Snel en de beschrijving van de golfhandschoen klopt goed met de werkelijkheid. Kortom tevreden!

Product is prima volgens beschrijving, afwerking en verpakking kan beter.

Via website kar gevonden, voldoet goed, prima prijs/kwaliteit verhouding. Jammer dat de handleiding echt heel slecht is, terwijl dat voor afstellen voorwiel wel relevant is. Ook jammer dat een boutje ontbrak, zat gelukkig nog los in de doos, zonder moer, maar gelukkig had ik nog een passend moertje.

Vlot

Bestelling plaatsen ging gemakkelijk, vlotte levering.

Keurig op rijd geleverd

Prima putter voor een vriendelijke prijs

Snel en goed

Juiste spullen, snel geleverd. Ook het hergebruik van een kartonnen doos voor verzending kon ik erg waarderen!

Goeie service en product

Een goeie service, product kennis nadat ik had gebeld. Voldoet volledig aan de verwachtingen

Geweldige service

Op mijn telefonisch verzoek is mijn bestelling meteen verzonden. Ik had mijn nieuwe golftas de volgende ochtend al in huis, zodat ik met mijn nieuwe golftas op reis kon de volgende dag. Top! Hartelijk dank.

Snel, netjes en correct.

Netjes geleverd en naar verwachting.

Perfecte levering

Betrouwbaar, snel en correct.

Volgens verwachting!

Keurig geleverd, juiste spullen, goede kwaliteit en binnen levertijd. Geen opmerkingen. prima webshop.

Klantvriendelijk en goed advies voor een scherpe prijs.

Goed geholpen in de “winkel” in Alkmaar. Goed advies en de prijzen zijn ook goed. Alles wat wij nodig hadden was op voorraad. Ik kom hier zeker terug.

prima service

Goed geholpen met golfschoenen, top

Snelle bezorging. Dinsdag besteld, donderdag in huis.

Juiste service & optimale golf producten.

Bij aankomst vriendelijk ontvangen. Na een een aantal vragen van mijn kant, kreeg ik direct het advies aangaande de aanschaf, waar ik nu heel veel plezier aan beleef. Uiteraard wel eerst een afspraak gemaakt, wat erg op prijs wordt gesteld. Voor degene die dit lezen, zoek niet verder, het is het juiste adres voor je golf uitrusting.

De bestelling was zeer snel geleverd.

perfect afgeleverd

Was eerste keer een aankoop via golfdiscounter. afspraken goed nagekomen.

Prima service!

Snel geholpen, vriendelijk en vakkundig te woord gestaan, een kleine aanpassing van het produkt was snel gerealiseerd

Professioneel advies op maat.

Snelle en plezierige service.

Prima geholpen, alleen wijkt het product iets af.

Ik heb een los wiel besteld, om dat het wiel van mijn golfkar kapot was gegaan, alleen is de las langer van het nieuwe wiel.

Positieve ervaring. Snelle en correcte levering.

Positieve ervaring. Snelle en correcte levering.

Het was perfect!

Er zijn geen opmerkingen

Prima levering

Nette levering van golftas en golfkar.

Goeie communicatie en vrij snelle levering

Ruime keus voor een scherpe prijs.

Goede, snelle levering, prettig contact met David, bedankt.

Goede, snelle levering, prettig contact met David, bedankt.

Big Max cardbag gekocht, Een van de ritsen was niet goed gestikt, zonder problemen werd de tas om geruild . Prima service

Kitmanstraat 1

1812PL Alkmaar