Onvolledige levering en geen retour

Onvolledige levering en geen retour.

snel geleverd

wat prijzen vergeleken en hier onderdelen aangekocht uit principe. Als het even kan dan toch een .be in de hoop dat het een echte is. Wat bij vele andere aanbieders kom je dan wel op .be maar als je een probleem hebt moet je plots in het Duits of Engels gaan communiceren want de producten blijken dan toch vanuit een ander land geleverd te worden. Op zich geen probleem als dit duidelijk gemaakt word van voordien! Hier was alles Belgisch "denk ik" en de prijs en levering waren dik OK

Ik heb de verkeerd outodelen besteld

Ik heb de verkeerde auto-onderdeel besteld en deklantservice heeft mij snel geholpen (via mail) . Je moet je sachet nummer van je auto hebben, dan heb de juiste onderdelen . Goede prijs, snel levering . Alles in orde

Prima contact, vriendelijke mensen!

Prima contact, vriendelijke mensen!

Onprofessioneel

Levertijden kloppen niet! Tot drie keer toe krijg ik te horen dat het onderdeel niet mee geladen is voor transport. Uiteindelijk verkeerd onderdeel ontvangen. De info op welke auto dit past klopte niet. Misschien was het onderdeel goedkoop maar de service (levering) een ramp!

Correct, professioneel en snel geleverd.

Voldoet aan de verwachtingen

Slechte service na verkoop

Verkeerde artikel aangekomen. Zij zeggen dat ik verkeerd besteld heb, ik zeg dat zij verkeerd hebben opgestuurd. Hierdoor moest ik opnieuw verzending betalen om het artikel om te wisselen. Je kan beter bestellen op winparts,is goedkoper en goede service daar.

snelle service ! Vlotte en correcte communicatie !

Super ervaring ! :-)

Slechte service

Artikel werd door de post niet geleverd omdat ze het adres niet konden vinden, daarop stuurden ze het terug naar mijnautoonderdelen. Heb erna niets van mail of telefoontje gekregen van de handelaar, totdat ik een maand terug gebeld had.

Snelle en correcte service

Duidelijke website, vlotte bestelling plaatsen, snelle levering en correcte prijs. Betaling verloopt eveneens correct.

Alles naar wens verlopen

Blabla

Ik kan deze site alleen maar aanraden

betrouwbaar en snel

Product besteld en snel geleverd. past perfect.

goed passende onderdelen

Heb een handremkabel voor een electronische handrem van renault grand senic besteld en deze past perfect,zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.Volgens de erkende renault daelers ging het niet lukken/passen als het niet origineel was. MijnAutoOnderdelen.be is zeker een aanrader.

Niet voor herhaling vatbaar

Ik kocht een grille voor mijn vw polo aan een voordelige prijs,zou de dag erna geleverd worden..prima toch? De realiteit was dat ik wekenlang aan het lijntje ben gehouden met beleefde mails van medewerker Ali,Mehmet,en anderen waarin verklaard werd dat mijn order later was door drukte en alle momenten zou geleverd worden..daarna veranderde dat in..oh ja het pakket is vermist..we starten een onderzoek..!? Daarna werd het plots oh ik zie dat u een retour gedaan heeft...!??? Ik stuurde terug dat ik nooit iets ontvangen had dus ook niet teruggestuurd kon hebben.. Waarop ze zeiden u kan kiezen een terugbetaling of opnieuw bestellen.. Ik zei dat ik niks retour gestuurd had,dat ik mijn bestelling gewoon graag zou ontvangen maar dan graag iets sneller dan deze keer..het antwoord was dat dit niet ging. Dat ik een nieuwe bestelling moest plaatsen omdat ik de vorige retour gestuurd had.. Wtf!?? Vreemde manier van werken daar alleszins.. Ik weigerde en vroeg mn geld terug. Een dag of tien later werd het geld dan teruggestort uiteindelijk.. Ik zal hier niet meer bestellen en raadt deze shop ook niet aan..

Zeer slecht

Ik had een bestelling gedaan van remblokken en riemschijven en de remblokken waren niet nieuw maar al eens gemonteerd geweest en beschadigd ik heb daar voor gebeld naar jullie dienst en werd naar mijn gevoel wat lacherig over gedaan waarschijnlijk werken er ook veel goede mensen bij jullie maar ik had de pech niet serieus genomen te worden

snel en correct

snel geleverd

niet doen

na retour, nog steeds geen terugbetaling !

Verkeerd order

Verkeerd stukken opgestuurd ik heb besteld via vin nr maar toch klopt niet. Nu moet ik betalen voor retour

Correcte en snelle service. Geen opmerkingen.

Geen opmerkingen

Alles in orde

Mooi product en snel geleverd

Correct en netjes afgewerkte bestelling

Eerste order geplaatst , netjes ontvangen . Goed werk geleverd !

Goede naservice bij eventuele problemen

Bestelde achterlicht was verschillend met het originele.Lamp terug gestuurd en vrij snel een ander type aan huis geleverd.Top service!

goed product

goed product voor een scherpe prijs. snelle levering

Over MijnAutoOnderdelen.be

MijnAutoOnderdelen.be is een Belgische online winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en accessoires voor diverse automerken en modellen. Het assortiment omvat onderdelen zoals remmen, ophangingssystemen, filters, verlichting en gereedschappen, gericht op zowel de doe-het-zelver als professionele garagehouders. MijnAutoOnderdelen.be biedt snelle levering, scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid.