stipt en hulpvaardig

indien probleem wordt dit direct aangepakt -

Excellent

Excellent

goede service

bestelling gelijk volgende dag ontvangen

• Communicatie N.v.t.

Bestel altijd producten altijd netjes verpakt en word netjes afgeleverd

• Communicatie

Mooi aanbod, snelle service en goede ondersteuning

Ik ben een vaste klant en door de klantvriendelijkheid en snelle service keer ik steeds terug.

• Communicatie

Fast delivery of goods abroad

very friendly staff, respond to text messages on time!

• Communication

Goed advies en snelle levering!

Omdat Enschede voor mij niet naast de deur is had ik online contact met Glam Skin. Dit verliep heel prettig! De producten zijn eenvoudig te bestellen en de levering is al net zo snel. Een feestje om je bestelling uit te pakken!

Super snelle service

Fijn dat de bestelling de dag erna al bezorgd werd! Fijn product ook!

• Communicatie

Goede producten, fijne ondersteuning bij keuze

Prima webshop, het is wel even zoeken op de website maar via de chatfunctie wordt goede ondersteuning geboden. En de producten zijn gewoon goed, dat is natuurlijk ook inherent aan de merken die verkocht worden (het hogere segment).

• Communicatie

Alles perfect verlopen. Dag nadien was het in huis.

• Communicatie

Snelle levering, mooi verpakt en een sample

Ik koop graag de Jane Iredale producten en heb inmiddels mijn collega’s ook aangestoken. De snelle levering, nette verpakking en vooral de fijne samples maken het fijn om deze producten bij Glam Skin te bestellen.

Very good

Parfait

J’ai découvert ce produit via une collègue et je suis en train de le faire découvrir à d’autres copines tout cela pour dire que je suis très contente du produit.

• Communication

Super snel en goed verpakt

• Communicatie

Super fijne webshop en snelle levering

Altijd snel geleverd , goed verpakt en altijd een leuke proefverpakking erbij. Heel tevreden over deze webshop

(h)eerlijke producten

Ruime keuze, telkens wordt elk product duidelijk toegelicht. Gebruik momenteel Schrammek-producten maar vind ook mijn keuze in andere productlijnen. Mijn bestelling komt steeds tijdig toe, netjes verpakt met nog een staaltje erbij.

• Communicatie

Zeer goede communicatie en uitstekende uitleg over producten !

Parfait

Bonjour Service impeccable et sérieux ! Pas de retard ! Emballage nickel !

• Communication

Snelle levering en goed verpakt.

Kreeg het bestelde product snel gelwverd en netjes verpakt.

Supercontent

Altijd verzorgt heel goeie service.

Very efficient

Very quick delivery to Ireland. Nice touch giving sample products. Will buy again. Thanks

Très contente

J’ai recu mon colis l’emballage de qualité il y’avait des petites attention. Super

• Communication

Bij een vraag per WA, meteen antwoord terug.

• Communicatie

Een beetje vertraging op de levering maat voor de rest alles orde

• Communicatie

Correcte en vooral ook zeer snelle behandeling en levering van mijn bestelling, TOP!

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa