Goede service,snelle levering

Erg positief

Snelle service en prima product

Klant niet geholpen na eigen fout in omschrijving

Normaal doe ik niet aan reviews, maar ik bestelde een oliefilter die volgens jullie omschrijving zou passen voor een bmw f31, echter bleek na een poging tot installatie die niet te passen. Ik krijg nu na een derde mail hierover geen gehoor meer terwijl jullie netjes dit zouden moeten oplossen, en het gaat hier nota bene over maar een oliefilter ter waarde van €15,-. Commercieel natuurlijk zeer slecht dat er niets wordt nageleverd. In de laatste mail werd aangegeven dat ik met korting een nieuwe oliefilter kon bestellen, terwijl jullie nota bene de vorige geleverde oliefilter als passend hebben omschreven, vandaar mijn slechte review. Ik wacht nog steeds op nalevering, maar die komt dus niet.. Voor mij prima, bestel ik hem wel ergens anders, en hebben jullie voor die €15 een slechte review. Zonde om zo als onderneming je reputatie te schande te maken (of in ieder geval doet jullie personeel dit).

Slecht

Ik heb wat gekocht en teruggestuurd maar na drie weken nog steeds mijn geld niet tetuggekregen.

Duidelijke site, snelle levering en duidelijke emails TOP

Gasveren besteld, keurig besteld op duidelijke site en op tijd geleverd. Binnen 5 minuten veren vervangen.

Net voor de vakantie kwam ik er achter dat de ruitenwissers overleden waren. Gauw nieuwe besteld en die werden de volgende dag geleverd. TOP!!!

Niet naar verwachting

Op kenteken zijwindscherm besteld maar valt gewoon je raam uit. Netjes gedaan wat er stast dat je moet doen maar helaas. Ik heb ze maar vast gelijmd zodat ze er niet uit vliegen op de snelweg met alle gevolgen van dien. Ik had beter voor de helft van de prijs bij een andere site kunnen bestellen, die vielen er namelijk ook uit. Trouwens ook nog een dag telaat bezorgd.

Snel

Goede prijs, en snel bezorgd. TOP!

waardeloos

mijn pakket nooit aangekomen .

Goede prijs accu

Mijn accu gekocht voor een uitstekende prijs. Werd binnen 24 uur geleverd, zoals beloofd.

slecht

verkeerde informatie verkeerde spullen gehad mail je ze met oplossing krijg je alleen van we hebben kosteloos retour telkens met iemand anders het gesprek aan gaan inplaats van 1 iemand echt hopeloos

Perfect service

Vandaag besteld morgen ontvangen

De bestelling kwam snel

De bestelling kwam snel aan en helemaal compleet. Zeker voor herhaling vatbaar.

Uitstekende, snelle service èn betrouwbaar!

Zie hierboven.

Product prima service minder

Ik had een bepaalde bezorging betaald, deze was niet geslaagd en de klantenservice zag geen ruimte om hier in mee te denken behalve alles terug sturen en het maar opnieuw te bestellen. Verder prima producten en goed verpakt.

Verkeerd adres afgeleverd

1 opmerking: bezorgdienst heeft de accu op een ander adres achtergelaten dan dat er op nota stond. Ik moest zelf op jacht naar waar de accu kon zijn. Gelukkig werkte mijn buren een straat achter mij mee en kon ik de accu vinden op aanwijzingen van hun. Bezorgdienst moet accurater en juister handelen.

Er wordt gekeken of de onderdelen die je besteld ook daad werkelijk op de auto passen , als dat niet het geval wordt er contact opgenomen.

Zeer snelle goede levering

Ik had eerst het verkeerde product besteld, retour ging heel eenvoudig en had de volgende dag reeds het correcte onderdeel in huis. De prijs was zekere 30% onder de concurrentie

Goedkoop maar lastig te kiezen

De onderdelen zijn redelijk goedkoop maar het is lastig om de juiste onderdeel te kiezen ondanks ik de kentekennummer heb ingevoerd. Als de lijst van de onderdelen kort en specifieker gemaakt wordt dan voorkom je verkeerde bestelling.

Juiste product in zeer korte tijd geleverd.

Snelle levering, exacte maat en een perfect merk: ruitenwisserbladen van Bosch (de beste die er zijn). Gebruik ze nu op onze Toyota C-HR, maar ook op onze Jaguar XF.

Redelijk

Snelle levering was binnen 3 dagen al binnen, maar telefonisch niet erg vriendelijk

Goed produkt,snelle levering,

Het orodukt was goed en snel geleverd plus de doosjes waren compleet

Goede prijs en snel geleverd

Hier kan je nog voor een schappelijke prijs je materiaal kopen.

Goed snel