Filter

Accu besteld volgende dag geleverd niets op aan te merken

Het was oké

Goed assortiment maar komt levertijd belofte niet na.

Eerst leek de service echt heel goed, achteraf toch minder.

Op de website vul je je kenteken in en krijg je onderdelen die op jouw auto passen. Dus besteld, bleek niet te passen. Kon geruild worden. Kwamen oude halen en nieuwe brengen. Perfect geregeld, voor mij, voor de vervoerder en voor het millieu. Bleek deze ook niet te passen. Dus ook deze weer geruild en na belletje de juiste gekregen. Deze kon nu niet geruild worden zoals de eerste keer. Moest hem eerst terugsturen en vervolgens zou het juiste onderdeel worden terug gestuurd. Ik wilde best betalen voor deze laatste omruiling, 15 euro dus dat heb ik gedaan. 4 dagen later had ik het juiste onderdeel. Terug betaling van het eerste onderdeel is binnen. Echter het 2e onderdeel niet. Ik heb terug zitten kijken en zie nu dat er bij ophalen en bij brengen kosten in rekening zijn gebracht. Er staat nog een retour bedrag open in mijn account al ruim 4 weken. Ik vermoed dat dit bedrag gelijk is aan de kosten voor halen en brengen. Ik heb dus voor een onderdeel van 94 euro plus verzendkosten, 165 euro betaald. Tevens krijg je 3x dezelfde mail met factuur. Erg jammer, want in eerste instantie dacht ik wow wat een service dat maak je bijna nooit meer mee, hier ga ik voortaan al mijn auto onderdelen kopen. Maar ben bang dat dit de laatste keer was. En onderdelen op kenteken werkt dus niet altijd. Of misschien heb ik het verkeerd en wordt het openstaande bedrag als nog terug gestort, maar dan pas ik mijn review aan.

bestelling vlot in huis

Onderdeel was eenvoudig te vinden en te bestellen. Daarna vlot bezorgd

Eenvoudig de juiste benodigdheden bestellen

Duidelijke website, makkelijk zoeken op kenteken, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Top!!!

Snelle levering!! En goed en goedkoop!!! Toppie!!

Alles ging goed

Goede materialen voor een redelijke prijs,soms mag de afbeelding van het artikel op de foto iets wat duidelijker of van meerdere invalshoeken weergegeven worden. maar verder goed.

Mijn auto onderdelen is goed product optijd verzonden. De bezorgdienst waarmee het bezorgd wordt is slecht. Bezorger is niet aan de deur geweest ring deurbel en zegt dat de bezorging mislukt is. Na een niet zo vriendelijk gesprek met de bezorgdienst is het uiteindelijk wel bezorgd.

Fast Delivery

Product as described, Fast delivery. Good price/quality/brand ratio. Nice to see more deals on the site.

Het dwingende dat ik hier nu iets moet schrijven om een review te schrijven staat mij tegen.

Laatste keer iets besteld

Na meerdere keren iets besteld te hebben ging het de laatste keer mis bij het retourneren. Waf klantonvriendelijk! De communicatie om iets te retourneren was in mijn zeer bedroevend. De 2 medewerkers die me te woord stonden haalde het bloed onder m’n nagels vandaan. Het gaat me niet om de kosten maar me manier waarop verdiend zeker geen schoonheidsprijs!

Gewoon goed

Zijn begripvol, ook als het gaat om bezorgingsproblemen met DHL

Slecht

Heb het verkeerde binnen gekregen dus baal enorm

Goed materiaal voor een scherpe prijs en prompte levering zoals beloofd

Goede prijs en snelle levering

Ik had niet zo´n hele spannende bestelling maar de prijs was goed en de levering en het op de hoogte houden van de status van de bestelling was ook goed. Ik ben tevreden

Erg goede ervaring.

Mooie prijs voor 3 ruitenwissers van Bosch. Helaas wel vertraging van de levering met paar dagen. Maar ja dat kan een keer gebeuren. Had even gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan. .

Goed geregeld.

Zeer tevreden, snel en prijs kwaliteit In orde.

Slecht met terug betalen.

Op 07-01-2024 een luchtfilter besteld voor mijn VW Crafter die te breed was. Ik kon hem retour sturen en binnen 10 dagen mijn geld terug krijgen. Om een lang verhaal kort te houden, ik heb zelf nog een mail moeten sturen waar mijn retourgeld bleef en dat is aanzienlijk meer dan 10 dagen later. Het was snel binnen. Dus ik kan alleen maar ja of nee aanbevelen, maar kijk goed of je het geld van een retour weer terug krijgt

juiste onderdeel van auto besteld en ontvangen, bedankt.

uw medewerkers hadden oor voor mijn probleem. bedankt

Slechtste service ooit

Er wordt een verkeerd, niet passend product geleverd door mijnautoonderdelen.nl vervolgens nemen ze het niet retour omdat de retour periode is overschreden. Lekker makkelijk geld verdienen zo. Slechtste service ever. Beter weer naar Winparts.nl

Pierdolone oszusty ponad tydzień czekanie na części zmiana terminu dostawy codziennie

Do tego co innego zamówione i co innego przychodzi Zwrot na swój koszt Jednym słowem oszuści i zlodzieje Nie polecam Zbiery się niech zamkną ten burdel

• Poleciłbyś nas? Nie

Correcte en snelle levering!

Snel en correct geleverd.

Heb radiateur nog niet gebruikt is voor mij een voorraad product

Kiyoh Recensioner