Vertrouwd en doelmatig

Snel en adequat geholpen met vakkennis

Goede prijs en tijdige aflevering product

Snel, simpel en goede aanbieding.

Prima prijs. Op tijd geleverd.

Zie boven

Top shop!

Super producten en service, wederom weer snel geleverd!

Goed produkt en een snelle levering.

Ik heb goede ervaring met julllie leveringen!

Goede aanbiedingen.

Mooie kwalitatief goede weekend aanbieding die na 4 dagen werd geleverd.

Prima service en snelle levering

Scherpe aanbiedingen

Snelle levering en goede kwaliteit.

Prettig om zaken mee te doen.

Geweldige service.

Vandaag besteld morgen in huis, is waar. De C95 waterproof Cartbag golftas zwart/rood ziet er mooi uit. Voldoende vakken. Ben er blij mee. Hilda

Prima levering!

Keurig geregeld allemaal

Top service.

Snelle levering.

Top service zowel voor als na de aankoop!!

Ik was op zoek naar een nieuwe set clubs. Ik twijfelde enorm en David heeft me voorzien van een top advies. Dat advies heb ik gevolgd en nu sta ik met vertrouwen op de golfbaan met mijn nieuwe set van Wilson.

Goed en betrouwbaar

Op dinsdagavond besteld, vrijdagmorgen in Huis Aflevering conform bestelling en zo als beloofd binnen 1 - 3 werkdagen

correct en uiterst snel.

correct en uiterst snel.

Goed geregeld

Makkelijk besteld en de volgende dag in huis.

Goed advies

David denkt echt vanuit de klant en niet vanuit omzet halen. Uitstekende service. Dank hiervoor!

Snelle persoonlijke reactie

Kleine onduidelijkheid werd gevolg die direct telefoontje en oplossing. Snelle en correcte levering

Op locatie goede service

Netjes geholpen en van advies voorzien

Snel en goedkoop

Mijn bestelling is reeds de volgende dag geleverd

Geweldige service en uiterst attent!

Wilde mijn vrouw verrassen met een golfclub en daarom gebeld met Golfdiscounter waar ik al eerder zeer goede ervaringen heb opgedaan. Altijd een goed advies, meedenken in het vinden van het antwoord op de vraag en zaken niet moeilijker maken dan ze zijn. De club van mijn vrouw was snel geregeld maar we raakten aan de praat over clubs omdat ik overweeg om nieuwe clubs te laten fitten. Bijzonder dat het advies dan luidt om dat niet te doen (met een goede reden) terwijl de man zelf clubfitter is. Lijkt niet commercieel maar dat is het toch. Er moet namelijk een set worden aangeschaft omdat onze zoon ook is gaan golfen. Waar we die gaan aanschaffen? Bij Golfdiscounter natuurlijk! Oh ja, komt het cadeau voor mijn vrouw binnen en wat staat er op de doos geschreven? "Veel gofloplezier!!" Hoe attent is dat!! Ook hier geldt: 1 vaste klant erbij!!

Echte service zoals je het nog maar zelden vindt in deze tijd!

Ik bestelde een item bij de concurrentie; eerder bij toeval dat ik daar uitkwam. Na weken op hun duimen zitten lieten deze concurrenten doodleuk weten, na mijn aandringen, dat het nog letterlijk maanden zou duren voor dit item beschikbaar zou zijn! Ik kwam na een korte zoektocht uit bij Golfdiscounter en ... niet enkel had ik het item voor een betere prijs, het werd letterlijk de volgende dag al geleverd toen ik David vertelde wat ik meegemaakt had. Dit is pas echte service! Een type dat je vandaag nog maar zelden tegenkomt. U heeft er een trouwe klant bij! *^

goede informatie en behulpzaam

Goed advies, producten snel geleverd.

Goed en op tijd

Prina

Snelle reactie en levering!

Zeer snel persoonlijk contact, uitstekende communicatie, advies en snelle levering.

duidelijke site en vlot geleverd

Kitmanstraat 1

1812PL Alkmaar