Goede service en snelle levering

Een ruitenwisser was niet goed, gratis nieuwe gekregen

pima, goede service en snelle levering

Prima, niets te klagen

Mijn bestelling werd keuring afgehandeld

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer bedroevend komen afspraken niet na en raken producten zomaar k

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer bedroevend komen afspraken niet na en raken zomaar producten kwijt

Niet de beloofde dag voor levering

Mijn eigen planning raakt overhoop.. wanneer men aangeeft voor 20:00 besteld volgende dag in huis..!

Allen de bezorger maakt er een zooitje ervan

Waardeloze service

Heb een artikel besteld maar de aansluiting klopt niet wil het dus retour sturen moet ik dus de verz kosten voor het terug sturen zelf betalen echt waardeloos zal hier nooit meer iets bestellen wat een bedrijf

perfwct

op tijd, perfect artikel

Geweldig geholpen precies wat ik moest hebben gewoon helemaal TOP

Goedkoop en hele goeie service

Verpakking open

Ruitenwisserbladen in originele verpakking, niet herverpakt. Verpakking open geraakt tijdens transport. Onderdelen hadden zoek kunnen raken.

Veel keuze aan onderdelen

Voor mijn voertuig waren de juiste onderdelen aanwezig. Snelle levering van de onderdelen.

Dat men beter moet opletten

Ondanks de bestelling op kenteken werd er een verkeerde bumper uitgeleverd. Deze hebben wij laten spuiten, waarna de auto naar de reparatuer ging. Daar constateerde men dat de bumper onjuist was. Er werd een bumper uitgeleverd voor de Peugeot 107, bouwjaar 2012, terwijl er een bumper werd besteld voor bouwjaar 2010.

Product past niet goed

Je kan selecteren op merk/ type/ bouwjaar en dan krijg je verschillende opties en n verschillende prijsklassen. Dat is fantastisch, maar dan wel extra teleurstellend dat het uiteindelijk niet goed past.

Juiste onderdeel en snel binnen

Verkeerd besteld, fantastisch opgelost

Had een verkeerde koplamp besteld. De juiste was goedkoper. Omgeruild en het verschil netjes overgemaakt aan mij.

Aanrader

Het kwam keurig verpakt aan, moest alleen erg lang wachten

Raad u aan om niet op uw website te beweren dat dingen de volgende dag aankomen. Ik moest 6 dagen wachten en heb daar zelfs over gemaild. Had er helemaal geen haast mee, maar was begrijpelijk bang dat de zending was zoekgeraakt.

Goede en snelle service

Onderdelen besteld via internet. Bij binnenkomst bleek een onderdeel fout te zijn. Mijn eigen fout, gewoon verkeerde onderdeel besteld. Contakt gehad en er werd netjes en correct uitgelegd hoe dit verholpen kon worden. Foutieve onderdeel opgestuurd en een paar dagen later netjes het goede onderdeel geleverd. Top.

Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit

De onderdelen waren keurig op voorraad.

Jammer dat de onderdelen niet de volgende dag bij mij binnen waren

Klopt als een bus en snel

De bestelling was eenvoudig, de onderdelen klopten met wat ik besteld had en ze pasten perfect. Gewoon goed, zoals het hoort

snel en alles naar wens

snel en alles naar wens

goed, juiste levering

Op tijd en juiste levering gekregen

Stabilisator stang besteld binnen 1 dag op te halen

Ruime keuze en super snelle levering

superslechte service!!

Ruitenwissers besteld. Hier gebruik gemaakt van de "service" om te zoeken op kenteken. De ruitenwissers passen niet. Contact opgenomen, om retourcode aan te vragen, lijkt immers fair dat hier de verzendkosten voor rekening van MijnAutoOnderdelen zijn. Nee hoor, het zoeken op kenteken wordt gezien als een filter en daarmee is het niet zeker dat het onderdeel op de auto past. Trap hier dus niet in!!!! Erg onaardig bejegend door de medewerkster aan de telefoon

Kiyoh Bewertungen