Afgehandeld volgens afspraak.

Zeer goed.

Ruitenwissers klik en klaar

Op de site goede hulp om te komen tot de juiste ruitenwisserbladen. Snel geleverd, klik klak klaar. Nooit eerder gedaan, maar heel makkelijk!

Besteld ..geleverd!

Zoals verwacht

Geen link met leveringsdatum

Doordat het systeem eruitlag volgens de bezorger, kwam hij voor een dichte deur. Andere accepteerden zn groot pakket niet en pas toen besloot hij mijn 06 nr te gebruiken. Had hij dat eerder gedaan dan kon ik misschien nog wat regelen. Jammer

Snel en goed geleverd

Snelle keuze, snel geleverd.

Top bedrijf

Ze hebben mij goed geholpen.

Een positieve ervaring

Ik zocht, ik vond en ik ontving Eigenlijk precies zoals ik het graag wil Prima dus !!

Snelle en accurate levering buitenspiegel

Eenvoudige site waar je het product op kenteken kan vinden.

Alles goed geregeld

Alles is goed geregeld. Goed contact via de email en snel gereageerd op de email.

Prima levering

Vlot en goed verpakt alles.

Zeer goed en snel

Snel geleverd en goed verpakt alles zoals besteld

helemaal top

goede info, in 1x de juiste

Zeer goed.

Snelle service. Geen probleem met een retourzending. Alleen de omruiling heeft wat langer geduurd dan eerst aangekondigd. De doos van mijn bestelling was wel bij de verzending beschadigd en ze was niet dichtgeplakt. Gelukkig was er niets uitgevallen. Misschien hier toch even aandacht aan schenken?

slechte service met name door Alex

spijt van terugsturen van autospiegel ik ben door het terugsturen hetzelfde bedrag kwijt als dat de spiegel kostte ik had het beter kunnen houden

Niks ontvangen of gehoord over mijn retour erg slecht en nog steeds aan het wachten op mijn geld.

Goede prijs en snelle services!

Had een nieuwe accu voor mijn auto nodig. Snel gevonden, goede prijs en super snelle bezorging.

Prima, snel geleverd en makkelijk om het juiste te vinden!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Service

Excellent service

Ik kreeg verkeerde bougie

6 bougies, waarvan 4 verkeerd. Kan toch niet. Ze proberen het gewoon, was ook niet in de gelegenheid om het terug te sturen. Mu over tijd zit ik met de shit

Perfecte levering

Snelle bezorging van de bosch ruitenwissers voor een zeer goede prijs. Top!

Goede ervaring gehad

Makkelijk de juiste maat kiezen, makkelijk bestellen en snel ontvangen.

Toppers

tot op heden nog niets ontvangen..

Dit bedrijf maakt de belofte niet waar. ze verkondigen bij een bestelling voor 22.00 de volgende dag te kunnen leveren. sinds halverwege mei wacht ik nog steeds op mijn producten. De schuld wordt continue gegeven aan DHL ipv zelf ook maar zes te doen aan het verbeteren van het lever proces.

Kiyoh anmeldelser