Filter

goede prijs en snel geleverd

Kwaliteit spullen voor goede prijs

Overzichtelijke site, makkelijk zoeken, snelle levering

Het zoeken naar de juiste ruitenwissers via automerk & model zou nog ietsje makkelijker gemaakt mogen worden. Verder erg tevreden.

Snel en geen schades

Ja top!

Goede kwaliteit en prima levering van de bestelling!

Het bestelde product, accu, werd binnen de afgesproken tijd bezorgd en is van goede kwaliteit.

Zeer slecht ...

Ik heb een derde remlicht voor mijn auto besteld, werd geleverd. Helaas bleek het derde remlicht defect te zijn. Dit gemeld. Omdat ik het derde remlicht heb getest, dus de bekabeling heb omgestoken, niks meer, schrijven hun dat ik het onderdeel heb gemonteerd. Ik heb niks gemonteerd, enkel de bekabeling omgestoken. Daarom word nu moeilijk gedaan. Ik heb nog nooit zo een belabberde service afdeling meegemaakt. Schijnbaar hebben ze moeite met begrijpend lezen !!!

keurig netjes

snel engoed afgeleverd

Dit bedrijf weet precies waar het mee bezig is en stuurt geen troep af.

Geen klantvriendelijkheid

Ik heb mijn bestelling geplaatst,na 5 min kwam ik erachter dat ik wat vergeten was bij de bestelling, hierna via telefonisch contact laten bijplaatsen en betaald via ideal. Helemaal top denk je dan, kijk je de volgende dag in je mail, uit je bestelling gehaald. Geen contact geweest voor vervangend product. Bel je de klantenservice kun je wel vervangend product bestellen maar moet je wel weer verzendkosten betalen,

Goede ervaring ermee

Snel en correct geholpen netjes aan de telefoon en snel afgehandeld

Late levering

Ik bestelde in de middag, ze gaven aan dezelfde dag nog ophalen. Uiteindelijk w As het er pas de volgende dag. Bij onze garage had ik het wel dezelfde dag nog kunnen halen. Systeem zit verder goed in elkaar en werkt prettig

Makkelijk

Goede webside,duidelijke zoekmogelijkheid,goede prijzrn,snelle verzending

zeer tevreden

Goed product prima op tijd ontvangen

Fantastische service

Na het ingeven van je kenteken krijg je direct het juiste product binnen 24 uur. Zelfs een jaar volledige garantie PERFECT!

Snelle en correcte levering

Snel geleverd, het juiste product.

prima vaker gekocht

Makkelijk shoppen via de website. En snel geleverd!

Werkt prima

Onderdelen snel geregeld.

Ongunstig.

Onderdelen nog steeds niet ontvangen.

Zie tekst

Goede bezorging, wat ik vreemd vond dat de accu al eerder aangesloten is geweest. Duidelijk sporen van klemmen op de twee aansluit punten. Prroefmodel? Reeds gebruikt? Had geen zin en tijd om hier voor installatie nog over te reclameren. Groet Hein Hoefnagels.

Geen koning

Als klant had ik het vereerde model/maat van een product besteld. Om dit te corrigeren stuur je het product terug maar wel onder eigen kosten en verantwoord, Men vraagt wel om het product goed ingepakt terug te zenden maar zelf kreeg ik het met een beschadigde verpakking met alleen een folie er om heen,dus zonder extra doos!! Door extra communicatie mocht ik het versturen zoals ik het had gekregen maar had geen vertrouwen in sommige post bedrijven dus stuurde ik het terug in eigen doos. Het geld kreeg ik terug na inspectie van de verkoper,na een kleine week wachten. Ze komen wel hun woord na maar dit geval komt niet erg klantvriendelijk over, Uit ervaring komen de producten wel goed aan maar vrij laat +_ drie dagen. Als je het zelfde product zou kopen van bv Bol is het goedkoper en sneller op de bestemming

bestelling is goed en netjes binnen gekomen.

Accu besteld en de vorige dag al binnen! Goede kwaliteit en snel geregeld

Leverings proces strak voor elkaar

Nooit eerder iets besteld. Zat met defecte accu. FF op het internet gekeken. Deze leek me wel wat besteld betaald en vgl dag op afgesproken tijd bezorgd

Snelle levering. Netjes verpakt. Top.

Ben zeer tevreden over de aankoop en levering van mijn auto onderdelen.

Kiyoh Recensioner