Duidelijke site, gemakkelijk in gebruik en snel levering

Duidelijk site, gemmakelijk in gebruik en snelle levering

• Communicatie

Het pakketje zag er verzorgd uit, bovendien was sprake van een vlotte aflevering.

• Communicatie N.v.t.

• Communicatie

Snel, goede levering, mooie producten

bon achat

excellent produit

• Communication

Goed advies en snelle levering

Ik wilde graag eens andere lijn proberen van schrammek en hier hebben ze me goed in geadviseerd. De levering zoals altijd snel.

• Communicatie

Producten correct en op tijd geleverd

• Communicatie

Snelle levering en top kwaliteit.

Ik heb de schrammek sensiderm sun cream sensitive spf50 besteld en ben zeer tevreden over het product. Het smeert fijn, ruikt lekker en zorgt voor een zachte huid. Het trekt ook goed in de huid.

• Communicatie

Fijne producten en vlotte levering

• Communicatie

Lieferzeit war sehr lang.

Lieferzeit war sehr lang.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

• Kommunikation

snel en correct

Verzending artikelen zorgvuldig

Snel en goede kwaliteit

Prima website en snelle levering

• Communicatie N.v.t.

topproducten snel geleverd

topproducten snel geleverd

Snel

Heel snelle service

Goede en snelle service!

Ik koop jaar of twee bij jullie, en heel tevreden met service, vriendelijk personeel.

• Communicatie

uitstekende producten, uitstekend advies, uitstekende service

Je kan op deze site heerlijk zoeken naar het beste product voor jou, wil je advies kan je dat steeds krijgen via de chat. Bezorging na bestelling gebeurt zeer snel.

• Communicatie

Snelle service, vriendelijke, beleefd hulpvaardig, heeft net dat extraatje meer!

Ik werd vlug geholpen, en kon met iedere vraag terecht bij iemand. Ik kon via bankoverschrijving betalen - wat mij toch altijd net iets meer op mijn gemak stelt. Mijn pakje werd binnen de kortste keren geleverd. Na deze ervaring, twijfel ik er niet aan om binnenkort terug een bestelling te plaatsen. En natuurlijk spreekt het voor zich, dat ik GLAMSKIN een aanrader van formaat vind !

• Communicatie

Vandaag besteld morgen in huis ,geweldig

Vlugge levering goede opvolging

Vlugge levering goede opvolging

Perfect!

Perfect!

• Communication

Uitstekende producten en service

Heel blij met de snelle levering en kwaliteit van de spullen.

Perfecte service

Snelle probleemoplossing via whatsapp

Ik had twee producten besteld maar blijkbaar een foutief adres ingevuld! Gelukkig was alles snel aangepast via whatsapp. Top service!

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa