Perfecte aflevering

Snelle levering alles zoals verwacht!

Bestelde artikel voldoet geheel aan verwachting.

Bestelde artikel voldoet geheel aan verwachting. De verzending door vervoerder duurde langer dan aangegeven.

Betrouwbare site!

Mooi golftas, goede kwaliteit voor betaalbare prijs. Snelle levering. Aanrader!!

Golfdiscounter is erg goed in service.

Correct omgegaan met een klacht na een beschadigde reistas. Ze hebben meteen actie ondernomen en na 1 dag kregen we al antwoord en een nieuwe tas. Perfecte service van de “after sales”.

Een trolley besteld en de volgende dag in huis. Het bestelproces en de aflevering zonder problemen.

Prima geholpen. Had een foutje gemaakt bij het bestellen en werd direct teruggebeld.

Snel en goed

Zie boven

Goed!

Scherpe prijs, betrouwbaar, maar levering kan nog iets sneller

Behulpzaam personeel, product voldoet aan verwachting, in goede staat en op tijd ontvangen!

Klant gerichtheid staat hoog in het vaandel

Topzaak !!

Snelle reactie, prima advies!

Reageert snel en duidelijk op de mail. Kon afspraak maken voor bezoek buiten de reguliere openingstijden van de shop. En aldaar heel goed advies gekregen! Zeer tevreden 👍 Ben al terug geweest 😁

Doet wat er beloofd wordt; de volgende dag mijn golftrolley in huis!

Even leek mijn keuze niet direct leverbaar maar dankzij snelle actie die ondernomen werd door Golfdiscounter toch een dag later in huis.

Snel, net en correct geholpen

mijn golftas en putter zijn razendsnel en netjes geleverd

perfecte service, zeer goede communicatie

Prima, service, snel, Had halve (linkshandige) set besteld, kreeg er voor een gereduceerd bedrag een pitching wedge bijgeleverd, heel prettig.

Hele goede service.

Erg goed geholpen en goed advies bij aankoop van mijn nieuwe Golf tas. Zeer klantvriendelijk

zeer positief

klant vrienderlijk prima services

Top, snel en accuraat (Ik had een foutje gemaakt in de adressering en ter controle werd ik nog even gebeld).

Snelle, probleemloze levering en uitstekende service

Door wat pech met mijn materiaal moest ik een item opnieuw bestellen, kreeg dat ongevraagd vergoed.

Scherpe prijs en snelle levering,

Zeer tevreden over de Fastfold 360 Golftrolley

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service.

Uitstekende service

Na online te hebben gezocht naar een nieuwe passende golfset kwam ik bij golfdiscounter uit. Duidelijke uitleg bij de set inclusief duidelijke video met uitleg. Na online contact te hebben gehad een afspraak gemaakt om de set even te zien. Vriendelijke ontvangst door David en samen met een kop koffie de set bekeken en meteen een mooie golftrolley uitgezocht. Super tevreden naar huis gegaan en de set een dag daarna getest. De set voldeed precies aan de verwachtingen en David had mij geen betere set kunnen aanraden! Uitstekende service en kennis van zaken!

Perfecte service, duidelijk, snel en vriendelijk personeel

De afwikkeling en de vragen die er waren omtrent de bestelling worden duidelijk en adequaat afgewikkeld!

Geweldige service!

Super goed geholpen bij onze keuze voor een golfset. Ondanks dat één van de golfsets besteld moest worden, hadden we het ontzettend snel in huis. Kortom, Golfdiscounter geeft persoonlijk advies en zorgt voor een geweldige service!

Vriendelijke ..mooie websites...tel gesprek gehad en was ook prima

Vriendelijk mooie websites. ..tel gesprek gehad en was echt tevreden.

Betrouwbare en snelle afhandeling met goede kwaliteit ballen

De keuze is gemakkelijk te maken uit het brede aanbod. De levering is ook betrouwbaar en op een dagdeel nauwkeurig.

Heel tevreden over de tas, snelle levering

Kitmanstraat 1

1812PL Alkmaar