Super snel geleverd !! Heel erg tevreden .
Top service!
Sochtends vroeg gebeld, telefonisch hele goede uitleg en hulp gekregen, in de middag mijn spullen opgehaald. Beste prijs in vergelijking met andere auto onderdelen verkopers. Mooi nieuw pand. Proffesioneel. Ga zo door mannen !!
Zie titel
Precies zoals gemeld van te voren werd het bestelde onderdeel binnen 24 uur geleverd. Klasse!
Voor 11 uur besteld morgen in huis(wacht nu al ) 7 dagen Altijd gezeik met dit bedrijf Mooi naar winparts gaan veel betere servicd
Beste klant, Dat is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. De verwachte leverdag zou 7-7 zijn. Helaas is er een vertraging opgetreden met 1 artikel. Het pakket hebben wij op 7-7 meegegeven aan DHL. Door vakantie drukte heeft uw pakket vertraging opgelopen en we zien dat het pakket vandaag 11-7 is afgeleverd. We vinden het zelf ook jammer dat de verwachte levering niet is gehaald. Onze excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Ondanks dat ik het verkeerde onderdeel bestelde super geholpen met omruilen
Onderdeel; tankdop Mercedes kasse A Tankdop wilde niet direct op de tank passen, zelf maar nokken van de dop aangepast. Oorzaak afdichtingsring veel dik. Kon nokken niet verder aanpassen, anders breuk. Dop zit er wel op, maar niet helemaal volledig aangedraaid.
Beste heer/mevrouw, Dat is heel vervelend dat de tankdop niet naar wens is. Als iets niet goed past of werkt, dan heeft u 14 dagen de tijd om dit te melden zodat we kunnen kijken naar een oplossing. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
kreeg wel veel meldingen maar had erbij gezet. Geen of heel weinig roest maar kreeg veel meldingen en foto's met heel veel roest aan de aan de onderdelen dat was natuurlijk niet goed.
Het artikel zeer snel geleverd,maandag besteld en dinsdag al bezorgd,klasse!!!!!!!
Stuurkogel met moer besteld. Werdsnel geleverd. De moer bleek niet op de schroefdraad van de kogel te passen. Een losse moer kon niet geleverd worden.
Very high shipping costs, same shipping charges even for brievenbus post. No next day delivery, was delivered a day later.
Goede en snelle levering
Precies wat wilde en mooi op tijd en juist verpakt
Stond bij het tankstation opende het slot van de tankdop niet meer, slot open moeten breken met een schroeven draaier.
Goede ervaring
Klant vriendelijk ik ben heel blij met deze mensen
Helaas een aanrijding te verwerken gehad. Niet veel schade, maar toch..... Onderdelen waren snel gevonden op MijnAutoOnderdelen.nl De eerste keer dat ik hier wat heb besteld was direct een goede ervaring. Bestellen ging makkelijk, betaling snel geregeld en onderdelen snel bezorgd. Zeker een adres die nu in mijn favorieten staat.
Verkeerde ruitenwissers geleverd gekregen vlak voor de vakantie. Dus halsoverkop nog andere elders gekocht in een fysieke winkel. De zichttermijn is slechts 14 dagen en daardoor werd na de vakantie de retour afgemeld. Aangegeven dat het geen reguliere retour is maar een fout vanuit hun. Retour mogen sturen echter de verzendkosten waren nog steeds voor mij. Volgens wetgeving is MijnAutoOnderdelen.nl die mij verschuldigd. Echter geven ze daarop geen gehoor meer. Laatste keer dat ik onderdelen bij hun besteld heb.
Beste klant, Dat is heel vervelend. Iedereen heeft recht op 14 dagen retour recht. Als iets verkeerd is besteld of verkeerd is geleverd, dan heeft u 14 dagen de tijd om dit te melden. De retour kosten hierin zijn voor de klant mits wij anders beslissen hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Goed ervaring met klantenservice. Snel levering. Er was een keer een uitstel van leveringstijd maar er was begrip voor mijn annulering. Positief gevoel over bedrijf.
Snelle levering Geleverd product wat besteld Goede kwaliteit
Ze beloven, voor 20:00 uur besteld de volgende dag in huis. Het was op voorraad, maar niet bezorgd. Nog maar een dag wachten. Maar beloof het dan niet.
Beste klant, Dat is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. Als iets niet word gehaald heeft vaak met een onverwachts probleem te maken. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
....
Beste klant, Bedankt voor uw review. We hebben een sterk vermoeden dat dit niet om ons gaat. Uw pakket is met NL Logistiek verstuurd en die is op tijd bij u geleverd zoals dat ook vermeld stond in uw bevestiging email. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Recensione originale
vanaf ze de levering laten doen door het bedrijf transmission is zeker 10 dagen wachten eer de zending aankomt. tip: zoek een ander bedrijf om grote zendingen te leveren.
Ik had 2 gasveren nodig, een linker en een rechter voor mijn volkswagen polo. Op de website stond gasveer li en re voor 20€. Dus die heb ik besteld. Bij het afrekenen kwamen er dan 10€ verzendkosten bij dus eigenlijk zaten we dan al op 30€ Ik kreeg deze vrij vlot geleverd, maar het was alleen 1 rechter gasveer terwijl op de website stond li&re. Toen heb ik de klantenservice gebeld en dat kostte me 25 cent per minuut. Het antwoord was: nou mevrouw dat links en rechts is omdat de gasveer links en rechts past. Ok zei ik stuur me er dan nog maar 1. Na nog eens 20€ afrekenen en ruim een week wachten kreeg ik dan de ander geleverd. Maar dit was ook een rechter gasveer, past niet op de linker kant, dus nu had ik 2 rechter gasveren. Niks mee te doen dus. Toen heb ik weer de klantenservice gebeld voor 25 cent per minuut. Ze zijn niet snel van plan om de verkeerde artikelen retour te nemen, eerst zou het liggen aan mijn chassisnummer (wat niet zo was). Dan willen ze geen artikelenretour nemen die uit de verpakking zijn gehaald of al gemonteerd zijn geweest aan de auto. (hoe moet je anders zien wat je geleverd hebt gekregen?) Na een lang gesprek, lang aanhouden dat ik niet akkoord ging met het moeten behouden van mijn 2 rechter gasveren waar ik niks aan had en door slechte communicatie waren geleverd zijn we dan toch nog overeengekomen om de producten te retourneren. Bij de mail met retour sturen stond dan ook nog achteraf vermeld dat de verzendkosten voor de retour voor rekening zijn voor de klant. Omdat ik in België woon en met track en trace kostte dit mij 18,50€ Uiteindelijk heb ik de 50€ teruggekregen, maar heeft het me 18,50€+25cent per minuut telefoonkosten, een heleboel gedoe en irritatie met de agressief overkomende klantendienst gekost. Gewoon niet doen, ik bestel hier nooit meer wat.
Beste heer/mevrouw, Dat is heel vervelend. Er staan bij sommige producten het volgende vermeld. L&R. We hebben hierover een uitleg staan wat dit zou betekenen. Wat betekent L&R? Bij sommige producten staat bij de productomschrijving "(L&R)" Hiermee wordt bedoeld dat het product (bijvoorbeeld een knipperlicht) geschikt is voor zowel de linker- als rechterkant. Dus wanneer je '1 stuk' van dit product besteld, krijg je ook één product en niet twee. Indien je bijvoorbeeld 2 knipperlichten nodig heeft, voor de linker- EN rechterkant dien je het product 2 maal te bestellen. Zie link: https://www.mijnautoonderdelen.nl/klantenservice/product-en-prijs/ (begrippen en afkortingen) Als u bij uw voertuig dit allebei verschillend is, dan is L&R niet van toepassing. U kunt ten aller tijde contact opnemen via het Belgische nummer (03 808 19 05) die vermeld staat op onze Belgische website. Als iets verkeerd is besteld, dan zijn de retour kosten voor de klant hierin! Als u het er niet mee eens bent met dit besluit, dan kunt u uiteraard hierover een klacht indienen bij onze klantenservice. Onze excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire