precies wat ik verwachtte, juist product, op tijd geleverd

Bij deze zaak vond ik het product dat ik zocht, maar in de gebruikelijke golfwinkel niet kon krijgen. De bestelling ging gemakkelijk, de bezorging was precies zoals ze aangegeven hadden

Goede levering en snel!

Snel geleverd, goed product!

Snel en voldoet aan de verwachting. GOED!

Persoonlijk en behulpzaam

Gemaild en direct gebeld. In goed overleg de juiste keuze gemaakt. Dank daar voor.

Snelle service , goede producten!

Zeer snelle levering.

Goede site en snel geleverd!!

Goed advies

Op zoek geweest naar een startersset en ben hrel erg goed geholpen

Supersnelle levering

Ik werd keurig op de hoogte gehouden en winstvermindering ook dat ik de bestelling op tijd zou ontvangen i.v.m. een cadeau

Prima uitleg en advies

Helder en eerlijk advies aan beginnende golfer

Snel, correct en vriendelijk

Op telefoon / email t.b.v. het verkrijgen van aanvullende informatie wordt snel, duidelijk en ook vriendelijk gereageerd. Goede prijs / kwaliteitverhouding. Ruim assortiment van budget tot hoger segment. Informatie over voortgang van de levering is zeer uitgebreid en tijdig. Overlapt soms zelfs met informatie van transporteur. Motto hier is overduidelijk "dubbel gestikt, houdt beter".

Hele snelle levering

Snelle levering van bestelling

Zoals bij mij bekend … Uitstekende Service

David doet wat hij beloofd ….. als hij zegt dat hij terug belt doet hij dat ook en indien het artikel niet op voorraad is zal hij ook een alternatief aanbieden.

Deskundig advies, behulpzaam, meedenkend, vriendelijk!

Afspraak gemaakt om naar de showroom te komen en de juiste golfclubs te vinden. Hartelijke ontvangst en zeer professionele hulp! Een aanrader voor iedereen!

Professionele hulp en een goed advies

Perfect..

Perfect. Binnen drie dagen ontvangen, zoals besteld.

Duidelijke site en snelle levering golftas!

Perfecte afhandeling!

Netjes besteld, correcte betaling, prima levering en goed op te volgen.

Het beloofde is na gekomen dus ben zeer tevreden

DPD werkt nog altijd slecht

Ondanks neerzetinstrukties tot 2x toe is pakket bij depot afgegooid. Hoop dat wij op tijd weer in de buurt zijn .

Prima levering

Het bestelde kwam op tijd, en het kabeltje is mooi.

Goeie service

Goed advies en superblij met de golfkar. Viel goed in de smaak. Heel hanteerbaar en makkelijk in en uit te klappen

Goed advies over golftas; prima communicatie over levering

Via golfdiscounter een big max aqua hybrid 2 besteld; in het keuzeproces prima geadviseerd, waarbij ook de filmpjes op youtube goed helpen. Bij de bestelling werd aangegeven dat de levering nog wel even zou duren. Helaas werd het nog wat later, maar daarover werd netjes gecommuniceerd. Ook werd spontaan aangeboden om de koop terug te draaien. Inmiddels de tas een paar weken in bezit. Te kort om echt wat van te vinden, maar tot nu toe helemaal naar mijn zin.

alles naar verwachting.

Snelle en correcte levering

Goed contact en snelle levering.

Zeer positief

Kitmanstraat 1