Precies gekregen wat ik besteld had tegen een nette prijs.

Goede website met afbeeldingen waar je iets aan hebt.

Snel geleverd maar de verpakking was geopend dus was spannend wat we aantroffen maar alles zat er in.

Bezorg communicatie kan beter

Mijn pakketje zou verzonden worden naar een post NL aflever brievenbus. Een week later stond er nog steeds dat hij niet bezorgd was, bleek hij bij de dichtstbijzijnde winkel te liggen… Het product zelf is super. Goede kwaliteit.

Top service en snel geleverd ben geen fan van PostNL maar deze is goed gegaan

Top service en snel geleverd ben geen fan van PostNL maar deze is goed gegaan

Slecht service

Ik heb een accu bestel verkeerd accu gekregen Daarna trueg gestuurd naar 10 dagen geen ander accu ontvangen ik heb de bestelling geannuleerd

Laatste bestelling niet duidelijk info

Onduidelijke info over artikel Word wel snel geholpen, soms wel te ingewikkeld vragen waar andere bedrijven toch meer ervaring mee heeft Voor deze arikel was stukken duurder dan waar ik later besteld en sneller bezorgd

Goedkoop

De geleverde accu was goedkoper dan bij ons in de buurt

Ontevreden......

2 keer de verkeerde accu geleverd gekregen, Na telefonische contact blijkt dat ze de betreffende accu's helemaal niet in hun assortiment hebben, maar de accu's staan wel op de sitevan mijnautoOnderdelen.nl. Wel positief is, dat je, zowel telefonisch als via de mail snel contact krijgt.

Ronduit slecht!

Ruitenwissers gekocht maar die niet paste op mijn auto. Het type auto kwam ook niet voor op het lijstje van de verpakking. Gebeld naar ze en kreeg te horen dat ik iets fout had gedaan en ze de ruitenwissers niet terug wilden nemen. Ik was erg verbaasd hoe deze man zo brutaal tegen me praatte. Toch maar weer tegen beter weten in de ruitenwissers op mijn auto te monteren maar uiteraard paste ze gewoon weg niet. Ik heb de ruitenwissers nog steeds en kan er niks mee. Ik heb inmiddels ergens anders ruitenwissers gekocht en die binnen enkele seconden op mijn auto gemonteerd. Ja deze stonden wel op de verpakking vermeld. Koop nooit iets bij hun want ze retourneren het niet, dus je bent je zuur verdiende geld kwijt. BOEVEN ZIJN HET !!!!!

Snelle levering en goed product! Top!

Alles ging goed zoals een mens het wil hebben.

Geen klachten, ging allemaal erg goed!

Super snelle service, en top kwaliteit.

Duidelijke website, prima prijzen en snelle verzending

Duidelijke website, prima prijzen en snelle verzending.

Lekker snel binnen, zodat ik het snel kon gebruiken. Dat is erg fijn tijdens de buien.

Goede prijs, kwaliteitsverhouding

Snelle levering, en werkt perfect.

Makkelijk online te bestellen, goed verpakt en snel geleverd.

uitstekend

Alles prima

Alles prima en snel geleverd.

Snelle bezorging

Fijne webshop en perfecte bezorging

Na het bellen van de klantenservice werd ik goed geholpen. De bezorging was perfect, de tijd die stond aangegeven, kwam precies overeen. De bezorgers waren twee enorm vriendelijke mannen. De producten zaten goed verpakt. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden om je onderdelen te bestellen!

Verzending teveel vertraagd

Nadat ik zelf 1 cijfer verkeerd had ingetoetst bij mijn postcode, werd er gewacht tot de zending retour kwam bij mijn auto-onderdelen.nl. Pas daarna zou de zending nogmaals worden verstuurd. Dit had ook simultaan kunnen gebeuren zodat de levering sneller kon plaatsvinden? Tevens moest ik zelf achteraan om de juiste zending alsnog te laten doen. Dat had veel sneller moeten en kunnen gebeuren. Ook de toon in de e-mails was niet echt klantvriendelijk.

Duidelijk en efficiënt!

Goede omschrijving product en snelle levering!

Snel geleverd, perfect verpakt en precies wat ik nodig had

Snel geleverd, perfect verpakt en precies wat ik nodig had