Product retour gestuurd brievenbuspakket, zo was het ook geleverd. Bedrijf zegt het nooit ontvangen te hebben. Geen retour bekend bij het bedrijf geen geld terug.
Beste klant, Dat is heel vervelend dat uw retour niet is binnen gekomen. Tot op heden is uw retour nog niet binnen gekomen. Als u een barcode heeft van de zending, dan willen we dit heel graag op de email hebben. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Remschijven besteld, verkeerde toegestuurd gekregen. Uiteindelijk op tijd met 14 dagen bedenktijd door te bellen naar hun en door te geven dat ze de verkeerde geleverd hebben. Remschijven retour gestuurd, kreeg vandaag een mail dat de retour geweigerd is omdat hij na 2 weken binnen gekomen is. Dom zinnetje erbij of ik ze terug wil of ze anders vernietigd worden.. Al bij al smerige oplichters en dom personeel.
Beste klant, Dat is heel vervelend dat de retour is afgekeurd. Uw retour is afgekeurd omdat de retour buiten de 14 dagen is geretourneerd. Na het melden van de retour, dat is binnen de 14 dagen geweest, dan heeft u 14 dagen de tijd om dit te retourneren. Hierdoor is uw retour afgekeurd. Als u de onderdelen terug zou willen, dan kunt u op het bericht reageren. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Goede service !
Snelle levering product is goed
Wat een slecht bedrijf over levering bestelde onderdelen. Voor 16.00 uur besteld morgen geleverd kunnen ze niet voldoen. Moest remblokken hebben gewoon 3 dagen moeten wachten. Geleverd na dagen wachten onderdeel zo krom niet te gebruiken. Als mijn onderdeel mogelijk vandaag geleverd word, zelf afhalen, terwijl ik voor verzending had betaald, koop ik nooit meer ondedelen bij dit bedrijf.
Geachte klant, Vervelend dat de bestelling niet naar wens is verlopen. Wij hanteren verwachte levermomenten op de website. Helaas biedt dit ten alle tijden geen garantie aangezien de bestelling vervoerd moeten worden door externe partijen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Ik kon he bestelde ruitewisserblad niet gebruiken en heb deze weer retour gestuurd aan MijnAutoOnderdelen. De afhandeling was goed en het betaalde bedrag werd weer teruggestort. Kortom goede service.
Opdracht bevestigd omstreeks 18h op dinsdag met verwachte levering binnen 24h (zoals aangegeven op website). Woensdag geen respons, klantendienst gecontacteerd. Donderdag bericht vanwege transporteur dat zending onderweg was en vrijdag zou worden geleverd. Vrijdagmorgen bericht dat zending door omstandigheden niet kan worden geleverd. Mail naar transporteur, wat blijkt : zending nog niet eens opgehaald bij leverancier. Bedrieglijke informatie, leugens en schandalige klantenservice dus.
Beste klant, Dat is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. Uw accu is meegenomen met de vervoerder alleen de vervoerder heeft het nog niet kunnen verwerken. Me collega heeft een credit aangemaakt hierin en handmatig verwerkt aangezien de accu nog bij de vervoerder staat. Excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Verkeerd ruitmechanisme ontvangen, kan gebeuren. Door verkeerde interpretatie van retour voorwaarden achteraf ,van mijn kant, was ik te laat met retourzenden.
Beste klant, Dat is uiteraard heel vervelend. We hebben uw order erbij gepakt. Van uw order is er geen retour voor aangemaakt. Retouren hoeft u bij ons geen account voor aan te maken. Als het onze fout zou zijn, dan krijgt u een label om het kosteloos te retourneren. We zien ook geen email verkeerd hierover dat het verkeerd is geleverd. We hebben het vermoeden dat dit bij een andere webshop is gebeurd. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Original anmeldelse
Ruitmechanisme met comfort functie besteld; één zonder comfort functie toegestuurd gekregen. Om terug te zenden moet je eerst een account aanmaken en verzendkosten betalen hiervoor : klant moet dus kosten maken vanwege een fout van het bedrijf, omgekeerde wereld
Het product is tijdig en goed verpakt verstuurd. Het monteren was geen enkel probleem.
Bestelde is verkeerd bezorgd, na terugzenden geen respons over ontvangen. Zelf bewijs van DHL moeten leveren voordat er een mail kwam van ontvangen en terugbetalen.
Product werd niet zoals beschreven de volgende dag geleverd, wel op papier was pakje geleverd, Onvriendelijke klantendienst die antwoord wanneer ze er zelf zin in hebben. . Maw veel radiostilte Een excuus kan er ook niet vanaf Ronduit slecht
Het was een snelle bestelling
Eenvoudig het artikel gevonden
Vorige levering was er een onderdeel tekort geleverd. Na contact genomen te hebben met de klantendienst via mail werd dit onderdeel direct nagezonden. Van top service gesproken .De "producten " zijn zeer kwalitatief voor een goede prijs
Goed geleverd zoals omschreven.
Wij hebben ruitenwissers besteld. De prijs was lager dan in de gekende ketens. De levering was zoals beloofd .
Bestelling komt veel te laat
Om zeker te zijn dat ik het correcte onderdeel zou bestellen, vooraf een mail gestuurd. Kort daarna een bevestiging met deskundige,duidelijke uitleg. Zodat ik met zekerheid het juiste onderdeel bestelde. Top service, bedankt.
snel ontvangen en prima product
Verkeerd onderdeel. Twee dagen na de 15 dagen bedenktijd en niet meer mogelijk terug te sturen.
Beste klant, Dat is heel vervelend dat uw retour is afgekeurd vanwege 14 dagen bedenktijd. We hebben uw aanvraag bekeken en we zien het volgende. Uw pakket is op 30-3 bij u geleverd. Dan heeft u tot 13-4 de tijd om een retour aan te melden. Dit heeft u op 17-4 gedaan via e-mail en dat is helaas 4 dagen te laat en hierdoor is uw retour aanvraag afgekeurd. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Prima website, prima prijzen, goede levering
Gewoon goed
Enige verbeterpunt is het pakketje zelf. Alles was in een hergebruikte doos gelegd waar het vervolgens de hele zending netjes heen en weer gehusseld is.Als voorbeeld , de bougies lagen los uit hun verpakkingen door de hele doos heen. Gelukkig geen schades en alles kunnen monteren.