Zeer goed, en zeer snel afgehandelt, ben zeer tevreden.

Duidelijk

Snel wat beloofd is.

Vandaag besteld is misschien niet morgen in huis maar zeker de dag erna wel.

alles klopt gewoon

snelle levering, perfecte service ook al had ik zelf niet niet goed opgelet.

Waardeloze comunicatie (tikkeltje arrogant)

Na 1 week nog me onderdelen niet binnen. Ik moest geduld hebben. "Vandaag besteld morgen in huis" gaat niet op. Na 1,5 week was ik een beetje teleurgesteld weer gemailt. Ze waren op de hoogte van de vertraging het antwoord was sorry. Na 2,5 week DHL kan de levering niet aan. 2 dagen later.mijn pakket was kwijt. Na 3 weken. Kreeg ik zonder extra kosten (soepel van ze) mijn onderdelen binnen. Als de mails iets vriendelijker waren en niet zo bot door de bocht. Bleef ik klant. Sorry maar met deze houding van het personeel ga ik volgende keer naar autodoc. (4 dagen levering)

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice.

Redelijk

Bij het invullen van mijn kenteken kreeg ik helaas toch de verkeerde onderdelen aangeboden. Raam mechanisme zonder motor besteld aangezien mijn raam geen motor heeft. Niet wetende dat dit betekende dat het wel een mechanisme bedoeld voor met een motor zou zijn, dit paste dus niet. Uiteindelijk het juiste onderdeel bij de sloop in de buurt moeten halen. Terugsturen was gelukkig geen probleem, kostte me helaas wel de verzendkosten. Productomschrijving zou dus beter kunnen in dat opzicht. Verder snelle levering en afhandeling van de retourzending.

Idioot goed geregeld ook retourneren en of vervangen van de bestelling

Ik had net t verkeerde artikel nr vermeld. Was binnen no time geregeld

Ik ontving mijn pakket beschadigd en helaas waren de producten ook beschadigd. Gelukkig heeft mijnautoonderdelen.nl het probleem zeer snel opgelost. De dag na de levering nam ik direct contact met hen op en binnen een halfuur kreeg ik een reactie met de vraag of ik een vervangend product wilde. Ik stemde daarmee in en nog geen kwartier later ontving ik een retourlabel in mijn mail, waarmee ik het product kon terugsturen. Binnen korte tijd ontving ik een nieuw product als vervanging. Mijn complimenten voor de uitstekende service!

Snelle en correcte service.

Makkelijke toegang tot het assortiment en snel het onderdeel voor mijn auto gevonden.

Netjes Overal

Netjes afhandeling van order. Goede communicatie. Reageert snel. Duidelijk en goede levering.

op tijd bezorgd en teruggeleverd

het is jammer, dat het onderdeel wat ik zoek niet leverbaar is! alleen het verkeerde model.

Zoals afgesproken geleverd.

Gerust

juiste onderdeel geleverd.

geleverd op tijdstip zoals beloofd

Top kwaliteit en stipt geleverd.

Snel en makkelijk bestellen, lage prijs, goede kwaliteit

De site van MijnAutoOnderdelen.nl is overzichtelijk, goede informatie over het product. Makkelijk te bestellen en betalen. Snelle bezorging en belangrijkste voor een lage prijs. Zoek je auto onderdelen, zoek niet verder koop bij MijnAutoOnderdelen.nl Zeker een aanrader

Snelle levering en kwaliteitsproduct

Product prima

Vandaag besteld morgen geleverd.

Kwaliteits product

Bestelling snel en simpel gemaakt. Next day geleverd. Alleen jammer dat één van de koelvloeistof flacons niet goed was dichtgedraaid. Flacon heeft gelekt, bezorger vroeg of ik dit accepteerde. Heb het geaccepteerd daar er niet zoveel was gelekt, en de zegel van de dop was niet verbroken.

Super snelle levering

Hoi

Hi

Goed en snel.

Duidelijke website, prima en adequate afhandeling, servicegericht.

Retourproduct gaat niet goed.

Bij retourneren word gemeld dat je na 'goedkeuring' je geld binnen 10 dagen weer terug hebt. Ik heb na 2 weken geïnformeerd of mijn pakket 'goed gekeurd' was omdat ik niks van het bedrijf vernam. Vervolgens na mijn mail word alles pas in gang gezet en moet je alsnog wachten op je geld.

Prima service ook na aankoop

Ik heb onderdelen gekocht, een deel paste niet en een ander deel was niet meer nodig. Zonder probleem werd dit teruggenomen- ook na de 14 dagen. Top

Een goede service aan huis. Heel erg bedankt

Kiyoh anmeldelser