De terugzendvoorwaarden zijn slecht

Ik wilde een koppeling terugsturen omdat ze niet paste en een andere bestellen, maar dat heb ik niet gedaan omdat de voorwaarden zwaar overdreven zijn, zelfs als de verpakking beschadigd is kunnen ze het al weigeren, Dus als er iemand toevallig of bewust een hoekje afscheurt is het al fout. ook verzenden EN terugzenden 2 keer verzendkosten, ik heb dus mijn verlies genomen en ergens anders een andere koppeling besteld!Ik koop er Nooit nog iets.

Prijs en kwaliteit top !

Alles snel geleverd en past perfect.

Slechte ervaring, nooit meer

Waarom lieg je dat je het pakket de volgende dag bezorgt als het niet gebeurt?? Je hebt geen controle over de leveranciers, maar je belooft levering en verzint dan excuses met de leveranciers?? 4 dagen, nog niks ontvangen!!!

Goed en correct en korte leveringstijd

Alles in orde

Snelle levering overzichtelijke website

Snelle levering Overzichtelijke website

Levering niet conform afgesproken termijn

Zoals velen reeds geschreven hebben blijkbaar, koerierdienst trekt op niets! Track&trace avond van bestelling gekregen (auto accu) dus dag nadien goed kunnen volgen, tot er ineens 'levering mislukt' op kwam. Direct gebeld, melding 'er was niemand thuis' (ik werk van thuis uit en mijn vrouw was ook thuis aan het werken!!!), gewoon NIET aangebeld of dergelijke!!! Naar koerier gebeld en gemeld dat ik de wagen daags nadien, 's middags, nodig had voor wedstrijd zoon. Werd genoteerd en rekening mee gehouden, niet dus!! T&T gevolgd, op 10min van de deur gepasseerd tussen 8 en 9u, accu geleverd om.... 16.30u!!!! De wagen doet het nu terug (helaas te laat) maar ik denk dat er eindelijk eens naar de ontevreden klanten (reviews) gekeken moet worden en conclusies getrokken worden!!! Deze koerierdienst maakt jullie zaak kapot!

Juiste stukken volgens beschrijving

Zwart. Onderdeel besteld, gris ontvangen

En als ik erover klaag wird mij geantwoord dat ik een grijs besteld heb. In andere woorden nooit meer. Bij de concurrentie heb je een echte klantenservice

Snel geleverd, prima prijs

Binnen de 2 dagen mijn leverancier ontvangen. Alles vlot verlopen en correcte prijs

Goed product snel geleverd

kwaliteit en op tijd

goede informatie via internet

Iets te veel pop-ups

Gevonden wat ik zocht en correcte vlotte afhandelingven bezorging

Ik koop nooit meer bij AutoOnderdelen.be

Slechte ervaring Pakje niet goed beschermt voor het opsturen en werd beschadigt. DHL gaf de opdracht aan B-post om te leveren ? B-post heeft het terug verstuurt op eigen initiatief. Ik moest wachten dat de bestelling terug is bij de afzender Mijn bestelling was +- 1 maand onderweg. Klantendienst is niet klantvriendelijk. Ze wouden niets weten om en nieuwe bestelling op te sturen zolang het pakje terug was. Ik koop nooit meer bij AutoOnderdelen.be

Slecht ervaring

Omdat niet op tijd geleverd is

lange levertijd

Ik bestelde op vrijdagnamiddag. Er stond op de website 'vandaag besteld, morgen zaterdag, geleverd'. Levering was pas dinsdag! Produkt was wel prima en ook prima verpakt.

Niet eerlijk

Mijn bestelling was verkeerd , ik heb een retour aangevraagd . De retourbon heb ik direct per mail ontvangen , na ontelbare mails met de vraag om het retourvignet met adres voor op de doos te klevenook door te sturen heb ik dit NOOIT ontvangen . Mijn bestelling was betaald en ik kan ze niet terug sturen . Ik ben dan ook nog zo dom geweest om het artikel opnieuw te bestellen en te betalen ook al is het nu wel in orde . Telefonisch zijn jullie ook al niet bereikbaar . Dit vind ik niet kunnen !!!!!!!!!!!! ik zou jullie dan ook aan niemand aanraden .

valse beloften!

jullie beloven pakket volgende dag te leveren bij bestelling voor 16u. we zijn ondertussen 3 dagen verder nog niets gezien.

slecht

ik heb twee rem shijven en remblokken gekocht en heb daarmee een heelslechte ervaring meegehad tweemmal een remschijf gelevert en dan nog de remblokken vergeten dus voor een bestelling drie keerl moeten leveren. wat kost dat aan de firma, een voorbeeld van mensen die op hun werk niet opleten. mr Leyn Pierre

zie hieronder

Ik kreeg naast mijn eigen bestelling nog een tweede doos met onderdelen voor iemand anders geleverd. Ik nam contact op om jullie op de hoogte te brengen en kreeg een droog mailtje met de gegevens om terug te sturen. Nadat ik mijn best deed om alles zo correct en snel mogelijk bij een postpunt in te dienen hoorde ik niets meer. Het is niet dat ik verwacht dat jullie op jullie knietjes vallen maar blijkbaar is het te lastig om iemand die jullie helpt ergens in de communicatie of nadat alles afgehandeld is een bedankje te sturen...

Misleidende informatie op website.

Er was beloofd dat de bestelling na 1 dag zou geleverd worden. Het waren er 3!

Onprofessioneel en bedrieglijk

Opdracht bevestigd omstreeks 18h op dinsdag met verwachte levering binnen 24h (zoals aangegeven op website). Woensdag geen respons, klantendienst gecontacteerd. Donderdag bericht vanwege transporteur dat zending onderweg was en vrijdag zou worden geleverd. Vrijdagmorgen bericht dat zending door omstandigheden niet kan worden geleverd. Mail naar transporteur, wat blijkt : zending nog niet eens opgehaald bij leverancier. Bedrieglijke informatie, leugens en schandalige klantenservice dus. Koop elders is de boodschap !

Facturen ,niet correct volgens de wetgeving en terugbetaling laat steeds op zich wachten!

Is een NL bedrijf waarbij belgische ondernemingen kunnen bestellen als ze de BTW betalen. Echter moet het NL bedrijf de btw aftrekken van factuur doch de tool online doet dit niet. Bijgevolg terugbetaling gevraagd en houden mij nu al drie weken aan het lijntje ,alsook een correcte factuur tot op heden niet ontvagen!

Slecht heel slecht

Sturen verkeerde artikel en weigeren het te omruilen hele slechte ervaring blijf hier beter weg

Waardeloos

Waardeloos bedrijf. Volgen hun eigen regels niet, omruilgarantie, zelfs binnen de correcte termijn, is niet mogelijk. Ook qua communicatie waardeloos. Beter bestellen bij Autodoc.

Goed enkel te laat geleverd

Over MijnAutoOnderdelen.be

MijnAutoOnderdelen.be is een Belgische online winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en accessoires voor diverse automerken en modellen. Het assortiment omvat onderdelen zoals remmen, ophangingssystemen, filters, verlichting en gereedschappen, gericht op zowel de doe-het-zelver als professionele garagehouders. MijnAutoOnderdelen.be biedt snelle levering, scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid.