Goede betrouwbare organisatie

Ik heb een perfect telefonisch advies gekregen en mijn Golfset is toegekomen op de vooropgestelde dag. U kan mij nu als vaste klant rekenen

Mooi product voor scherpe prijs!

Duidelijke website, mooi product voor scherpe prijs en vlotte levering!

Goed, snel en netjes geleverd

Na het bestellen van een golfset is deze snel en netjes geleverd. Super blij ennprecies wat ik had verwacht

Gemakkelijke site.

Gemakkelijke site. Levering duidelijk en correct. Jammer dat ik mijn Kortingsbon niet kon gebruiken. GWSO5 voor extra voordeel. Wil nu herenhandschoenen bestellen voor manlief. Ook nu kan ik de extra kortingsbon niet gebruiken. Staat geen einddatum op. Ra,ra...

Snelle en nette levering

Volgens afspraak.

Goede lakeballen, Movie prijs en snelle levering

Eenvoudig besteld, snelle levering en goede lakeballen.

Zeer snel en goed geregeld!

Één opmerking heb ik wel. Bij de bestelprocedure staat ook een vakje waar een kortingscode ingevuld kan worden. Die had ik niet, en daar krijg ik toch een vervelend gevoel bij.

Professioneel en vriendelijk geholpen en de levering was ontzettend snel.

Professioneel en vriendelijk geholpen en de golfset werd erg snel geleverd. Top !!

Prima service.

Bestelling zelf was niet voorradig, maar via een aan mij gestuurde link kon ik zonder problemen bestellen.

Keurig aan afspraken gehouden

vlotte verkoop snelle levering

alles perfect en snel verlopen

Goed geadviseerd. Erg klantvriendelijk. Snelle bezorging. Top!

Heb telefonisch contact gehad met David. Goed advies en begeleiding gekregen en alles is netjes bezorgd. Dank!

helemaal naar tevredenheid

Heb eerst een uiterst vriendelijk telefoongesprek gehad over de producten die ik wilde bestellen. Vervolgens ging het online bestellen heel erg makkelijk. De producten zijn binnen de afgesproken termijn afgeleverd en voldoen uitstekend.

Snelle levering , vriendelijke service

Snelle levering , top service!

Super service!

Overzichtelijke site. Snel gevonden wat ik nodig had. De volgende dag geleverd! Top

Goede ervaring. Laagste orijs voor BIG MAX golftas

Website bevat niet alle foto's van kleurcombinaties van een BIG MAX golftas. Een telefoontje was nodig om het een en ander te bevestigen. Wel allemaal netjes afgehanded. Ik mis nog wel een officiele factuur maar het kan zijn dat het de bestelbevestiging is??

Zeer vriendelijk

Zeer klantgericht

Goed advies, snelle reacties en communicatie.

Service is Top!

Terwijl de garantie al verlopen was toch een tegemoetkoming gekregen. Vriendelijk, meedenkend en snel!

Super service aan de telefoon en snelle levering!

Fijn setje clubs gekocht van Wilson en goede service aan de telefoon.

Zoals gewoonlijk weer erg goed

Mijn bestelling kwam de volgende dag, en het bezorg bedrijf Informeerde mij prima en kwam ook op de afgesproken tijd, Al met al goede service van Golfdiscounter.

Toppie

Goed advies, veel voorraad en snelle levering wat wil je nog meer, toppie.

Heb nog geen pakket ontvangen

10.04.2021 Heb het pakket spijtig genoeg nog niet ontvangen

Snelle verzending en bij vragen een snel antwoord.

Goede en snelle levering

Ik heb al veel producten gekocht bij golfdiscounter.nl. Altijd stipt op tijd geleverd en prima communicatie. De laatste bestelling waren golfschoenen, helaas een maatje te klein. Even gebeld en aangezien in woonachtig ben in Alkmaar in de "winkel" gepast en omgeruild. Zeer professioneel en attent geholpen.

Kitmanstraat 1

1812PL Alkmaar