alles verloopt correct

zeer tevreden over het product

Snelle levering en topservice

Ondanks er op de website stond dat men in verlof was werden mijn producten van Schrammek heel snel geleverd ! Topservice ! Bedankt !

• Communicatie

Altijd een zeer vlotte levering. Je krijgt ook altijd een paar staaltjes, super leuk.

Zuverlässig und schnell

Weiter so!

snel

goede producten

fast delivery

good products fast delivery free samples

Alles prima

Freundliche Kommunikation und schnelle Lieferung

Excellent

Très bonne prise en charge des commandes. Tiennent compte des instructions, rapidité de traitement et livraison. Très efficaces Merci

super service

Er was iets fout met de verpakking van het aangekochte product. Ik heb dit gemeld en onmiddellijk werd ik geholpen. Toen het na de tips die ik kreeg nog niet ok was heb ik dit terug laten weten en werd mij onmiddellijk een goed exemplaar toegestuurd. Dus heel tevreden.

Heldere eerlijke webshop

Snelle levering en wanneer nodig is de shop telefonisch bereikbaar!

Brilliant

Excellent service. Would deffinately recomend

Great products

Excellent service and fast delivery as always

• Communication

Alles goed geleverd, goede communicatie

Tevreden!

Vlotte service.

Vandaag besteld en morgen geleverd! Meer moet dat niet zijn. Mijn oprechte dank. Chapeau!

• Communicatie

Snelle levering van superproduct!

Het staaltje van de Agless Future Serum is zeer verfrissend.Het product dringt snel in de huid en geeft deze een boost !Men ziet en voelt onmiddellijk het verschil. Het product doet wat het beloofd . De nachtcreme is ook zeer goed. Ik kijk er naar uit om de rest van dit gamma te proberen.

• Communicatie N.v.t.

Duidelijke site en vlotte levering

Simpel te bestellen en snel thuis geleverd, ideaal!

alles super empfehlenswert

Alles super keine anmerkungen

• Kommunikation

Top produkt en snelle, correcte levering; steeds professioneel advies

Al meer dan dertig jaar trouwe gebruiker van de Schrammek produkten en de laatste jaren viermaal per jaar een kruidenbehandeling Zeer tevreden van het advies van de schoonheidsspecialiste ter plaatse.

Great products, smooth delivery

I was happy to find the DP Dermaceuticals products on this platform. I found them in Poland and Czech republic as well, but the shops wouldn't deliver to Austria. This shop delivers within EU. The delivery was quick and it arrived within 2-3 days. I will buy again. Excellent experience.

• Communication N/A

Snelle levering, goede verpakking Alles correct Fijn aangenaam verzorgend product

super

super producten , altijd snel geleverd

perfecte service!

goede omschrijving van de produkten en heel snel thuis geleverd

Prima service.

Fijne webside. Duidelijk. Snelle service en levering.

• Communicatie

Volledig bestelproces verloopt excellent.

Volledig bestelproces verloopt excellent;

• Communicatie

Overzicht bij de bestelling en optijd geleverd

Bestelling werd geleverd op de afgesproken tijd.

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa