Snelle levering en mooi product gekocht

Na lang zoeken op het internet vond ik bij de golfdiscounter mijn ideale chipper voor een mooie prijs en snel geleverd.

Ik werd vriendelijk ontvangen. Kreeg goed advies over de producten die ik wilde aanschaffen. Ik kom hier zeker terug als ik toe ben aan nieuwe golf spullen.

Duidelijk en goed

Gewoon duidelijke website en snelle levering.

Super service in een top zaak

Keurig vakkundig advies van deze meneer :)

Snel contact en perfecte service

Zie boven

Besteld en geleverd zoals gewenst

Trolley besteld. 2 dagen later thuis in bezit. Goed verpakt en gedurende proces middels mails op de hoogte gehouden. Goede ervaring dus.

Afspraken volledig nagekomen.

Mijn product stond in back-order en de aangegeven levertijd werd keurig nagekomen.

prima aankoop en snelle service

Op vrijdagmiddag besteld en op maandag geleverd, Top

Prima service, zondagavond besteld, dinsdag in huis

Zie boven

Heel klantvriendelijk en sympathiek!

Goed geholpen, meegedacht, en geadviseerd ! De moeite van het bezoeken meer dan waard.

Zeer goed geholpen en een perfecte levering

Zeer goed geholpen en een perfecte levering

Goed gedaan

Snelle levering en goed advies

Goede site en snelle afhandeling

De site was duidelijk. Fijn dat de golfset in voorraad was. De dag na bestelling al in huis! Heel goed.

Gewoon uitstekend

Goede prijzen En een prima levering

Wel 2 dagen moeten golfen met een kapotte handschoen wegens gebreke van DPD. Klacht goed opgevolgd ZOOM weather Flexxfit is ideale handschoen met superpasvorm

Keurige afhandeling van bestelling!

De levering was iets vertraagd en ik werd keurig gebeld door Golf discounter met excuses en de te verwachten leverdatum. Alles binnen 5 dagen ontvangen met een extraatje voor het ongemak. Golfdiscounter weet hoe je service moet verlenen. Top!

Doen wat ze beloven

Non nonsense, snel en goed ook qua advisering

Gewoon gied

Goede tijdige levering en mooie prijzen

Uitstekende service en duidelijke beschrijving

Ik mag echt niet klagen van de service die me is aangeboden bij Golfdiscounter, had perongeluk de verkeerde set besteld maar vrij meteen opgemerkt en met 1 mailtje en een telefoontje is alles rechtgezet... Vriendelijk, begripvol en met zorg opgestuurd... Keep up the good work!

Vlekkeloze en uiterst vlotte service

Op 5 mei (na voorafgaand email overleg) een nieuwe set ijzers besteld en deze op 10 mei thuis afgeleverd gekregen. Dat klinkt misschien niet spectaculair, maar we hebben het dan wel over in Nederland bestellen op Bevrijdingsdag en ze dan vijf dagen later in Portugal in huis hebben! Complimenten.

Vriendellijke ontvangst en goed geholpen

Vriendellijke ontvangst en goed geholpen

top uitleg en zeer goede hulp bij uitleg gewoon top

top uitleg zeer goede hulp bij uitzoeken van golf set en de prijzen zijn ook goed prettige niet opdringerige verkoper

Goed assortiment, goede service, scherpe prijs

Ook nog telefonisch en via de mail contact gehad, goede service en snel en goed bezorgd.

Toch mn bestelling wijzigen en voor openingstijd kunnen bellen; super geregeld

De internetbestelling kon ik gelukkig nog laten wijzigen. 's Avonds besteld, de volgende ochtend voor openingstijd telefonisch kunnen overleggen en wijzigen.. Prima

Kitmanstraat 1

1812PL Alkmaar