Foute ruitenwisser geleverd

Ondanks kentekencheck kreeg ik ruitenwisser die niet bei mijn auto passen

Waardeloos

Tot 2x toe een kabelset besteld. Beide keren zou het product volgens de website op voorraad zijn, en de volgende werkdag geleverd worden. Bij de eerste bestelling kreeg ik een mail dat de kabelset niet op voorraad was. Daarop besloten om het laten monteren van een trekhaak te laten rusten. Zondag besloten om het nogmaals te proberen, maar nu is mijn bestelling zonder enige aankondiging gewoon geannuleerd. Terwijl de kabelset volgens de website gewoon op voorraad moeten zijn.

Onvoorstelbaar hoe gemakkelijk je een bestelling plaatst en de juiste onderdelen mag ontvangen.

Ik ben geen automonteur en dus een leek op het bestellen van onderdelen. Ik heb onderdelen besteld voor de auto van mijn schoondochter. Met alleen de gegevens van het kenteken is het al voldoende om de juiste artikelen te bestellen en te ontvangen. Perfect geregeld.

veel keus

wat ik zocht heb ik snel gevonden

Niet passend product geleverd ...maar niks aan doen!!

We hebben een set gasveren besteld bij dit bedrijf. Na 3 weken hebben we ze geïnstalleerd en blijkt dat ze niet passen op onze oude Honda CR-V. Ze schieten geregeld uit de kogel. Direct een berichtje gestuurd naar het bedrijf. Maar de reactie is uitgebleven. We hebben de veren laten zitten maar iedere keer schieten ze uit de kogel omdat er een kromming ontbreekt komt er teveel spanning op de veer te staan. We hebben MijnAutoOnderdelen hier nogmaals mee geconfronteerd maar die willen niks oplossen. Ze leveren een product dat niet voldoet. Ze willen geen alternatief product sturen en ook niet de schade vergoeden. Het conformiteitsbeginsel boeit ze niks. Triest. Zo ga je niet met klanten om die een product kopen dat niet voldoet/ past. Het zou wel moeten passen volgens hun zoekcriteria op kenteken van de auto. Kortom...1 ster is al teveel!

Helemaal goed!

Snel, op tijd en het juiste materiaal!

Het was makkelijk om de juiste ruitenwisser te vinden vanwege de info die er bij stond. Zo wist ik zeker dat ik de juiste had. Bestelling was snel en correct bezorgd! Enige nadeel vind ik dat er niet de optie is voor brievenbuspakketjes, scheelt weer wat in de verzendkosten.

Bestelling komt mooi op afgesproken tijd.

Tevreden

Duidelijk

Voldoende: pakket als 'kosteloze nalevering' alsnog ontvangen.

1e pakket (zending via DHL) is als vermist verklaard. Na reclame: pakket als 'kosteloze nalevering' (zending via PostNL) alsnog ontvangen. Dank!

Valse beloftes om producten te kunnen verkopen

Tijdens het bestellen zou ik het product volgende dag in handen hebben als ik voor 23 uur besteld zou hebben, nadat ik bestelling had geplaatst kreeg achterelkaar mails over bezorg datum uiteindelijk kreeg ik het 5 dagen later waardoor ik op weg moest met versleten ruitenwissers, door die bezorgtijd had ik mijn bestelling geplaatst, die klacht heb ik met mail ook gemeld aan de bedrijf maar die hadden daar steeds een uitleg voor blijkbaar gebeurt het vaker want die wouden niks weten van compensatie of een goedmakertje ik kan ze al niet vertrouwen

Snelle levering en goed product!

Iedere keer als ik via mijn auto onderdelen bestel worst het product snel geleverd. Dat vind ik belangrijk.

goed en snel om 2e handse of imitatie of nieuwe delen te bestellen in nederland

een duidelijke site, corecte behandelingen die iedereen begrijpt, goede eerlijke bedrijven die hierbij aangesloten zijn.

alles was perfect gegaan!

Zowel de bestelling als de aflevering pico bello in orde,zoals beloofd.

Makkelijk om kleine dingen op te lossen.

Ik zocht een ruitenwisser blad voor mijn achterraam. Met kenteken zoeken en makkelijk het juiste model gevonden.

Snelle en goede levering en mooie prijs.

Perfect geregeld

Geweldige service

Één artikel niet goed geleverd, maar goed hersteld. Goede en snelle service!

Snel en goed ingepakt

Fijne en snelle levering

Bestelling snel geleverd. Goede kwaliteit prijs verhouding

Super bedrijf

Heel makkelijk bestelen en heel snel onderdelen geleverd De prijzen zijn veel beter dan bij andere aanbieders

Snel geleverd en goede prijs-kwaliteit

Snelle levering, topkwaliteit!

Overzichtelijk site met ruime keuze en mooie tool om de juiste spullen voor de juiste auto te bestellen!

Goed verpakt en snel geleverd.

Goed verpakt en snel geleverd

Goed optijd geleverd