Snel geleverd, goede prijzen

slordige aflevering

Er was een accu besteld en die is door de vervoerder zomaar bij de voordeur afgeleverd. In weer en wind. De buren zijn altijd bereid spullen in ontvangst te nemen, maar kennelijk niet gevraagd. Op dit punt dus een onvoldoende.

Goed ondanks een issue

Bestelsysteem had een klein probleempje . Bevestiging kwam niet door , gebeld , daar wel aangekomen , uren later toch de bevestiging gehad , en een dag later het artikel binnen zoals het hoorde .

Supper

Supper,

Snel geleverd en vragen werden door klantenservice goed beantwoord.

Waardeloos

Ik heb voor € 130,00 onderdelen gekocht en nog steeds niets ontvangen.Bellen levert dan ook nog eens een kostenpost Van 25 cent per minuut?? Wel e mail contact,maar er gebeurd niets WEG €130.- EN €12.- BELKOSTEN EN GEEN ONDERDELEN. LOS DAT NOU EERST MAAR EENS OP!!! GROETEN BERT.

grill past niet goed en tankdop is waardeloos

matig

Top service en verschillende bestellingen volledig en op tijd geleverd passend op juiste kenteken.

Mijnautoonderdelen helpt je niet!

Heb een radiator besteld en zou binnen 48 uur geleverd worden. Nu twee weken verder geen onderdeel gezien of gehad en n bij bellen krijg je een betweterige gast aan de telefoon die constant met je in discussie gaat. Bieden geen oplossing en geven DHL de schuld en die geven op hun beurt de Schuld aan Mijnautoonderdelen voor het niet verzend van product. Wij zitten met onze handen in het haar.. onze kosten lopen op de auti staat al twee weten bij de garage en ze bieden ons geen oplossing tot ze de onderzoek van dhl terug gekoppeld hebben. Nooit meer voor ons dit bedrijf!!

Redelijke kwaliteit van wezel koplampen!

Goede pasvorm, geen problemen met monteren. Gemonteerd met ledlampjes, goed lichtbeeld. Soms met vochtig weer wat condens in de lampen, wat er snel weer uit ventileerd! Snelle levering van mijn onderdelen!

Ondanks een DHL probleem was het mijnautoonderdelen team snel en vriendelijk om e.e.a. goed op te lossen

Snelle levering volgens afspraak

Snelle levering volgens afspraak. En goede prijs/kwaliteitsverhouding

Nooit weer bestellen!

Je voert de kenteken in en als nog is onderdeel niet passen. Terugsturen voor omruiling moet je zelf de verzendkosten betalen! In het vervolg bestellen bij Winparts!

Slechte service

Op jullie website staat vandaag bestelt morgen in huis inmiddels 4 dagen verstreken geen enkel bestelling ontvangen . Nooit meer !!!

Besteld snel geleverd super blij mee.

oplichter.

Bestelling geplaatst niet ontvangen .

Zoals door velen al aagegeven, komen leverafspraken niet na. Klantenservice niet klantgericht

Zoals al door velen aangegeven, komen leverafspraken niet na. Wanneer ik dan bel naar de klantenservice krijg ik een grote bek van Alex, laat me niet uitpraten en komt met allerlei smoezen en wil zijn verhaal doordrammen. Product op tijd besteld voor levering volgende dag, 4 dagen verder nog steeds niks ontvangen.

een maand

Goede kwaliteit. Twee keer goedkoper dan in de winkel.

Goede ervaring

Snelle levering en top kwaliteit

Pakkat kwijt

Nadat ik mijn bestelling geplaatst heb beweerde DHL dat ze het pakket na 4 dagen hadden afgeleverd wat niet het geval was. Gelijk een mail gestuurd naar klantensevice en dag later gebeld. Na 3 mails en 4 telefoontjes en 3 weken later een vervangende pakket gehad. Dit had niet zolang mogen duren vind ik. Maar toen ik de kwaliteit zag van het product ben ik al het bezorg ellende vergeten.

slecht

onderdeel retour gestuurd ruilen voor het juiste onderdeel en nog steeds niets ontvangen

waardeloos bedrijf/winkel

waardeloze winkel, bestel je een kachelventilator, bel je ter bevestiging omdat op de website staat voor 15:30 besteld volgende dag geleverd, ja wordt vandaag verwerkt volgende dag geleverd. volgende dag ja de zending is vertraagd het komt een dag later. nu een mail ja er is een voorraad verschil dus ik moet bij betalen want de andere is niet meer te krijgen en de nieuwe is duurder. ontzettend achterlijke zaak

Goede aanbieding accu en super snel geleverd...

Prima en snelle service

Pakketje was door PostNL niet goed geregistreerd waardoor er geen update kwam van het bezorg moment. Na een week kwam het bericht dat het pakketje weer retour was gestuurd zonder dat ik een bericht had ontvangen dat deze klaar lag op het afhaal punt. Gebeld met de klantenservice en de volgende dag werd het netjes bij mij bezorgd, zonder extra kosten! Perfecte service!

Met vlotte service kan je snel aan de slag.

Twee gasveren voor de achterklep besteld. Er werd maar één geleverd , kan gebeuren en na een belletje werd meteen de tweede verstuurd. Binnen 24 uur ook in de bus. Foutje was dus supersnel hersteld. Top.

Comentarios sobre el Kiyoh