Filter

Top zoals aangegeven.

Nvt

Had meer verwacht.

Spiegelkap besteld met opgave kenteken. Bleek niet de goede. Er zijn 3 types en jullie hebben er maar een. Verkeerde kap teruggestuurd en moet dan zelf de porto betalen. Evenals de verzendkosten van jullie zending. Kap is intussen gekrediteerd en nu maar hopen dat het bedrag naar de goede bankrekening wordt overgemaakt.

Op tijd geleverd en tegen een goede prijs

GEWOON TOP

Ik had ruitenwissers besteld en keurig de volgende dag geleverd volgens afspraak. Echter er was 1 ruitenwisser kapot en niet compleet, mailtje gestuurd en de volgende dag NIEUWE geleverd zonder gezeur. ZO KAN HET OOK, TOP

Beschadigd pakket en kapot product geleverd

Kapotte en niet originele doos leveren Leveren een pakket af wat al in een beschadigde en niet originele doos aankomt waardoor het achterlicht voor mijn auto kapot aankomt. Stuur ik het retour en wordt het niet geaccepteerd omdat het niet in de originele doos zit en de doos beschadigd is. Hoe kan je dit nou tegen je klant zeggen als ze het zelf niet goed doen. Kortom een waardeloos bedrijf en dieven van mijn geld.

Prima kwaliteit voor een goede prijs

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit

prima spullen

mijn bestelling was snel in huis voor een prima prijs

Waardeloos bedrijf

Verkeerde onderdelen ontvangen en retour kosten zelf betaald. Hoop discussie met medewerkers circa 10 mailtjes verstuurd. Terugbetaling duur te lang. Dus niet kopen!

Waardeloos

Met het zoeken op de site kregen we een compleet onderdeel te zien. Na bestelling en het belachelijk prijs voor verzending te hebben betaald , ontvingen we na een paar dagen het gewenste onderdeel. Helaas was het maar een deel van het onderdeel en niet zoals afgebeeld op de site wat dus misleidend is voor klanten.

De servicemedewerker heeft het uitgezocht of dit lampje goed was top deze actie

Makkelijk snel en goed

Het zoeken was makkelijk en het bestellen ook. Het was ook snel binnen.

Bla

Vrijdag om 1500 besteld. Besteld voor 1600 zou op zaterdag geleverd worden. Helaas was het product pas woensdag binnen waardoor ik 3 dagen 50km per dag op en neer naar mijn werk heb moeten fietsen. Gelukkig was het goed weer.....

Product geleverd klantenservice reageert niet

Een mail gestuurd naar de klantenservice 16 aug 2022 nu 2 september 2022 nog geen mail terug. En dan wel deze mail sturen voor een beoordeling ter verbetering van hun dienstverlening. Tja....

Jammer dat ze de retour zending niet bij afterpay afmelden

Jammer dat de omschrijving niet duidelijk wordt weergegeven kreeg alleen een linker bumperhoek deze heb ik retour gestuurd. Dit is alleen niet doorgegeven bij afterpay waardoor ik steeds een onnodige betaal herinnering kreeg van afterpay Verder geen ervaringen dus kan ik dit niet delen

snelle levering voldoende producten

Na eerst de verkeerde ruitenwisser bladen ontvangen te hebben. Heb ik gebeld met jullie, de medewerker heeft gelijk gekeken waarom deze niet paste. En aangegeven dat bij de retour zending deze dan gelijk verrekend zouden worden. Alleen las ik dat ik als gebruiker zou opdraaien voor de rembours kosten? Dus besloten mijn pakket zelf bij jullie langs te brengen in de Spaanse polder vestiging. Helaas waren de nieuwe ruitenwisselbladen niet op voorraad. Maar tot mijn verbazing kreeg ik binnen een uur de melding dat deze opgehaald konden worden. Dus op nieuw naar de vestiging. Maar het plaatsen was 5 min. werk.

Besteld, betaald, geleverd => Prima

Te late levering

Hun motto voor 15.30 besteld morgen in huis. En geen 4 dagen later.. Op moment van aflevering al op vakantie..

was snel en goed geleverd!

ik vond het snel en goed geleverd dus niks op aan te merken.

Goede klantenservice

Mijn ruitenwisser kwam zonder doos beschadigd aan. Na contact met de klantenservice werd er vrij snel kosteloos een nieuwe toegestuurd. Deze zat wel netjes in een doos.

Prima systeem

Eenvoudig,snel en betaalbaar

snelle levering mooie prijs

snelle levering mooie prijs

perfect

alles ok

Bestellen en snel leveren, prima geregeld!

Goed product

Vier sterren omdat mijn bestelling in twee delen werd gesplitst en door twee verschillende koeriers bezorgd werd.

Prima winkel

Snelle goede levering van een uitstekend product.

Kiyoh Recensioner