Filter

Alles past

Goede prijs\kwaliteit

Uitstekende levering

Snelle en vriendelijke bezorging, heb een auto accu besteld en deze werd zeer snel bezorgt. Prijs/kwaliteit ook goed over te spreken.

Echt professionele mensen

Alles ging super goed. Bedankt

Bestelling s'avonds laat besteld. De volgende dag in huis.

Positieve ervaring. Hier gaan we vaker bestellen.

prima product

Past goed en snel geleverd

Heel goed allen verzendkosten is beetje rar..

Goede prijs en service.

kan niet beter

vlot binnen

snel geleverd.originel product

snel geleverd,top klase.Buitenspigel besteld origineel van wezel,helemaal tevreden.

Zaken goed voor elkaar

Prima bedrijf om zaken mee te doen

Ik heb hier voor het eerst iets besteld en dat is me prima bevallen. Overzichtelijke site en mijn bestelling is op tijd geleverd.

Het geleverde product klopt niet

Het product zou geschikt zijn voor mijn auto volgens jullie website en het past niet! Dus wou ik het product terugsturen. Ivm vakantie heb ik het product 2 weken na uiterlijke retourdatum terug willen sturen maar dat kon niet enige wat ik terug kreeg is Helaas is de retourtermijn verstreken. Met vriendelijke groet, Rachel Klantenservice | MijnAutoOnderdelen Nou echt belachelijk en erg jammer, koop hier nooit weer wat!

snel geleverd en goed verpakt

snel geleverd en goed verpakt

Pefect!

Exact zoals ik mocht verwachten!

Perfect product en snelle levering

Teleurstelling , Waardeloos bedrijf , oplichters

Besteling niet afgeleverd toch krijg melding dat mijn pakje werd afgeleverd bij de buren en staat adres waar niemand woont dus onbestaande buren, 4 km van mijn huis dat is schandalig je wacht ganse dag mens heeft dringend onderdeel nodig en krijgt alleeen maar leugens dat is clasieke oplichting maar ik heb geen geld om oplichters te schenken ik ga klacht indiennen jullie moet mijn geld terug sturen !!!! smerlappen

Snel en goede prijs

Super snel

zeer snelle verzending

Product aangekomen, matig verpakt, doos was gewoon open. de ruitenwissers passen prima en het was lekker vlot in huis.

Teleurstelling

Na het bestellen van een set nieren voor mijn BMW E38 verwachtte ik dat het een set was. Alles in de productomschrijving deed dat ook vermoeden. Vervolgens kreeg ik er één. Jammer dacht ik. Maargoed ik moest er wel twee hebben. Gezien het feit dat ze niet zo duur waren (€34) heb ik de andere na wat zoeken ook gevonden en gekozen voor de optie "chromen rand met zwart binnenwerk", net zoals degene die ik al binnen had gekregen. Zelfde merk ook. Vervolgens ontvang ik een "chromen rand met chromen binnenwerk". Producten zijn dus duidelijk niet zoals omschreven. Teleurstellend bedrijf. De tweede ster geef ik omdat het snel binnen was.

Snelle levering, nette prijs

Snelle levering!

Had nieuwe schijfremmen en remblokken nodig dus besteld en de volgende dag al in huis. Handig met kenteken zoeken, dus altijd passende spullen onder je auto.

Zeer snelle levering

Vlot verlopen

Ik had een set nieuwe koplampen nodig. Gemakkelijk op de website de juiste gevonden via mijn kenteken. Besteld, snel in huis en zelf geplaatst. Ok.

De snelle levering alleen paste de stekker niet en daar kunnen ook niet beoordelen.

Goede verzorging in leveren en in retour nemen. Harrie Reijnen.

Oké

Oké