correct en vriendelijk

alles klopte

Snelle levering, behulpzame aftersales, al wacht ik nog op de oplossing

Pakketje werd snel geleverd, maar bleek onvolledig. Golf discounter heeft snel geantwoord dat dit zou opgelost worden door het merk zelf (clicgear), is nu een weekje terug, ik wacht nog op het missende deel, hopelijk komt dit er nu snel. Mvg, Thierry

Perfecte service

Fijne firma, snel en service gericht. Aanrader.

Keurig en s el geleverd.

Golclub set van goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Snelle levering!

Vriendelijk en behulpzaam

Tijdens de periode dat de winkel gesloten was ben ik telefonisch zeer goed geholpen met het bepalen van de benodigde verlenging van mijn clubs (mijn 1e set) en heb ik uitgebreid advies gekregen over verschillende dingen. Een erg prettige ervaring!

Heel tevreden

Snelle service, persoonlijk en met een goede prijs prestatie verhouding.

golf club

EXCELLENT AND QUICK PASAGE TO MY ADDRESSS WILL USE AGAIN SOON,THANK YOU

Prima geregeld

Helemaal top

Geweldige service en klantbenadering. Uit-stekend!!!

De klantbenadering van Golfdiscounter.nl overstijgt die van 99% van de webshops. Hoe regel ik het voor de klant? Dat is de benadering. Echt snelle levering, alles KEURIG geregeld. Nette prijzen. Ik zie geen verbeterpunten. Anderen kunnen een voorbeeld aan jullie nemen, ook al zijn het misschien geen golfers. Ga zo door!!

Prima services

Goed geholpen et probleem en snelle levering.

Snel en netjes geleverd.

Snel en netjes geleverd. Prachtige set!

Heel goed. Alles afgehandeld binnen de afgesproken termijn.

snelle en acurate service

er werd snel en acuraat gereageerd op vraag voor bijkomende info ivm produkten uit hun aangeboden assortiment en de bestelling en levering werd correct en zeer snel afgehandeld. top service!

Zeer veel Golfplezier door goede service

Vooraf contact gehad met Golfdiscounter.nl via David, heel fijn advies over golfsets en hulp bij het maken van mijn keuze. Het was zeker geen verkoopverhaal, gewoon een goed gesprek en delen van ervaringen. De levering verliep heel goed en alles was netjes verpakt. Meteen met de nieuwe set de baan ingegaan, zeker wennen (zoals was aangegeven door David), voor mij in ieder geval de juiste set.

Meedenkend en snel

Prettig

Goed geholpen, jammer dat jullie geen grote maten schoenen hebben.

Jullie adverteren dat jullie de grootste zijn, maar hebben geen grote maten in schoenen.

Snel, netjes en goede service

Alles werd op tijd geleverd en na een berichtje over iets ruilen kreeg ik binnen 5 minuten een reactie.

Goed !

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd

Topservice.

Skymax set volledig naar mijn wensen aangepast en geleverd binnen een week. Topservice! Bedankt Golfdiscounter.nl

Supertop!

Dank je wel ! Perfecte Service Sneller dan de wind ! Jullie hebben iemand heel blij gemaakt Feliz Navidad Groetjes Etna

Super goed

Nvt

Correcte behandeling van mijn order

Goede ervaring

Snel, prettig en flexibel

Snel in het reageren en regelen van de golfspullen , prettig en informatief in het contact en flexibel in het afleveren van de spullen ook in de avond.

Neemt tijd voor uitleg en vragen, klantvriendelijk en service-gericht

We hebben een afspraak gemaakt en zijn met z'n drieen naar het bedrijf gegaan. Ondanks dat dit een web-winkel is hebben we goede uitleg gekregen en werd hiervoor voldoende tijd genomen. Prima geregeld.

Kitmanstraat 1

1812PL Alkmaar