Filter

Snelle bezorging

Leuke deals voor minder geld en dat voor onderdelen die ergens anders meer kosten.

GOED

GOED PEIJS EN GOED KWALITEIT

Geen goede ruitenwisser ontvangen

Ruitenwisser type paste niet volgens kenteken!

Makkelijk te bestellen en snel in huis

Makkelijk te bestellen en snel in huis

Product Nooit Ontvangen

Ik heb een liter olie speciale motorolie besteld. Dat zou in een pakjesmachine van post.nl afgeleverd worden. Ik kreeg geen track & trace dus een e-mail gestuurd naar mijnautoonderdelen.nl. Wanneer en waar mijn pakje af te halen was. Geen reactie. Na een week kreeg ik van post.nl van een totaal andere locatie een bericht, dat mijn product teruggestuurd was. Tot op heden nog niets gehoord van mijnautoonderdelen.nl

niet goed

1 product perfect 2e heb je niets aan

Slecht

Accu werd 5 dagen later geleverd

Gemakkelijk en vlot geleverd

Alles duidelijk te vinden.

Laat geleverd en niet zonder meer passend

Hier besteld omdat levering de volgende dag beloofd werd. Helaas, levering na het weekend. De bestelde accu werd zonder verpakking bezorgd. Om hem te bevestigen heb ik een ander beugeltje moeten maken

Verkeerde onderdeel geleverd.

Brandstoffilter op kenteken gezocht en besteld maar toch een verkeerde gekregen. Nu moest ik toch nog bij de garage de juiste bestellen.

goede service maar e mails beantwoorden heeft (te) veel tijd nodig.

Jullie service is goed maar de deskundigheid is voor verbetering vatbaar. Veel navragen en de overgave aan collega een dag later vergt veel tijd. Ook de brandstof toevoer was niet compleet. De bijbehorende rubberen manchet moest extra besteld worden. Men wist niet of het er wel of niet bij zat. Maar de artikelen wat jullie in huis hebben is bewonderenswaardig.

correcte onderdeel in goede conditie en op tyd ontvangen..

correcte onderdeel in goede conditie en op tyd ontvangen..

Niet flexibel als het gaat om meedenken oplossing! Buiten de kaders om!

Houden zich te strak aan protocollen! Meedenken met klant is lastig.

Erg snelle levering.

Prima product. Het was erg snel geleverd.

uitstekend

ik had niet de goede onderdeel ontvangen, maar mocht het retourneren

Prima winkel

Snelle levering een een ruim asortiment.

snelle levering van het bestelde

Ik had eerst 3x bij een ander besteld en 3x het verkeerde ontvangen. Bij jullie gelijk het juiste item gevonden, besteld en betaald. De volgende dag al mogen ontvangen! geweldig, kan niet beter!

Goed geregeld snelle levering

Bezorging zoals het hoort ben goed tevreden

Ruilen zonder problemen !

Onderdelen van goede kwaliteit.

Snel en eenvoudig

Snel met het chassis nummer alles gevonden wat nodig was

Snelle en goede aflevering

Fantastisch kan niet beter.

Een mooie en goede Internet site. Bieden ook alternatieve producten aan. Wat ik niet prettig vindt is dat je voor het nul zes nummer moet betalen. Er is ook nog wel een nul tien nummer te vinden, maar dan duurt het erg lang, want alle (!) medewerkers zijn in gesprek. Dus liever alles via Internet.

Niet duur, pasvorm is goed en vlotte levering.

Super gegaan

Helemaal prima!

Snelle levering en een goede omschrijving van het product (aangezien het vinden van een passende tankdop nog best wat puzzelwerk vereiste). Het artikel werd bovendien geleverd in een origineel Hella-doosje met het originele nummer erop. Een echte aanrader dit bedrijf.

Kiyoh Recensioner