Goede ervaring

Onderdelen waren goed verpakt en snel geleverd

Goede site en snelle levering

Duidelijke site een goede prijs en snelle levering

Ze leveren. Maar daar is het ook mee gezegd.

Als je op de website met de fijne zoekfunctie van je kenteken zoekt dan krijg je het te bestellen artikel prima in je winkelmandje. De prijs lijkt ook goed mee te vallen. Het bestellen zelf lukt me prima en loop ik nergens tegenaan. Je kiest zelf een manier van bezorgen (verzendmethode). Hierbij kies ik voor de "normale" verzending. Hier staan geen extra kosten bij. Ook wanneer je dit aanklikt staan er geen extra kosten behalve de kosten voor de ruitenwissers die ik nodig heb. Je denkt jeetje wat een fijne site en wat een fijne prijzen. Je klikt nog even verder in het bestelproces en uiteindelijk kies je een betaalmethode en ineens daar wordt het bedrag met 8,95 euro verhoogt. Huh? Dit stond nergens erbij? Dit heeft de hele tijd niet in mijn winkelmand gestaan... Ik reken af omdat ik daarna wel ga bekijken waar deze kosten vandaan komen. Wat blijkt.... er worden dus wel ineens verzendkosten gerekend? Die nergens voorbij komen behalve aan het einde van het bestelproces en je dus al een betaalmethode hebt aangeklikt. Bij het bevestigen van je betaling zie je pas dat het bedrag veel meer is geworden. Wanneer je de klantenservice hierover bericht krijg je het geautomatiseerde antwoord terug van ja dit zijn onze bezorgkosten... Kan wel zo zijn, maar die staan nergens tot ik betaal... Dat is niet meer wanneer je extra kosten verwachten. Ook wordt je dan heel simpel verwezen naar een pagina op de website waar ik dit in kleine letters had kunnen lezen. Ik ga toch niet de hele website doorzoeken op zoek naar bezorgkosten? Ik had me hier eigenlijk bij neergelegd hoe hiermee om werd gegaan en heb de bestelling laten staan. Dan zetten ze leuk op hun website voor 20:00 uur besteld morgen in huis (wanneer op voorraad). Mijn ruitenwissers waren prima op voorraad maar worden gewoon niet op tijd verstuurd waardoor mijn bestelling dus te laat werd geleverd. Ook dit meldt ik weer netjes bij de klantenservice om ze een kans te geven dit netjes op te lossen. Blijkbaar kan dit niet.

goede kwaliteits artikelen

Bezorging op tijd.

Ben zeer tevreden, snelle levering en goed ingepakt

Prima service!

De nieuwe accu was scherp geprijsd en vlot verzonden. De klantenservice heb ik als zeer vriendelijk en behulpzaam ervaren. Zeer aan te bevelen.

concurrerende prijzen

Goede prijs/kwaliteit verhouding, concurrerend en snelle verzending

Tevreden

BREMBO schijven+blokken!!

Ecgt SUPER deze site! Véél goedkoper dan gemiddeld, en inderdáád mijn bestelde BREMBO schijven en blokken gewoon de volgende dag al in huis! Blokken per ongeluk verkeerde typenummer besteld, en klantenservice supersnelle respons , zelfs op Zaterdag, en héél snel en keurig netjes opgelost , chapeau !

goedkoop, snel en goed

goedkoop, snel en goed

Bestellen, betalen, en volgende dag thuis en past

Precies wat ik heb besteld. In perfectie conditie afgeleverd

Accu besteld. Keurig thuis afgeleverd. Direct verwisseld met de oude accu. Mijn start/stop werkte weer direct. 100% passende accu voor een Skoda Fabia. Was 40 Euro goedkoper dan bij kwikfit. Verwisselen was 15 min werk.

Ondanks een probleempje met de verzending heel goed opgelost

Zie boven

Service met een grote S

Deskundig en compleet

Producten zijn goed.

Maar bij terug sturen moet de ondvanger zelf de verzendkosten betalen. Beeldje vreemd en onprofessioneel

Goede, snelle levering en service

Omschrijving was voor mij wat onduidelijk, maar dit was snel beantwoord via de service van dit bedrijf Product voldeed aan verwachting en was goed geprijst

alles prima in orde

Bestelling, betaling, bezorging, geen opmerkingen. Alles zoals vernoemd op de site.

slecht

goedkope troep wat niet past en als je het terug wil sturen dan moet je dat zelf betalen.

Slechte service

Alles behalve kundig, Faruk (medewerker) als je dit leest mag je wat aan je klant service doen. Beste mensen je besteld een product telefonische en je vertrouwd erop dat je de juiste product geleverd krijgt, maar helaas niet. Dus jullie probleem maken jullie uiteindelijk mijn probleem van, omdat ik niet volgens de 14 dagen bedenktijd heb gehandeld. Ik kan vertellen dat ik nooit meer wat bestel bij jullie. Geen wederzijds gehoor. Alleen bot en kort uit de bocht.

Goede en kundige mensen

Kundige mensen en snelle levering.

ben voor de zoveelste keer tevreden :)

ze komen hun afspraakjes na , soms met een vertraging maar ze zijn meestal correct, dus onze complimenten uit Assen en Ravenswoud

Betrouwbaar en snelle levering

Snelle levering en spiegel paste precies.

Slechte retour service

Product die ik heb besteld was snel binnen. Echter, was dit product niet de juiste. Deze retour gestuurd, nu onder tussen een maand verder en ligt het Product op de kwaliteitscontrole afdeling, het gaat hier om een ruitenwisserblad die de doos uit en weer in is gegaan. Zeer ontevreden over de duratie van dit proces.

NIET GOED

ben al 5 weken aan het wachten op een radiator