Goede service niks teklagen

Snelle reacties

Verkeerde bestelling gehad. Gelukkig allemaal snel opgelost doordat het bedrijf snel reageerde op emails.

Perfecte match!

Op korte termijn onderdeel nodig. Bestelling geplaatst en volgende dag afgeleverd. Top!

Super ervaring!

Beste allemaal, Onderdeel voor linker buitenspiegel Volvo +/- 1600 u besteld, Volgende morgen 1030 in huis. Perfecte passing dus binnen 5 minuten weer als vanouds. Super bedankt!

Slecht kwaliteit filter

Bij bestelling zou het een koolstoffilter zijn maar was een goedkope schuim filter.

Geweldig en snel

Prettige mensen die meedenken. Snel gevonden wat ik zocht en zeer snel geleverd. Dit wil je als je ergens mee zit!

Ik ontving een gebruikte ipv nieuwe accu

Ik kocht een nieuwe accu op deze site maar ontving een gebruikte totaal bekrast met versleten polen. Bij melding maken was er weinig begrip enkel dat hij wel retour kon. Retour ophaal afspraak werd zonder overleg gemaakt en geld kwam pas na ruime tijd retour. Belachelijk om zoiets te versturen.

Alles top en snel.

Snelle levering en uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

Makkelijke site waarbij de juiste producten al voorgesorteerd zijn!

Hebben wat ik nodig had

Ik zocht een rechterspielgelglas voor een twingo en die hadden ze

Verkeerd besteld, top opgelost!

Heb al vaker bij ze besteld. De laatste keer bleek ik een te kleine maat remschijven besteld te hebben. Dit is echter snel opgelost met snelle en duidelijke communicatie via WhatsApp!

Makkelijk en kostenbesparend

In plaats van naar de garage, dacht ik dit even te proberen, supersimpel, met dubbelzijdig plakband.. Zit zeer stevig op zijn plek… Mooiste is, dat ik hoge garage kosten voorkomen heb, dank aan…MIJN Auto Onderdelen!!!

Veel onderdelen te verkrijgen. Snelle en nette levering.

Snelle bestelling en levering

Met twee dagen had ik de onderderlen binnen en hadden we de auto weer op de weg. Fijn geregeld dus.

Radiateur voor mijn getz besteld,goeie prijs.En keurig binnen de gestelde levertijd ontvangen.

Mijn radiateur was lek,nieuwe besteld.Juiste artikel ontvangen,keurig op de bezorgdag en binnen het tijdslot bezorgt. Ik ben supertevreden,nadat ik hem gemonteerd had werkt mijn koelsysteem weer zoals het moet.En voor een voor mij vriendelijk prijsje.TOP.

Klein foutje met de levering. Zat een linker in een rechter verpakking. Kan gebeuren en werd heel snel opgelost.

Goede service,snelle levering

Erg positief

Snelle service en prima product

Klant niet geholpen na eigen fout in omschrijving

Normaal doe ik niet aan reviews, maar ik bestelde een oliefilter die volgens jullie omschrijving zou passen voor een bmw f31, echter bleek na een poging tot installatie die niet te passen. Ik krijg nu na een derde mail hierover geen gehoor meer terwijl jullie netjes dit zouden moeten oplossen, en het gaat hier nota bene over maar een oliefilter ter waarde van €15,-. Commercieel natuurlijk zeer slecht dat er niets wordt nageleverd. In de laatste mail werd aangegeven dat ik met korting een nieuwe oliefilter kon bestellen, terwijl jullie nota bene de vorige geleverde oliefilter als passend hebben omschreven, vandaar mijn slechte review. Ik wacht nog steeds op nalevering, maar die komt dus niet.. Voor mij prima, bestel ik hem wel ergens anders, en hebben jullie voor die €15 een slechte review. Zonde om zo als onderneming je reputatie te schande te maken (of in ieder geval doet jullie personeel dit).

Slecht

Ik heb wat gekocht en teruggestuurd maar na drie weken nog steeds mijn geld niet tetuggekregen.

Duidelijke site, snelle levering en duidelijke emails TOP

Gasveren besteld, keurig besteld op duidelijke site en op tijd geleverd. Binnen 5 minuten veren vervangen.

Net voor de vakantie kwam ik er achter dat de ruitenwissers overleden waren. Gauw nieuwe besteld en die werden de volgende dag geleverd. TOP!!!

Niet naar verwachting

Op kenteken zijwindscherm besteld maar valt gewoon je raam uit. Netjes gedaan wat er stast dat je moet doen maar helaas. Ik heb ze maar vast gelijmd zodat ze er niet uit vliegen op de snelweg met alle gevolgen van dien. Ik had beter voor de helft van de prijs bij een andere site kunnen bestellen, die vielen er namelijk ook uit. Trouwens ook nog een dag telaat bezorgd.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire