Goed en snel

Na 2 dagen mijn bestelling in huis, heel fijn dus.

Prima, snel gekregen, dikke min voor DPD bezorging

Ik kreeg zoals telefonisch toegezegd het bestelde de volgende dag. Ben zeer tevreden over het produkt. De bezorging ging helemaal mis. Kreeg bericht ‘jammer dat ik u niet thuis trof’. Daar klopte niks van, we waren met twee personen thuis. De bezorger heeft alle pakketjes bij het afhaalpunt afgegeven. Hoorde daar dat meer mensen deze klacht hadden die dag.

Levering zoals het hoort.

Zelfs in vakantietijd perfecte bezorging zoals beloofd.

Goeie site, goed bestelproces, snelle en adquate levering.

Wat een service, echt TOP!

Service is zoals het hoort. Aanrader dit bedrijf, gewoon doen.

prima verzorgde levering op tijd

prima verzorgde levering op tijd

helemaal top, uitstekende service

zou iedereen aanbevelen hier zijn golfspullen te kopen. zeer uitstekende service en kennis

Snelle correcte service

Na de bestelling kreeg ik al snel een bericht van verzending. Binnen een dag of drie had ik mijn bestelling

top!

Snelle levering. Scherp in prijs eenvoudige site ook bereikbaar als winkel!

Mooie aanbieding, perfecte afhandeling en snelle correcte bezorging. Wat wil een golfer nog meer?

Mijn man vond het cadeau heel erg leuk, het was dinsdag verstuurd en woensdag aangekomen, dus top!

Prima webwinkel

Prettige webwinkel met goede uitlegfilmpjes over golfsets. Enige grote nadeel is dat er wordt verzonden met DPD, die zijn erg onbetrouwbaar. Voor mij is dat een reden om in het vervolg eerst andere webwinkels (die niet met DPD verzenden) te bekijken.

Vakkundig en ojectief advies

Sympathieke en gedreven verkoper. Uitstekende kwaliteitsartikelen. Kom ik zeker terug.

Mooie golftas voor goede prijs en is op tijd geleverd

Goede kwaliteit

Fijn advies gehad

Ik bestelde mijn startersset online. Via de filmpjes, kreeg ik een prima uitleg en wist ik waarop te letten. Telefonisch contact met de winkel was zeeR positief: meneer hielp me met combineren. Geen enkele vraag als leek, was te veel voor hem. Dikke 10/10

Perfecte service

Zelfs in de vakantie tijd wordt er service verleend op een perfecte manier.

Perfecte leveringstermijn

Eenvoudig en snel om een bestelling te plaatsen

Zeer tevreden en super geregeld

Zeer tevreden en super geregeld

Geen op of aanmerkingen, gewoon goed.

goede snelle service

Ik vond makkelijk wat ik zocht voor een prima prijs. de levering verliep snel

Helemaal TOP

Een online aankoop met een offline beleving. David vraagt en adviseert. Niets is te veel.

Goede persoonlijke service

Ik heb recent een halve Skymax set aangeschaft en heb deze uitgebreid met een PW.

Snel, aardig en afspraak is afspraak

Zeker aan te raden, doet wat hij zegt. Na een foutje (productiefout) in een golftas de volgende dag een nieuwe thuis. Super service.

Kitmanstraat 1

1812PL Alkmaar