Veel keuze uit vervangende onderdelen waardoor je zelf de juiste keuze in prijs kwaliteit kunt maken. Zo heb ik een handremmotor vervangen die snel verzonden werd en de auto weer vlot klaar was. Dus best wel top!
Concurrerend, correcte stipte levering.
Snelle levering, komt afspraak na. Telefonische service was niet erg vriendelijk en hoopvol.
Prima ervaring volgende keer doe ik het weer zo
Snelle levering van wat ik besteld had. Conform verwachting en zoals het hoort. Dikke voldoende!!
mooi op tijd en goed materiaal
Na bestelling is communicatie prettig, transporteur is ook goed bereikbaar en zaken worden goed afgeleverd.
Швидко отримав замовлення,по хорошій ціні. Рекомендую !
Accu besteld omdat een snelle levering werd beloofd, had hem snel nodig om weer mobiel te zijn om naar mijn werk te kunnen gaan. Ipv maandag werd het eerst dinsdag ipv maandag. Dus maar een auto geleend zodat ik vooruit kon. De levering in de gaten gehouden online, de chauffeur was onderweg, en voor de zekerheid een plek vermeld waar hij kon worden achtergelaten al was er iemand aanwezig. Eind van de middag zie ik de summiere melding: "levering mislukt". Dus ze zijn niet eens komen opdagen en nu komt hij pas woensdag. Als dat lukt tenminste. Dit gaat zo niet mensen, als je iets beloofd moet je het ook waarmaken en zijn minst is een excuus wel op zijn plaats of wat meer informatie zodat er begrip kan ontstaan.
Beste klant, Dit is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. Het zijn drukke tijden op dit moment bij de vervoerders en ze doen hun best om alles op tijd te leveren bij de klanten. Onze excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Heb rechterspiegel ontvangen en de factuur vermeld niet de linker of rechterkant.
Beste klant, Dat is heel vervelend. Na het invoeren van het kenteken en bij het onderdeel staat vermeld dat de inbouwplaats rechts is. Rechts is voor de passagierskant. Als iets niet goed is besteld of iets verkeerd is geleverd heeft u recht op 14 dagen bedenktijd. Hiervoor kunt u een retour nummer voor aanvragen. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Motor beschermplaat besteld maar geen goede plaat , op website geef je bouwjaar en merk auto krijg je die informatie dat wel past maar helaas verkeer informatie.
Beste klant, Dat is heel vervelend. Op de homepagina kunt u een kenteken invoeren en dan komen de juiste gegevens van de auto naar voren toe. Na het invoeren hiervan krijgt u specificaties te zien bij het onderdeel die van belang zijn of het juist is of niet. Als het uiteindelijk niet past, dan heeft u hierin 14 dagen bedenktijd en kunt u hiervoor een retour nummer voor aanvragen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Ik werd gebeld door de bezorger, Mijn huisbel staat uit dus heel fijn dat ik ben opgebeld. Partner thuis heeft de pakker im ontvangst mogen kunnen nemen. Super sjapoo
Zoals gezegd, prima
Ik had een origenelsBosch ruitenwisser besteld. Ik ontving echter een losse en niet in originele Bosch verpakking wisser. Deze was in alleen een plastic zak verpakt en verstuurd, dus niet in een doos of zoiets.
Beste klant, Dat is heel vervelend en uiteraard niet bedoeling. Alle wissers worden in de originele verpakking van Bosch verstuurd. We hebben een vermoeden dat er transportschade is opgetreden en dat de vervoerder dit zo heeft her verpakt om het pakket alsnog te kunnen leveren. Het is altijd verstandig om een webshop hiervan op de hoogte te brengen en dan kunnen we de vervoerder hierop aanspreken. Onze excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
product was niet op tijd geleverd zoals bij bestelling was vermeld.
Op donderdag een accu besteld met de bedoeling hem vrijdag te ontvangen zoals op de site aangegeven,we zijn nu dinsdag van de volgende week en nog steeds geen accu ontvangen,dit was mijn eerste bestelling maar ook de laatste, hopelijk wordt mijn geld teruggestort,
Beste klant, Dat is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. In de week van uw bestelling is het een hele drukke week geweest voor alle vervoerders. Heel veel pakketten hebben hierdoor een vertraging opgetreden en de vervoerders doen hun best om het zo snel mogelijk te leveren. We zien dat het pakket alsnog is geleverd bij u. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Snelle levering met goede prijs kwaliteit verhouding van het produkt.
Goede ervaring
Xx
Zijn nu bijna een week verder en nog geen dorpel had maandag gebeld en zijden je krijgt hem deze week net weer gebeld en nu komt hij maandag pas eerder nooit geen problemen gehad en nu in één keer wel
Beste klant, Dat is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. Helaas is uw pakket vermist verklaard waardoor wij een nalevering is gedaan aan u op 27-11. Onze excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
De onderdelen zijn van goede kwaliteit netjes verpakt. Ze worden ook snel en goed geleverd. De chauffeur belde mij zelfs op omdat ik niet thuis was om te vragen waar hij de onderdelen kon afgeven Goede service
Goede kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. En snelle levering.
Nieuwe ruitenwisser besteld, duidelijke website en snelle correcte levering
Zo als het hoort de bestelsite goed en overzichtelijk het bestellen en de levering zo als het hoort. Zeer content met deze handelswijze.