Goed product voor een redelijke prijs

Perfekt

Makkelijk site en bestelmogelijkheid. Goede info over verzenden en aankomst bestelling. Prima verpakking en goede kwaliteit.

Prima tas

Prima reistas voor een redelijke prijs. Afspraak correct nagekomen

Snelle en onberispelijke levering.

Zeer snelle levering, zelfs vroeger dan aangegeven.

Geweldige persoonlijke service!

Na de bestelling werd ik nog gebeld om te checken of ik de juiste producten besteld had. Meedenken met de klant, geweldig!

Top! Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Scherpe prijzen en kwalitatieve goede en vriendelijke service

Gisteren besteld, vandaag geleverd

50 golfballen besteld. De volgende dag werden er keurig 49 geleverd! 😉

Enorm goed geholpen toen ik belde met een vraag en een supersnelle levering. Echt super tevreden en zal zeker weet gebruik maken van golfdiscounter.

Snel

Correcte levering, prima afwikkeling

Duidelijk webshop. Redelijke prijs/productkwaliteit verhouding. Bestelling en levering prima in orde.

Snel gevonden wat ik zocht en snelle levering

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld

Een fantastische service! Echt geweldig! Wat een hulpvaardigheid!

We hadden wat bestelproblemen! Later betalingsproblemen. Werden gelijk door David Komen telefonisch benadert en alles werd fantastisch geregeld! David, ga zo door!

Mijn eerste en niet laatste bestelling

Via de site is het makkelijk bestellen. De levering was vlot en mijn bestelde producten waren van goede kwaliteit.

Op de locatie geweest en daar uitstekend geadviseerd en geholpen

Prima geholpen op de locatie en met een goed gevoel met de gekochte materialen vertrokken.

uitstekende klantenservice. Direct beschikbaar en direct actie.

Mijn pakje was niet geleverd, maar was wel door iemand afgetekend.De klantendienst heeft onmiddellijk en zeer vriendelijk actie ondernomen. Heel positieve ervaring. Wel een minpuntje: ik kreeg een code toegestuurd om 10€ korting te krijgen in ruil voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Na het ingeven van de code werd mijn factuurbedrag niet aangepast. Ik dacht dat het misschien zou teruggestort worden, maar tevergeefs. Ludo Van Breedam

Uitstekende service en advies

Uitstekende service en advies ontvangen als beginnende golfer bij de aankoop van mijn eerste set. Gaf duidelijk aan welke zaken ik duidelijk moest hebben voor dat een advies gegeven kon worden. Zeker aan te bevelen.

Stipt en correct

Goede service & prijs & advies en snel verzonden

David belde meteen na mijn vraag per mail. Professioneel, eerlijk en goed advies gekregen, Complete Wilson golfset snel ontvangen, heel goed verpakt en ben er erg blij mee. Zeer betrouwbaar adres dus kan het iedereen aanraden!

Snel en zorgvuldig

Bestelde materialen op tijd en in orde geleverd.

Duidelijk en snel!

Site is duidelijk, product is goed en kwam snel. Top

Super service.

Snel gereageerd op mijn vraag en vlot geleverd. Super service. Dank. RJ Noordwijk.

Snelle en correcte levering

Plaats een vraagteken of de 6uur op warmteniveau 40 graden wordt gehaald. Nu tweemaal gebruikt en na 1 uur en dertig minuten brandt er nog 1 blauwe led. Wordt vervolgd.

Snelle en vlekkeloze levering

Bestelproces eenvoudig, levering snel en zonder problemen. Aanrader!

prijskwaliteit top.

Ik had verschillende aanbieders geselecteerd en telefonisch gecontacteerd. jullie waren op dit moment niet bereikbaar maar hebben op eigen initiatief kort nadien terug contact opgenomen, om onze vragen te beantwoorden. We hebben de bestelling bij jullie geplaatst en de dag nadien werd het geleverd. Super tevreden.

Kitmanstraat 1

1812PL Alkmaar