Snel en goed product

Overzichtelijke site. Snel zoals beloofd

• Communicatie

vlot kunnen bestellen en vlot thuis bezorgd. Prima dus !

Ik heb het hierboven in één zin gezegd ! Meer is echt niet nodig !

• Communicatie

Gebruik al ruim 25 jaar de Schrammek produkten ; dankzij de dagelijkse verzorgen en driemaandelijks een volledige gelaatsverzorging bij schoonheidssalon in de buurt, mag ik mijzelf gelukprijzen , ben ik best tevreden over mijn gezichtsuitstraling en lichaam op 65jarige leeftijd Blijf ze gewoon verder gebruiken….

Uitstekend!

Vlotte levering altijd tevreden.

• Communicatie

Ze hadden een verkeerd product geleverd Ik heb gebeld de volgende dag het goede product afgeleverd top Alles was heel snel geregeld ik zou zeker dit bedrijf aanbevelen

vlotte levering

uitstekende producten

Heel correct , vlug

Goede webshop en snelle levering

Groot assortiment, overwegend snelle bezorging. Nu tijdens decembermaand minder voorspelbare levering. Leuke proefmonsters bij de bestelling. Een spaarsysteem voor trouwe klanten zou leuk zijn!

Bienveillance

J'ai eu un problèmes concernant ma commande qui a était perdu dans un bureau de poste pendant presque 1 mois et la professionnelle a était à mon écoute et très compréhensible . Beaucoup de bienveillance et de professionnalisme . Je recommande ce site et les produits sont exceptionnelle :)

Bienveillance

Tevreden

Great as usual!

Excellent products & service!Thanks

Freundlich und kompetent

Tolle Produkte, freundliche Unterstützung, schnelle Lieferung. Vielen Dank!

• Kommunikation

Great

Good communication and fast, efficient delivery - thank you!

• Communication

de bestelling verliep met hindernissen maar eind goed al goed

Na plaatsen bestelling en betaling via mastercard kreeg ik de melding 'error'. Het bedrag was afgenomen van mijn prepaidkaart doch van de bestelling geen spoor meer. Via online chat en whatsapp kon het probleem worden opgelost. Mijn bestelling werd alsnog goed ontvangen .

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa