De golf trolley werd ruim op tijd geleverd

De website is overzichtelijk, navigeren gaat eenvoudig en snel. Het bestellen en er wordt binnen de verwachting geleverd.

Goede snelle service

Goede snelle service snelle levering

Alles goed en snel geleverd. Prima!!

Zeer goed heel Klant gericht

We hebben een dames en een heren golfset gekocht bij golf discounter. We werden heel Goed geholpen. Ze zijn zeer klant gericht. Ze reageren snel via e-mail op een hele persoonlijke manier. Er werd ook goed advies gegeven. Ik raad golf discounter zeker aan.

Overzichtelijk snelle service en afhandeling

Indien ik iets nodig heb zal ik zeker de website bezoeken

Snelle reactie, alles op voorraad en goede service + prijs!

Helemaal top

Snelle levering en houdt via mail goed op de hoogte.

Met Golfdiscounter.nl ga je vaker zaken doen!

Voordat ik bij Golfdiscounter.nl de Fastfold Dice 360 golftrolley had besteld, kreeg ik in aanvulling op wat al op de website van deze online golfshop staat, desgevraagd via de telefoon van David Komen van Golfdiscounter.nl de juiste informatie die ik nodig had om een goede keuze te kunnen maken. Hij nam de tijd om op al mijn vragen een antwoord te geven en liet daarbij de golftrolley uit de verpakkingsdoos halen voor het (dubbel)checken van bepaalde specificaties waar ik om had gevraagd. Toen ik de golftrolley had ontvangen, bleek het product toch niet wat ik ervan had verwacht. Het retourneren, waarvan de kosten (€7.25) voor eigen rekening zijn, verliep soepel en zeer snel daarna kreeg ik mijn betaling teruggestort op mijn rekening. Al met al biedt Golfdiscounter.nl op een vriendelijke en rustige manier een prima service bij haar kwaliteitsproducten.

Nog niet wat ik er van verwacht had

Bestelling op 30 juni jl. geplaatst en door mij voldaan. Telefonisch medegedeeld gekregen dat de lignum tees, in tegenstelling met hetgeen op de site vermeld stond, niet op voorraad waren. Op uw verzoek door mij bevestigd dat aflevering op donderdag 7 juli ook akkoord is. Evenwel tot op heden nog niets afgeleverd! MvG Hans Bertens

Goed, snelle levering

Goeie en snelle levering. Top!!!

Perfect en op tijd geleverd

Prima webshop

Snel antwoord op advies vragen Snelle en correcte levering Goede prijs kwaliteit verhouding

Er werd prima geluisterd naar mijn wensen, en ik werd adequaat en vriendelijk geholpen. Lang verhaal kort, PRIMA!

A very good experience with my first order but not my last

One never knows when ordering from an on-line discounter how the transaction will go. One can order with confidence from Golfdiscounter.nl and know one will have a good price and that the goods will be promptly delivered and one can track the order process. Well done and look forward to my next order.

Top, zoals alles is geleverd

Vooral de enorme keuze spreekt mij aan. Bestellen, afrekenen en binnen twee dagen had ik de golfbag in huis.

Prima en snel

Goed geholpen door vriendelijke medewerker

Goed geholpen door vriendelijke medewerker, er wordt snel gereageerd op mail en als je hebt gebed wordt je snel terug gebeld prima service

Correcte snelle levering

Zeer betrouwbaar in contact en levering

Nadat bleek dat de gewenste tas niet tijdig beschikbaar bleek, werd er duidelijk gecommuniceerd over de mogelijkheden en werd er vooral goed meegedacht. Niet alleen via mail wordt er snel gereageerd, maar ook via de telefoon!!

Super Service!

Ja geweldige service. Een winkel die met je meedenkt en een eerlijk advies geeft. Medewerkers die er verstand van hebben en je het juiste advies geven. De prijs en kwaliteit is perfect, van starter tot ervaren speler kun je terecht bij Golfdiscounter. Als ik weer iets nodig heb, dan weet ik waar ik moet zijn! Groet, Patrick

Snelle levering, perfect product, en toen ik een vraag had werd er speciaal voor mij teruggebeld om mijn vraag te kunnen beantwoorden. Top.

Goed advies, service en klantvriendelijk

Gebeld over advies voor de Cobra Fly XL set. Duidelijk en goed advies, men wist waar men het over had. Aanrader

Toelichting

Eerste telefonisch contact over product / travelbag , al met al snelle levering.

Uitstekend,

Zeer tevreden over Golfdiscounter. Snelle levering en bij problemen heb ik ervaren dat er zeer goede service wordt verleend.

Kitmanstraat 1

1812PL Alkmaar