Duidelijke website en snelle bezorging

Heel fijne website om een bestelling te plaatsen en super tevreden van mijn producten. De levering vond snel en keurig plaats. Top ik kom terug!

Snelle en prettige levering

's Avonds besteld, volgende ochtend wordt mijn order meteen op- in ingepakt en de dag lag erna die al in de brievenbus. Heel fijn!

• Communicatie N.v.t.

Alles ok

Gerne wieder

• Kommunikation

snelle levering, gebruiksvriendelijke website

Opnieuw een positieve ervaring!

• Communicatie

Snelle ontvangst van de bestelling.

Om te beginnen is het voor mij een makkelijke webshop, duidelijk en overzichtelijk . Kleine of grotere bestelling maakt geen verschil, even snelle levering. Het zijn natuurlijk ook de goede producten en merken waar ik voor kies .

Parfait!

J'achète les produits "Jane Iredale " depuis quelques années, raison pour laquelle je me suis intéressée à Glam Skin Webshop. Le traitement de la commande et la livraison ont été rapides, je recommande vivement.

Super goed. Betrouwbaar goede producten

Ik heb een super goede ervaring. kwalitatief goede producten, betrouwbare en goede kennis en dienstverlening. Tijdige levering woensdag besteld vrijdag in huis.

Mijn ervaring is goed

Zeer goede producten en snelle levering

Correcte en vlotte levering

Hoe geraak ik aan een kortingscode?

• Communicatie

Fijn contact en snelle levering

Via WhatsApp kun je contact opnemen en krijg je uitgebreid antwoord en uitleg. Ik krijg mijn bestelling altijd snel geleverd, netjes verpakt en compleet.

• Communicatie

Service après vente au top

J'avais commandé un article qui n'était plus en stock. On m'a contacté par what's app pour me proposer un autre produit ou un remboursement. Ce dernier a été réalisé en 2 jours.

• Communication

Vlotte levering, vriendelijk en deskundig advies

Netjes geholpen en te woord gestaan

• Communicatie

Snelle levering en uitstekende service

Hadden vraag over de levering, werd binnen paar minuten beantwoord. Erg vriendelijk ook. Top dus!

Snelle correcte levering.

Heel snel geleverd.

Arrived well packaged

I managed to find lycogel and was very happy with the service :)

Uitstekend, duidelijk, overzichtelijk, klantvriendelijk

Het zoeken op de website naar de gewenste producten verloopt zonder problemen, evenals de bestelling en de betaling. Het proces na de bestelling t/m levering wordt gemeld en correct uitgevoerd.

Excellente service

Na 1 dag reeds afgeleverd ... top....

Sehr zufrieden

Sehr zufrieden, schnelle Lieferung

• Kommunikation

Gewoon super goed !

Ontzettend fijne webshop , bestelling snel in huis ; altijd een leuke mini’s erbij en als er wat is direct te bereiken en een oplossing voor zoeken !

Goeie service

Vlugge levering

Superwebshop!

Heel correcte verzending en steeds topproducten!

• Communicatie

Snel gevonden producten en snelle levering

De producten die ik zocht heb ik snel gevonden en de bestelling werd snel geleverd

• Communicatie

Tout s’est très bien passé

J’ai commandé chez Glamskin et tout s’est extrêmement bien passé J’ai même eu un contact téléphonique avec une personne très attentive et agréable qui m’a tb renseignée. Les produits sont vite arrivés et en tb état Merci ! Je recommanderai

Vlotte service

Mijn bestelde artikel was niet voorradig maar ik werd onmiddellijk geïnformeerd

• Communicatie N.v.t.

Bon service. Nous pouvons communiquer facilement. Produits impeccables

Disponibilité - convivialité -livraison rapide

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa