Het door mij bestelde ijzer 9 voldoet ij alle opzichten, ij goed en

De door mij bestelde ijzer 9 voldoet in alle opzichten, is goed en voordelig en werdbinnen no time geleverd, chapeau dus

Snelle en goede service

Snelle reactie op vragen en snelle levering. De artikelen zijn van goede kwaliteit. Kleine beschadiging bij ontvangst goed opgelost.

Super snelle afhandeling

Ik heb een Fastfold fat golftrolley besteld en die was er binnen 1 dag. Een erg fijne golftrolley.

Zeer snel!

Prettig contact en snelle verzending.

Snel geleverd, zoals beloofd

De clubs waren erg snel (next day) geleverd en precies zoals beschreven. Prima, zo hoort het!

Betrokken en zeer informatief

Prettige voorlichting, niet alleen voor de aankoop maar ook over speelmogelijkheden in de regio. Aanrader.

Prima organisatie.

Bestelde goederen zijn zelfs boven verwachting. Prachtige golfschoenen voor een superprijs en een prachtige waterdichte golftas. Supersnel geleverd.

Excellent service

Very reactive to questions and goods delivered quite fast. Very good prices too.

Zeer fijn geholpen met een nieuwe draagriem voor mijn golftas. Snelle reactie en snel bezorgd.

Goede deskundige hulp

Prettig geholpen en goede adviezen

Snel en correct geholpen!

Zie boven.

Goed product

Goede kwaliteit golfclub en snelle levering

uitstekende service

prima service

Wat een snelle en perfecte service, de volgende dag aan huis geleverd!

goede en snelle service

Goed en snel

Snel en goed

Bestelt en ontvangen super snel.

Prima advies en service

Gezien de wat complexe situatie met bestaande set en wens voor langere shaft heeft Golfdiscounter mij prima geadviseerd. Verbeterpuntje zou kunnen zijn dat in mijn geval ik een aangepast grip wil hebben maar dat kan niet geleverd worden Ik ben verder zeer tevreden

Na bestelling Top geregeld

Wilde snel mijn club hebben, en dat werd dan ook keurig geregeld

Snelle levering maar met verzendkosten?

Duidelijke websites goed aanbod en de golftas netjes, snel en op tijd geleverd. Wel een beetje "zielig" om bij een bestelling van bijna 300 euro nog 6 euro verzendkosten in rekening te brengen.

snelle levering, top!

Vakkundig en vriendelijk geholpen.

Sympathieke ontvangst en servicegericht. Er werd de tijd gegund die ik nodig had. Product (golfschoenen) kunnen passen, en aangeschaft. Adminstratie soepel afgehandeld. Kortom: tevreden en positief.

Super service

Great, friendly service... and delivery was earlier than expected.

Snel en deskundig

Bij bezoek aan shop, werd ik snel en vriendelijk geholpen. Het is geen winkel, dus geen uitstalling. Wel Worden op verzoek De items uit de verpakking gehaald Aangeraden wordt om gericht naar de shop te komen, dus je keuze al op het web te maken.

Prima service, geleverd volgens afspraak, netjes verpakt

2 sets skymax besteld Dames en Heren Graphite beiden 1" verlengd . Dames set moest op bestelling maar zat qua levertijd bij leverancier lastig. Golfdiscounter heeft contact gezocht en was idd in staat alles uit te leveren binnen de gestelde week op vrijdag zodat wij nog op tijd zaterdag ochtend op de baan konden staan. Super !

Kitmanstraat 1

1812PL Alkmaar