Goede prijs en snel geleverd

Juiste ruitenwissers voor goede prijs en snel geleverd

snel en traag

bij omruilen van artikel moet men het dubbele verzendkosten betalen en het opnieuw bestellen van dezelfde bestelling moet men weer verzendkosten betalen en het duurt ook nog een week langer omruilen kan toch ook nieuwe brengen oude meenemen spreekwoord zegt,,als ik dit geweten had dan……

snelle service goede kwaliteit

snel geleverd

Snelle levering, prima onderdeel

Deze website heeft een enorm assortiment en levert snel en betrouwbaar

bekomen hun leveringsbeloften nooit na!

order: 1501755_652615. Het wordt tijd dat Nederlandse websites beboet worden vanwege valsheid van belofte ivm.: vandaag besteld en op voorraad? morgen geleverd. Na 4 dagen zit de bestelling nog steeds ...nergens. Bij autodoc( waar ik al jaren bestel als het niet- dringend is) beweren ze tenminste niet morgen geleverd en ze zijn trouwens 30% goedkoper! Maar het was vrij dringend.

Geweldig!

Hele goede producten, prijzen en service!

Handige site en snelle levering

Nette site om te zoeken en te bestellen. Snelle levering

Snel en handig.

Buitenspiegel besteld via de duidelijke website. Deze was informatief dus ik wist dat ik de goede in huis kreeg. Bij prijsvergelijking bleek het ook nog de laagste prijs te zijn.

Prima geregeld

Goede communicatie

Prima product, scherp geprijsd, wel dag later geleverd

Ik heb een accu besteld ik het weekend. Deze zou op dinsdag geleverd worden maar dat werd woensdag. Wel aanzienlijk voordeliger dan kwikfit. 170 ipv 300, Ik ben dus erg tevreden!!!

onderdeel perfect aan de maat en zo ook de levering aan huis.

Snelle levering en prima onderdeel.

Heel makkelijk bestellen met invullen van kenteken.

Snelle levering. Keurig verpakt. Paste precies. Aanradertje.

Zelf achteraan

Je moet zelf overal achteraan bellen, want anders krijg je je spullen niet of je geld niet terug. Vreemde gang van zaken doen lijkt mij. Dus hier bestel ik nooit meer iets.

Goeie prijs voor een batterij

De beste prijs die ik vond voor een autobatterij. Maar in het weekend besteld, zou normaal dinsdag geleverd worden. Pas woensdagavond kreeg ik een mail dat mijn product onderweg was en donderdag was het effectief geleverd. Als je een product dringend nodig hebt, ze houden zich niet echt aan de beloofde levertermijn. Op de site kan je inloggen, maar je kan niet zien wat er met je bestelling aan de hand is.

Onderdelen zijn goed en op tijd geleverd

Heel slechte levering

Onderdeel is op maandag besteld staat erbij morgen bij u thuis nou krijg m’n onderdeel pas vrijdag binnen

Kan niet beter.

Zelfs op de camping bezorgd.

Vooralsnog gewoon goed

Fuseekogel hoes voor BMW E21 niet-aangekomen bij BMW !! De oplossing was mijnonderdelen.nl Bedankt

Oke

Snelle maar moeilijke levering. De koerier hield zich niet aan gemaakte afspraken

Kut

Ik had een splitter besteld bij hun. Nu stond er op het plaatje de complete splitter. Wat kreeg ik binnen de linker kant. Dus ik een mail stuure kreeg ik een onderdeel nummer kreeg ik weer de zelfde kant opgestuurd die is nu retour gegaan en hebben ze de (goeie) opgestuurd nu is hij met 2 weken vertraging ijndelijk binnen is het nogsteets de verkeerde. Ik zou zeggen bestel nooit wat bij deze schele knikezels.

Zelfs met nederlandstalige installatie instructie

Moest de raambediening vervangen. Op internet diverse instructie filmpjes in pools gevonden maar ik kreeg de NL installatie instructie via mijnautoonderdelen.nl

Had ruitenwissers besteld en die waren top en zoals omschreven.

Echt top

Snel levering, zeer goed verpakt… top service

Zeer snelle levering tegen een zeer scherpe prijs.

Zeer snelle levering tegen een zeer scherpe prijs. Ik heb het product nog niet gebruikt dus kan niet aangeven of het goed is. Maar zo ziet het er wel uit. Ik verwacht dan ook geen enkel probleem als ik het in gebruik neem.