geen aangekochte items, heb via email contact gezocht maar wordt gewoon uitgelachen, Ga Paypal verwittigen om mijn geld terug te krijgen en een andere plaats kiezen om mijn items te kopen

Jammer dat google mijn het foute artikelnummer weergaf. Fijn dat het retour mocht

Slecht

Onderdeel paste niet goed niet stevig niet stabiel / weer eraf gevallen

Snel en eenvoudig geregeld.

Snel besteld door kenteken en vlot geleverd voor een goede prijs.

Perfecte onderdelen geleverd in een dag.

Het vinden van de onderdelen ging goed, ook kontakt met de klantenservice vanwege onduidelijkheid over bouwjaar, verliep prima.

Helaas

Vind het wel raar als je je bestelling terug stuurt dat het je geld kost om dat er dan geen retour code bij zit

Getoonde levertijden worden niet gehaald 3 tot 5 dagen ipv 24 uur

Nu voor de tweede keer hier besteld. Bij de artikelen stond voor 23:00 uur besteld vogende dag in huis. Beide keren de leverijd niet gehaal eerste bestelling 3 dagen en de tweede bestelling 5 dagen. Je kunt er niet op vetrouwen dat de artikelen op tijd worden geleverd, dus plan je werkzaamheden niet te krap.

Vlotte levering!

Waardeloos

Ik bestel duidelijk een juiste derde remlicht. Goed nagekeken en bestelling geplaatst. Vervolgens krijg je remlicht voor e.e.a, mini-auto.

Top.

Heel Goed.

Slechtste service

Ik bestel gasveer voor mijn auto waar bij staat links en rechts, ga vanuit dat het allebei kant is, maar blijkbaar niet, en staat helemaal geen informatie dat het voor 1 kant is, lekker onduidelijk en bezorging was slecht, want ze hadden niet eens opgestuurd, pas na week wel, zogenaamd was het schuld van postnl. Slechtste service en webshop!

verpakking verdient nog enige aandacht

Onderdelen die geleverd worden liggen vaak half uit de verpakking of is bij levering gescheurd. Bij de levering van een spatbord kregen wij als klant een opmerking van de pakketdienst, dat vanwege ondeugdelijke verpakking het spatbord normaliter retour gestuurd zou worden.

Mooi optijd geleverd

Radiateur geleverd past perfect en een goede prijs bedankt.

Simpel

Het uitzoeken van de juiste onderdelen was simpel met de kenteken check en keuzes overzichtelijk.

Snelle en correcte levering

Bestelling was snel geleverd, en goede kwaliteit

Op site is het makkelijk om bepaalde artikelen te vinden, niet duur, netjes geleverd. Enkel levertijd duurde iets langer. Maar goed verder alles prima.

vlot geregeld

* goede website * betaalbaar * goede afhandeling * correct ingepakt

Prima, alles keurig op tijd bezorgd.

goed geleverd, track&trace werkt niet, een dag later dan verwacht

het asbakje kan handig vastgeschroefd worden, met bijgeleverde tape is het niet mogelijk goed te bevestigen. track&trace werkte helemaal niet, gaf "dit pakketnummer is onbekend" het werd een dag later geleverd dan de aangegeven levertijd, vermoedelijk wegens pasen. ik kreeg wel emails van "vergeet niet uw pakket af te halen" toen het op het ophaalpunt lag. ik ben tevreden over het product.

Prima levering en service!

Gewoon goede site en nette afhandeling.

slecht

Bij de bestelling proberen ze duurdere olie met bijbetaling te leveren . omdat de olie niet leverbaar zou zijn [SLECHTE SMOES] IS OP DE SITE GEWOON LEVERBAAR . slechte verkoop smoes .

Het onderdeel paste niet

door het kenteken van de auto op te geven ga je er van uit dat je de juiste onderdelen toegestuurd krijgt. Helaas niets is minder waar. Het terugsturen kost je dan €7,25, welke voor jou rekening komt, Dit doe ik dus nooit meer.

Ben zeer tevreden

Zoals beloofd een snelle levering, de volgende dag al. Onderdeel (startmotor) is netjes verpakt en werkt perfect. Bij jullie zal ik vaker bestellen indien nodig. Mvg, Wim

Duur

Op zich is het goedkoop maar als na de bestelling wil afrekenen word het bedrag ineens meer dan heb ik het niet over verzendkosten die je miet hoeft tebetalen boven een x bedrag ook dat klopt niet maar dat is mijn ondervinding

Kiyoh Bewertungen