Verschrikkelijke klantenservice

De service hier is ontzettend slecht. Na eindeloos wachten op een terugschrijving van een item dat niet voorradig was niet serieus genomen in mijn situatie. De communicatie ging over zo snel mogelijk mij afhandelen en weer door. Er werd niet geluisterd naar wat ik te zeggen had en er is geen oplossing geboden voor mijn probleem. Berichten waren kort en onvriendelijk. Uitgemaakt voor leugenaar toen mijn situatie niet gesnapt werd. Belachelijk slecht ik koop hier nooit meer iets

Onderdeel besteld, duidelijke beschrijving en keurig geleverd volgens afspraak.

zeer snel bezorgd

het was zeer snel bezorgd ik had het de volgende dag al alleen jammer dat het pakket open was ik weet niet of dat zo hoort maar iedereen kon er in kijken wat er in zat er zat niet eens een plakbandje op

Heel tevreden, nieuwe accu hebbwn ze thuis laten brengen en de accu die ik verkeerd besteld had hebben ze meteen mee terug genomen, opgelost, en veel goedkopen als ergens anders

Uiteindelijk kwam het goed

De bestelling van september kwam niet aan. Blijkbaar is deze retour gegaan, waarvan ik gegeen bericht kreeg. Jammer dat ik er zelf achteraan moest. Maar vanaf dat moment was de service goed.

snelle levering,onderdeel paste perfect

zie mijn mededeling

Top bedrijf

ik vind het goeden zaak kan altijd mee zaken doen zijn ze eerlijk een probleem gelijk wordt het op gelost

Snelle en correcte bezorging!

Op dinsdag de bestelling geplaatst, op donderdagavond ontvangen. Erg tevreden over de snelle bezorging en de bestelde producten zijn goed ontvangen!

Een defect ontvangen product retour sturen

Je kan beter een defect ontvangen product retour zenden en je beroepen op je retour recht. Je krijgt geen reactie noch je geld terug als je eerlijk bent

snel en compleet geleverd super bedankt

goed super

De betere kwaliteit is maar een paar euro duurder

Eerdere Stabilisatie gewrichten versleten snel, nu betere soort en maar paar euro duurder dan de goedkopere soort. En rijdt perfect.

top geregeld

nette service geen enkele klacht te bedenken

snelle en goede levering van accu

Precies volgend afspraak werd de accu volgende dag geleverd. Accu is topproduct voor een goede prijs

ww

www

Gewoon goed.

Snelle en een correcte aflevering. Tegen een scherpe prijs.

Product was niet passend voor mijn auto

Als je kenteken invoert dat mag je ervan uitgaan dat je een passend product krijgt. Niks bleek minder waar. Het geadviseerd product was niet geschikt voor mijn auto. Daarna hebben ze een andere accu voorgesteld maar deze was weer zoek tijdens het verzenden. Klant moet overal weer achteraan en resultaat is een accu die niet paste.

Ruitenwisser kapot

Ik had via mijn kenteken ruitenwissers besteld. Toen ik ze bevestigd had leek alles goed te zitten. Totdat het hard begon te regenen. Na een tijdje klapte de nieuwe ruitenwissers om. Toen ik hierover mailde kreeg ik een link van andere ruitenwissers. Die moest ik dan maar bestellen, maar ik zou geen geld terug krijgen want ze waren al gebruikt. Uiteindelijk langs de garage gegaan om te kijken wat het probleem was. Hebben ze er nieuwe ruitenwissers op moeten zetten, omdat de nieuwe ruitenwissers die ik had besteld stuk waren geleverd. Nu heb ik dubbel op moeten betalen voor ruitenwissers een flinke kras in mijn ruit door de stukke ruitenwissers die ik hier had besteld.

Super bedrijf

Tegen lage kosten originele onderdelen snel geleverd Via kenteken de juiste onderdelen!!

Grote keus snelle verzending

Een linker buiten spiegelglas besteld, snel verzonden. Helaas maakt de bezorgdienst er een zooitje van, maar daar kunnen jullie niets aan doen.

Goede service en snelle bezorging

Snelle levering, was iets mis gegaan, het product was dubbel geleverd, maar is goed en snel opgelost!

Top service!! Snel en behulpzaam.

Ik belde in de namiddag om zeker te zijn als de accu die nodig had juist was. Werd zeer vriendelijk geholpen en kreeg te horen dat ze hun best zouden doen om het nog meteen te verzenden. De volgende dag had ik de accu binnen. Dus ik was zeer blij en nu ook zeer tevreden. Top service!

prima accu

de ontvangen accu is prima, helaas ging er tijdens de aflevering iets verkeerd, kan gebeuren maar ik had het wel gewaardeerd als ik dan ook meteen een berichtje erover krijg, heb nu 1 dag voor niks zitten wachten, na een telefoontje van mijn kant werd de accu alsnog de dag erna afgeleverd, kortom goed bedrijf maar betere/snellere communicatie is gewenst!

snel en klantvriendelijk geholpen

vandaag een accu besteld, de andere dag al netjes afgeleverd aan de deur en een vriendelijke man :))

Goed product

Een goede accu en hij was meteen de volgende dag in huis. Goede snelle service.

Kapotte accu ontvangen en wordt niet meer geholpen

Accepteren kapotte accu niet meer retour. Paar weken terug een kapotte accu/niet werkend ontvangen. Ik probeer het te retourneren maar MijnAutoOnderdelen.nl geeft niet thuis aan. Heel specht bereikbaar en onduidelijk retourbeleid. Ik zou zeggen, koop het elders!