Raam mechanisme

Ik zat met mijn handen in het haar toen mijn raam niet meer dicht ging. Ik dacht ik ga het proberen voor het eerst bij dit bedrijf. Bestelling was geleverd op de dag zoals aangeven SUPER, zat ern volledige montage beschrijving met plaatjes erbij SUPER. Alleen was er iets met een schroef en dat hebben we zelf gefixed. Ik zou zo weer bestellen in toekomst omdat het ook betaalbaar is. Buiten alles om vond ik alleen de verzendkosten heel hoog.

Netjes, en zoals beloofd

Heldere en goede omschrijving en duidelijk aangegeven of het geschikt is voor het type auto.

Zeer slecht

Contact gehad over de levering daarbij afspraken gemaakt die niet nageleefd zijn . Meermaals contact gezocht zonder succes .

Prima onderdelen en snel in huis tegen een scherpe prijs.

Het was mijn eerste bestelling bij Mijn autoonderdelen.nl en dit is prima bevallen.

Alles helemaal netjes en snel geleverd

Snel t juiste geleverd

Snel geleverd . Goed materiaal

Tweehands opengemaakte spullen

Tijd terug besteld, ging om lampjes. Slecht ingepakt, wat sowieso niet handig is voor lampen. Later bleek het doosje half open gescheurd. Gemaild, maar alleen 1 zin dat er geen retour kon. Service is niet bestaand. Zelfs geen excuses of wat vervelend voor je. Dus als je graag kapotte zooi voor de hoofdprijs wil: goede aanrader! Wil je degelijke spullen en service. Kijk verder en bespaar je de frustratie.

Gelukkig wel bezorgd

Helaas hier ook 2x niet geleverd maar uiteindelijk wel gekregen.

Goedkoop en veel onderdelen.

Grootste voordeel is dat je je bestelling op kan halen.

Jam

Snel inleveren

Condensor

Heb bij deze winkel gekocht een condensor gekeken naar prijs er voor wat een verschil auto doc enzo rond de 130 euro zelfde merk en oem nummers bij jullie 52 euro wat een verschil binnen 2 dagen binnen goed verpakt ben blij groetjes ton

Grote klasse

Mijn bestelde onderdelen werden goed verpakt en snel geleverd. De door mij verkeerd besteld onderdeel werd snel gewisseld voor het juiste onderdeel.

In 1 keer goed

Ging lekker snel en een goede prijs.

Ben zeer tevreden.

Maandag besteld en vrijdag nog niet in huis

Op de website staat voor 20:00 besteld morgen in huis, nou dat hebben ze nog nooit gehaald hier. Maandag spullen besteld en kreeg dinsdag bericht dat het vertraging heeft, en woensdag nog een keer en donderdag nog een keer en het is nu vrijdag dus ik wacht het bericht weer af. Dit is iig de laatste keer geweest ik ga wel opzoek naar een ander bedrijf wat wel haar afspraken na komt

Keurig netjes en snel geleverd

Keurig netjes en snel geleverd

Good service

perfect fit parts !!

Geen ster waardig!

Wordt niet gereageerd accu is tot op dit moment ook nog steeds niet aangekomen. Zou deze verkoper niet aanraden!

Tot nu toe ben ik uiterst tevreden over de kwaliteit, de prijs en de adequate levering!

duidelijke website, eenvoudige bestelprocedure, product met goede kwaliteit, goede prijs en vlotte levering.

Betrouwbaar en snel

Mijn bestelling was snel geleverd met goede kwaliteit.

Service ver van...

Raammechanisme past niet ondanks de juiste kenteken doorgegeven, gevraagd voor een andere maar konden deze niet snel ruilen. Retour melding van hen kant gekregen en gelijk retour verzonden na 10 dagen zou ik mijn geld ontvangen dus niet. Weer een melding van gedaan en gevraagd wat de reden hiervoor was. Moest toen retour ticket van DHL mailen voor controle en tot heden nog geen geld ontvangen, maar product moet gelijk betaald worden voordat zei iets verzenden en retourzendingen hebben ze gelijk nadat zij een retourticket hebben aangemaakt de volgende dag ontvangen. En ik...... moet maar wachten op mijn geld als ik die nog krijg....

Snelle levering en een prima prijs

Perfect en betrouwbaar

Goede servis en goed bereikbaar. Altijd naar behoren geholpen.

Snelle nette bezorging.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire